Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Elata @ 2013 09 27, 16:46)
ale tikrai, silkė sūdyta būna...

ir lašiša, ir visokios vytintos - rūkytos mėsos irgi iš esmės žalios biggrin.gif

QUOTE(taša @ 2013 09 27, 18:06)
ou, a s lasinius megau vaikystei -  raugintas agurkas ir sudytas lasiniukas buvo geriausias skanestas mano!:)

o dabar nevalgai sūdyto?

QUOTE(taša @ 2013 09 27, 18:09)
as tik neseniai ju paragavau- butent kraujiniu! jetau koks skanumelis! valgyciau ri valgyciau! anksciau galvojau akd jie turi smirdet, zarnos - visa kita.. bet turbut priklauso kas ir kaip daro. tai V giminaites daro laaaaabai skaniai. bet turbut be ryziu jie nieko verti. ty.... net negaminami..todel nebevalgau unsure.gif

aga, ir aš valgyčiau ir valgyčiau. Tik jau seniai naminių niekur negavau sad.gif Mano močiutė darydavo ne su ryžiais, o su perlinėm. su ryžiais tai net nesu ragavus g.gif

QUOTE(Akutee @ 2013 09 27, 20:03)
Galima placiau..? Is pardes mesa, didelis smotas? Ka tik baigiau pirkta sudyta nugarine..lb skanu! Bet pati bijau gamint, nusiyrucyt..net lasisa sudau irbijau valgyt, nu valgau, bet paranoja kazkokia... g.gif

Aš ėmiau pusės kg kažkur gabaliuką, gal mažesnį. Galima ir smulkiau papjaustyti. Nešaldžiau, tiesiog tokią ir sūdžiau. Per keturias ar penkias dienas spalva visos normali. Viduriukas, aišku, mažiau įsisūrėjęs, nei kraštai, bet šiaip iš esmės jinai man atrodo kaip pirktinė iš spalvos. Yra supermamoj kažkur tema apie rūkymą/sūdymą/vytinimą, tai ten paskaičiau, kad taip daro, ir kad nenusigrybauju, ir viskas biggrin.gif Bet vat mūsų psichologija - parduotuvinių tai nematai, kaip gamina, kiek laiko, ar šaldo, ar nešaldo, ir kažkaip nebaisu, ane? O savo jau baisu. Man iš pradžių irgi toks jausmelis sukirbėjęs buvo, bet po to pamąsčiau, kad nėr ko kirbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 18:21)
Nemoku tiksliau papasakoti, bet gal supratai?  Stovi nugara atsukusi onkologinio durims ir pries save matai toki pastateli nedideli. Eik aolink ji,  is kiemo puses, bus uzrasas.

toj pacioj pusej kaip ir onkologinis taip? isivaizduoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 09 27, 18:47)
va šita klinika, pirma reikia užsiregistruoti, kitaip nepriims iš karto http://www.spec.lt/k...ita_vsi_406254/

va googlej šitas pastatėlis, dabar o tiesiai už jo onkologinis, pargrįžk  į bendrą vaizdą arba paeik pirmyn keliu ar atgal ir pamatysi kur jis randasi
https://maps.google....ps?hl=lt&tab=wl
Papildyta:

šitas, tuoj pažiūrėsiu jei dėžutės neišmečiau kaip ten rusas rašo, bet jei paknisi apie šitą kremą, tai rasi, kažkur SM mergina rašė, kad išsigydė galvos odą tik su šitu tepalu, žiauri psoriazė jai ant galvos odos buvo

o, tai cia Tutkus dirba.
Dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 19:11)

o dabar nevalgai sūdyto?
aga, ir aš valgyčiau ir valgyčiau. Tik jau seniai naminių niekur negavau sad.gif Mano močiutė darydavo ne su ryžiais, o su perlinėm. su ryžiais tai net nesu ragavus  g.gif

valgau, bet ne kaip skanesta:) anksciau gi su juoda duonyte... mmmmm wub.gif

dekui merginos, bandysiu pakliut ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 27, 13:10)

kepa ir manasis jau:)
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 27, 20:23)
kepa ir manasis jau:)

Kas čia per aguoninio pyrago manija? biggrin.gif Baisu biggrin.gif kodėl aš neturiu aguonų biggrin.gif
Atsakyti
Nu, mergos, baikit su tais pyragais... Juk tai užkrečiama... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergos, pas mane didžiulis 30ies metų graikinis riešumedis , riešutai kaip tik byra, kiek aguoninių tortų pavyktų oksiduotomis polinesočiosiomis omegomis paskaninti lotuliukas.gif Gal reikia?
Atsakyti
Nomore o tu kumpi sudei? Prieskoniu, cesnako spaudei? g.gif
Papildyta:
Ir kiek druskos pylei,kad balta butu ar maziau?

Silveri, ar galma prie rugsciiu skrandyje pomidorai, ir varske, pieno produktai/ gyd.israse antibu mamai, vaistu..liepe koses valgyt ir t,t o as atvirksciai sakau...

Dar tiroksino israse ae gali negert? doh.gif
Zodziu pluostas...r
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 21:38)
Mergos, pas mane  didžiulis 30ies metų graikinis riešumedis ,  riešutai kaip tik byra,  kiek aguoninių tortų pavyktų oksiduotomis  polinesočiosiomis omegomis paskaninti  lotuliukas.gif Gal reikia?

manau, kad jos nededa riešutų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 27, 22:01)
manau, kad jos nededa riešutų...  g.gif

kodėl ne? kiek ten tų riešutų, saujelė tik smile.gif Čia aišku, asmeninis pasirinkimas, kiti razinų nededa, medaus nededa, sviesto nededa... lieka aguonos ir kiaušiniai... kiaušinius valgau kasdien, o su aguonom man jie nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 21:38)
Mergos, pas mane  didžiulis 30ies metų graikinis riešumedis ,  riešutai kaip tik byra,  kiek aguoninių tortų pavyktų oksiduotomis  polinesočiosiomis omegomis paskaninti  lotuliukas.gif Gal reikia?

Ir pas mane toks pats, o sie metai ziauriai riesutingi, gal kam reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Baikit cia kalbas apie aguonu pyragus, jau karta ciut nepaslydau per ta pyraga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 rugsėjo 2013 - 21:28
pernai pas mane dar sesuo atlėke, nes pasakiau ,kad nerinksiu, kibirą prisirinko, šiemet sakau ar benori- nea sako, atsikandom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 22:35)
pernai pas mane dar sesuo atlėke, nes pasakiau ,kad nerinksiu,  kibirą prisirinko, šiemet sakau ar benori- nea sako, atsikandom  lotuliukas.gif

o ko gi nenori gerio? lotuliukas.gif
Klausykit, kip cia padaryti, kad valgyti noretusi tik viena karta? Mane jau nervuoja, kai reikia sugalvoti maista ir pasidaryti. Na, jei nedirbi, tai bala nemate, pasigaminsi. Vo galvosukis, kaip nebuti alkanai ir tureti svieziai paruosta, teisinga maista ir dar, kad jis butu gerai subalansuotas ir pakankamai koloriju bei angliu. biggrin.gif As tai grybauju kaip suva, itariu. Visko man truksta. Is to piktumo, jau net ir esti nenoriu. Du kartus palesu ir nenoriu. Itariu, kad taip neilgai trauksiu, nepakaks man energijos is maisto. Ku daryc? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 rugsėjo 2013 - 21:46