As nesuos darzoviu miksa su mesa ar lasiniu ir sildaus..a ka daaryc...
Nu uzsimusk nerandu sudytos mesos receptu, nes arba mesa mirko dar..o kitaip negalma? Arba saluetra deda...arba veza rukyt po to...
Man cia tamsus miskas..o apsitrucyt irgi baisu..
O tai kas tada yra fermentuota mesa? Gi ir zalia, kuo nuo sudytos skirias? Ir kas tie kraujiniai vedarai?
Tai sakau, tik gamini ir gamini. Laiko gaila. Kodel negalima skrandzio padziauti ant sakos, nors pusmeciui ar kas dvdi savaite padziauti ji kur nors.
Mano vyras du kartus sude, bet mirkant suryme. Pirma karta gavosi druskos vyniotinis, antra - sugedo mesa. Sakau, gana eksperimentu, nes jautienos ispjautine labia brangi.
Mano vyras du kartus sude, bet mirkant suryme. Pirma karta gavosi druskos vyniotinis, antra - sugedo mesa. Sakau, gana eksperimentu, nes jautienos ispjautine labia brangi.
Vedarus radau, nu iskepti skaniai atrodo, nu bet gamint nedrysciau...ir geriau nezinot..
O pudytos mesos foto neradau, neisivaizduoju ne skonio..ale tai metus laiko turi rugt...
Papildyta:
Nidul, matai as kokia, asfalto vaikas..noriu cia ir greit..maniau uzsudysiu, pagules, ir kaposiu aha....scias
Cia mirkymai, dziovinimai i tak dalije...
O pudytos mesos foto neradau, neisivaizduoju ne skonio..ale tai metus laiko turi rugt...
Papildyta:
Nidul, matai as kokia, asfalto vaikas..noriu cia ir greit..maniau uzsudysiu, pagules, ir kaposiu aha....scias
Cia mirkymai, dziovinimai i tak dalije...
QUOTE(Akutee @ 2013 09 27, 23:30)
Vedarus radau, nu iskepti skaniai atrodo, nu bet gamint nedrysciau...ir geriau nezinot..
Mano suo uzsikasa kaulus ir mesa kazkur miske, papudyt. Gal paieskoti?
Akut, ti, kad ir mums sudas gavosi su mesos sudymu
Labas vakaras
na,ir tempai pas jus
Nidulia,klausei dėl osteochondrozės...man ją nustatė senai, po savaitės paleo dingo nugaros skausmai...na,būna kartais ,kai pavargstu ar tenka ilgai pasėdėti,pastovėti,tai vėl suskausta,bet anksčiau tai diena iš dienos buvo skausmai...neįsivaizduoju ar mityba galėjo šitaip padėti
na,ir tempai pas jus
Nidulia,klausei dėl osteochondrozės...man ją nustatė senai, po savaitės paleo dingo nugaros skausmai...na,būna kartais ,kai pavargstu ar tenka ilgai pasėdėti,pastovėti,tai vėl suskausta,bet anksčiau tai diena iš dienos buvo skausmai...neįsivaizduoju ar mityba galėjo šitaip padėti
Bet gi negali buti sutapimas, kad po savaites paleo, skausmai praejo. Reiksia kazkas suveike.
Kaip ir man stebuklas, kad po 2 savaiciu isgaravo mano giluminiai. Neturejau as ju kazi kiek, bet vis kankindavau juos ir save nuo vienu mnsn iki kitu (du/trys vienoje kaklo puseje ir tiek pat - kitoje, dar koks ant kaktos islipdavo), ir taip be galo ir be krasto. Ir atejo pirmos mnsn su paleo, ir baigesi, ir praejo, o tu grazuoliu net pedsaku nebeliko. As vis dar negaliu patiketi, tai kasdien apziuriu tas vietas, kur jie pastoviai atsirasdavo.
Kaip ir man stebuklas, kad po 2 savaiciu isgaravo mano giluminiai. Neturejau as ju kazi kiek, bet vis kankindavau juos ir save nuo vienu mnsn iki kitu (du/trys vienoje kaklo puseje ir tiek pat - kitoje, dar koks ant kaktos islipdavo), ir taip be galo ir be krasto. Ir atejo pirmos mnsn su paleo, ir baigesi, ir praejo, o tu grazuoliu net pedsaku nebeliko. As vis dar negaliu patiketi, tai kasdien apziuriu tas vietas, kur jie pastoviai atsirasdavo.
Niu labanakt...vistiek recepto ne gugles vaizduose doro nerandu...
Teks toliau pirkt, tik as druskos, pipuru, ir biski cesnako ant pirktos patrinu, nes biski beskone
Teks toliau pirkt, tik as druskos, pipuru, ir biski cesnako ant pirktos patrinu, nes biski beskone
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 27, 23:01)
manau, kad jos nededa riešutų...
Deda, deda Ir pas mane medis didžiulis, riešutų daug. Šviežius, iš po medžio, dar nedadžiūvusius, tai nžn kaip gavosi, šiandien ragausiu.
Dar paprikas vakar grilyje padeginau, sumarinavau su aliejum, balzamiku ir prieskoniais. Paragavau šiandien ir mąstau, gal svečiam neduot, o pačiai suvalgyt Labai skanu
QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 23:27)
kodėl ne? kiek ten tų riešutų, saujelė tik Čia aišku, asmeninis pasirinkimas, kiti razinų nededa, medaus nededa, sviesto nededa... lieka aguonos ir kiaušiniai... kiaušinius valgau kasdien, o su aguonom man jie nelabai
Gal nieko būtų omletas su aguonom ir kakava, reik pabandyt
QUOTE(Akutee @ 2013 09 27, 21:52)
Nomore o tu kumpi sudei? Prieskoniu, cesnako spaudei?
Taigi rašiau, kad nugarinę, ir rašiau, kaip Patryniau druska, kvapiais pipirais maltais ri grūstu lauro lapu, gausiai, bet tikrai ne kad balta būtų. dėjau suspaustai į induką, nedengiau. Pavarčiau kiekvieną dieną, skystį susidariusį nupyliau. Dėl česnako, skaičiau, kad prieš pat valgymą nebent įtrint, nes jis padeda mėsai gesti. Įsisūdijo per keturias ar penkias dienas. Sausas sūdymas tai vadinasi. Nežinau, kaip tu ieškai tų receptų
Va, SM tema apie tai
QUOTE(taša @ 2013 09 28, 00:08)
o as isprotejau. ne tik ziuriu skanumynus, bet ir rasau apie juos(ir visai nesinori, tik siaip estetiskai grazu). kazkoks noras gamint atejo
Man irgi taip. Leidžiu visime sprie manęs viską valgyti, manęs nekaso absoliučiai Nieko aš nenoriu, nevilioja, net ir prieš tai baisiai mėgti dalykai, net kai esu alkana. Kandida gal dvėseliuoja, ar ką
QUOTE(nomore @ 2013 09 28, 08:33)
Leidžiu visime sprie manęs viską valgyti, manęs nekaso absoliučiai Nieko aš nenoriu, nevilioja, net ir prieš tai baisiai mėgti dalykai, net kai esu alkana.
matyt normaliai maitiniesi, rezultatai-ištirpę ir toliau tirpstantys kg džiugina, tai kam susigadinti visą reikalą.
Naujas maišas labdarai sukrautas?
nomore, kiek kg nuridenot?
Pastebėjau tokį dalyką, kad mano prakaitas pasidarė bekvapis. Kažkaip neužfiksavau, kad temoje būtų apie tai kalbama. O kaip jums?
Pastebėjau tokį dalyką, kad mano prakaitas pasidarė bekvapis. Kažkaip neužfiksavau, kad temoje būtų apie tai kalbama. O kaip jums?