QUOTE(Akutee @ 2013 09 27, 21:52)
Nomore o tu kumpi sudei? Prieskoniu, cesnako spaudei?
Taigi rašiau, kad nugarinę, ir rašiau, kaip

Patryniau druska, kvapiais pipirais maltais ri grūstu lauro lapu, gausiai, bet tikrai ne kad balta būtų. dėjau suspaustai į induką, nedengiau. Pavarčiau kiekvieną dieną, skystį susidariusį nupyliau. Dėl česnako, skaičiau, kad prieš pat valgymą nebent įtrint, nes jis padeda mėsai gesti. Įsisūdijo per keturias ar penkias dienas. Sausas sūdymas tai vadinasi. Nežinau, kaip tu ieškai tų receptų
Va, SM tema
apie tai
QUOTE(taša @ 2013 09 28, 00:08)
o as isprotejau. ne tik ziuriu skanumynus, bet ir rasau apie juos(ir visai nesinori, tik siaip estetiskai grazu). kazkoks noras gamint atejo
Man irgi taip. Leidžiu visime sprie manęs viską valgyti, manęs nekaso absoliučiai

Nieko aš nenoriu, nevilioja, net ir prieš tai baisiai mėgti dalykai, net kai esu alkana. Kandida gal dvėseliuoja, ar ką