Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(lugne @ 2013 09 27, 18:07)
Voresta, o kaip iš to Sanitexo kokosų aliejaus nusipirkt, ten kad tapt klientu, reik įmonę turėt? Nu dar ūkininkas tinka...

ai to, rafinuoto? Neturi pažįstamų kokioj kavinėj, susitark, kad jie užsisakytų ir pasiimsi.. Aš taip imu, mano sesers vaikis virėju dirba .
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 27, 18:26)
jei turi kas gali parvežti tau tokį tepalą iš Rusijos, tai išsigelbėsi stabiliai, labai geras tepalas, jame yra solidolo.

Raso, kad jis nuo psoriazes. Nuima niezuli ir isdraskymus pagydo??
lakišius, ramunėlės; vitaminas A ir D, lysozymas, medus; eukaliptų ir levandų aliejus, salicilo rūgštis, grynas aliejus.
kuri cia medziaga solidolas??
Reikes ieskoti 4u.gif
vorestos uzrodyta tepala, tai dukra jau veza man:)
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 27, 17:24)
Kai man reikėjo "čia ir dabar", variau tiesiai į Santariškių onkologinį be siuntimo, susimokėjau apie 50 lt ir labai greit pakliuvau, kelių dienų bėgyje.

tai as ir snd taip dariau. bet nesekmingai.
bandysiu kita savaite vel
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 17:26)
tasa, as tai ejau tikrinti I privatu, priesais Santariskiu onkologini. Ten ir apciupineja ir aparatu tikrina krutis.

net nezinojau apie toki. dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 15:43)

Aš tai nuo mažumės atsimenu, kad valgydavom sūdytą lašinį iš dzūkijos, tai man nėra neįprasta,

Pats geriausias lasinys biggrin.gif dzukija mano gimtine, iki dabar nerandu skanesniu lasiniu, net ir kaune tokiu nera, tenka pas anyta prasyt, kad dzukisku uzpirktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 18:35)
Raso, kad jis nuo psoriazes. Nuima niezuli ir isdraskymus pagydo??
lakišius, ramunėlės; vitaminas A ir D, lysozymas, medus; eukaliptų ir levandų aliejus, salicilo rūgštis, grynas aliejus.
kuri cia medziaga solidolas??

va nufotkinau tau sudėtį ant tūbelės , jei skaitai rusiškai
user posted image
Atsakyti
kustuce 4u.gif 4u.gif
sitas?
http://psoriasis.uco...desc/kartalinas
Bet naudojimo instrukcija parasyta, tai ka as zinau doh.gif
Gydymas sudarytas iš dviejų dalių: atstatymas ir įtvirtinimas.

I - atstatymas (visiškas dėmių panaikinimas iki išplėtotų diskrominių dėmių).

Kremas tinkamas ant žaizdotų vietų plonu sluoksniu (neįtrinkite į kremą) -tai itrinti krema ar neitrinti?smile.gif
Vo, galvos skausma turiu blink.gif

QUOTE(taša @ 2013 09 27, 18:50)

Nemoku tiksliau papasakoti, bet gal supratai? Stovi nugara atsukusi onkologinio durims ir pries save matai toki pastateli nedideli. Eik aolink ji, is kiemo puses, bus uzrasas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 rugsėjo 2013 - 18:40
QUOTE(taša @ 2013 09 27, 18:50)
tai as ir snd taip dariau. bet nesekmingai.
bandysiu kita savaite vel
Papildyta:

va šita klinika, pirma reikia užsiregistruoti, kitaip nepriims iš karto http://www.spec.lt/k...ita_vsi_406254/

va googlej šitas pastatėlis, dabar o tiesiai už jo onkologinis, pargrįžk į bendrą vaizdą arba paeik pirmyn keliu ar atgal ir pamatysi kur jis randasi
https://maps.google....ps?hl=lt&tab=wl
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 27, 19:21)
kustuce 4u.gif  4u.gif
sitas?
http://psoriasis.uco...desc/kartalinas
Bet naudojimo instrukcija parasyta, tai ka as zinau  doh.gif
Gydymas sudarytas iš dviejų dalių: atstatymas ir įtvirtinimas.

I - atstatymas (visiškas dėmių panaikinimas iki išplėtotų diskrominių  dėmių).

Kremas tinkamas ant žaizdotų vietų plonu sluoksniu (neįtrinkite į kremą) -tai itrinti krema ar neitrinti?smile.gif

šitas, tuoj pažiūrėsiu jei dėžutės neišmečiau kaip ten rusas rašo, bet jei paknisi apie šitą kremą, tai rasi, kažkur SM mergina rašė, kad išsigydė galvos odą tik su šitu tepalu, žiauri psoriazė jai ant galvos odos buvo
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 09 27, 18:07)
Voresta, o kaip iš to Sanitexo kokosų aliejaus nusipirkt, ten kad tapt klientu, reik įmonę turėt? Nu dar ūkininkas tinka...

Mes su įmonės kortele einam, bet kalbėjau kažkada su pardavėjom, sakė paprastom dienom (savaitės dienom) leidžia ir be kortelės įsigyti/įeiti, tai va, reiktų jų paklaust, gal leistų ir taip smile.gif
Atsakyti
Nidulia, kol kas nerandu dėžutės, bet jei gerai pamenu, tai ir ten buvo rašoma, jog neįtrinti, užtepdavau vaikui ant žandų ir palikdavau susigerti pačiam
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 16:21)
O aš šiandien per pusryt-piešius pratestavau savo sūdytą nugarinę, tai kaip skanu  thumbup.gif  Vyrui ryte sakiau, kad į darbą pasiimtų, bet jis bijojo  biggrin.gif  Sakė, dar palauks, kol "prasisūdys". O kai parduotuvėj nusiperka, tai kažkodėl nebebijo  biggrin.gif  Aš, aišku, jį perspėjau, kad jei dar dels, tai mes su dukra suvalgysim tą mėsą be jokio sąžinės graužimo  biggrin.gif  Sūdžiau sausu sūdymu, t.y. tik įtryniau druska, pipirais, lauro lapais, mairūnais. Dėjau į šaldytuvą, pavarčiau kelias dienas, ir viskas.

Galima placiau..? Is pardes mesa, didelis smotas? Ka tik baigiau pirkta sudyta nugarine..lb skanu! Bet pati bijau gamint, nusiyrucyt..net lasisa sudau irbijau valgyt, nu valgau, bet paranoja kazkokia... g.gif

O gal pries tai saldyt, tirpint, ar dzin parazitam?

O viduj ir issisude? Nes is pardes viduj ir isorej vienoda spalva..nes juk gali but, iki vidaus neuzsisudys...eee..ar ne?
As ir is homsntus norec kakoso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 27, 19:51)
Nidulia, kol kas nerandu dėžutės, bet jei gerai pamenu, tai ir ten buvo rašoma, jog neįtrinti, užtepdavau vaikui ant žandų ir palikdavau susigerti pačiam

Jo, jau atkapsciau rusu puslapiuose. Matai, ant zando nesunku uztepti, o kaip man ant galvos odos patepti per plaukus sad.gif Be to, man nepripazinta psoriaze, bet gal ir man pades tas kremukas.
Atsakyti
Tfu tu...tas Hs uzvaldes...sanitexo biggrin.gif
Atsakyti