QUOTE(nomore @ 2013 09 27, 16:21)
O aš šiandien per pusryt-piešius pratestavau savo sūdytą nugarinę, tai kaip skanu
Vyrui ryte sakiau, kad į darbą pasiimtų, bet jis bijojo
Sakė, dar palauks, kol "prasisūdys". O kai parduotuvėj nusiperka, tai kažkodėl nebebijo
Aš, aišku, jį perspėjau, kad jei dar dels, tai mes su dukra suvalgysim tą mėsą be jokio sąžinės graužimo
Sūdžiau sausu sūdymu, t.y. tik įtryniau druska, pipirais, lauro lapais, mairūnais. Dėjau į šaldytuvą, pavarčiau kelias dienas, ir viskas.
Galima placiau..? Is pardes mesa, didelis smotas? Ka tik baigiau pirkta sudyta nugarine..lb skanu! Bet pati bijau gamint, nusiyrucyt..net lasisa sudau irbijau valgyt, nu valgau, bet paranoja kazkokia...
O gal pries tai saldyt, tirpint, ar dzin parazitam?
O viduj ir issisude? Nes is pardes viduj ir isorej vienoda spalva..nes juk gali but, iki vidaus neuzsisudys...eee..ar ne?
As ir is homsntus norec kakoso