Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(misheliina2 @ 2013 11 08, 11:09)
Uz nauja cikla 4u.gif Tegul sitas ciklas atnes issvajuotas II pagaliukus wub.gif

Siandien priimu visus 4u.gif

O tai kaip keista RUDE, gal pas tave O nebuvo tada ir mmm veluoja, nes kai buna anovulicinis ciklas, tai mm tenka su ziburiu ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 12:46)
Siandien priimu visus  4u.gif

O tai kaip keista RUDE, gal pas tave O nebuvo tada ir mmm veluoja, nes kai buna anovulicinis ciklas, tai mm tenka su ziburiu ieskot  g.gif

Man šį ciklą bent OT tai rodė O, o prieš IUI gyd. taip skubėjo, kad net nepažiūrėjo, kokie ten reikalai... Nežinau, ką galvoti, bandau ieškoti, pas ką užsirašyti kitai savaitei konsultacijai ir dėl šitos situacijos, ir šiaip dėl visų mūsų bėdų ir planų noriu antro gyd. nuomonės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 12:46)
Siandien priimu visus  4u.gif

O tau 4u.gif už tokį stiprų tikėjimą, net ne tikėjimą, o žinojimą, kad turėsi antrą klecką. Mano tikėjimas šiomis dienomis turbūt išėjo kaip ir mmm nežinoma kryptimi, bet tikiu, kad kai pareis pastarosios, tai ir vilčių vėl atsiras, užsisvajosiu iš naujo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 08:46)
Labas rytas  4u.gif

O as visai netiketai, tyliai be jokiu zenklu ir skausmu vakar sulaukiau mmm....  verysad.gif
truputi pasimetus, kad taip anksti, nes tikrai nesitikejau... tik 11 DPO buvo.... neverkiau, tik truputi i namie filosofiskai paliudejau i zidinyje spragsincia ugni beziuredama....su diiiiiiiidele raudono vyno taure......mano MB nerealus, sako greicau atejo, greiciau praeis  smile.gif  gyvenimas tesiasi, kaip D suplanavo taip ir bus....pries likima nepasokinesi....  Ir visai neliudna, yra kaip yra, vel tikesiu, vel svajosiu, vel lauksiu. Siandien save lepinsiu, eisiu su drauge i Moters Pasaulis paroda, nusipirksiu sau kazka grazaus  smile.gif  o 1dieni su naujom viltim pas giniu pedinsiu....  ax.gif

Zinau, kad turesiu antra leliuka, as ji sapnuoju  rolleyes.gif  o mano nuojauta labai stipri, o savo sapnais labai tikiu, net bijau, kokie jie pranasiski... .. baisu ir sakyti, bet sapnavau praeita men II aiskiai ir ryskiai, taip pat ir krauja sapnavau.... deja taipir buvo, o sy cikla nieko..... o leliuka laikas nuo laiko matau, mazyte mergyte  wub.gif
Na uzteks cia tu savigrauzy, kaip jus mergaites laikotes???
ODI kaip tavo sonas??? Renalta kur tavo mmmmm???  O Rude, gal HCG rezus jau turi????

4u.gif

Laikykis mergyte 4u.gif gal kartais geriau kai tos mmm ateina anksciau tada nereikia ju su ziburiu laukti ir bergzdziai deti vilciu verysad.gif as kas dien D meldziu, kad jos pagaliau ateitu, bet ju kaip nera taip nera, dabar tik dedu viltis i kita sav. kai jau turetu ateti antruju mmm laikas smile.gif
Saunuole, kad esi isitikinusi, jog anksciau ar veliau busi nestuke.gif mane taip pat palaiko vienas gyv. ivykis smile.gif burtais as netikiu ir ju nepraktikuoju, bet dar bunant studente, mus 4 drauges, isbure vienos drauges mama, kiek kuri is musu tures leliuku ir kokios lyties ir kokiu eiliskumu biggrin.gif kol kas viskas pildosi, 2 is musu turi leliukus, ir viskas yra taip kaip buvo isburta, trecioji siuo metu laukiasi ir men. gale turi gimdyti. Ziuresime kas gims lotuliukas.gif As tikiu, kad sulauksiu 2 sunu biggrin.gif vyrui taip pat (dar mums vienam kito nepazinojant) buvo ispranasauta pora vaikeliu( tik va lyties nesake). Sia mintimi ir vyro palaikoma as ir einu savo tikslo link biggrin.gif Gal tai ir netiesa bet ji mane padrasina smile.gif
Papildyta:
Rudde, tai dabar esame tokios dviese be MMM smile.gif
Nieko palakstys jos ir sugris lotuliukas.gif
Kol HCG nera atsakymo, tol visada dar islieka viltis 4u.gif
Papildyta:
Kaip kitos mergaites laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Duzgyte @ 2013 11 05, 21:09)
Liabuka mergaites,
kaip jus?
Kadangi daktaryte patvirtino kad viskas kaip ir ok, tai siunciu jums kuo vaisingiausius linkejimus ir virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  ir is visos sirdies linkiu kuo greiciau sulaukti savuju stebuklu  wub.gif

Aciu uz virusiuka, labai labai gaudau ji wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 07, 09:59)
Sveika  4u.gif
Na visu pirma, tai nenuvertink musu, internetiniu patareju  biggrin.gif  kuo musu daugiau su savomis patirtimis, tuo geresniu pasiulymu ir pvz galim pateikti is savo varpines  mirksiukas.gif
O pas tave idomi situacija, as manyciau kad buvo taip:
I var. buvo cheminis nestumas, taciau neisitvirtino ir pasibaige, todel HCG rodo jau besileidzianti skaiciuka, jis gal ir nebuvo labai daug pakiles, kad rodytu NT.

II var. buvo velyva O ir uzkibo, bet dar labai mazas hcg, jis kyla, bet NT dar nerodo.

Noreciau palinketi tau II var. nes HCG is oro 2,8 nebuna  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(-odi- @ 2013 11 07, 10:20)
na, laukiam suspaude kumscius toliau  4u.gif

gal ir vyksta, bet pas mane ta kaire kiauside nelabai kokia  unsure.gif  po cistos operacijos nelabai kas is jos liko...  verysad.gif  jau uzsirasiau 1dieniui pas gyd. 11.20  g.gif

O tai ka tai kiausidei padare? g.gif Man ir salino cista, bet lyg viskas gerai kiausidei, kaip tik minimum 3 ciklus is eiles ji dyrba pilnu etatu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 09:46)
Labas rytas  4u.gif

O as visai netiketai, tyliai be jokiu zenklu ir skausmu vakar sulaukiau mmm....  verysad.gif
truputi pasimetus, kad taip anksti, nes tikrai nesitikejau... tik 11 DPO buvo.... neverkiau, tik truputi i namie filosofiskai paliudejau i zidinyje spragsincia ugni beziuredama....su diiiiiiiidele raudono vyno taure......mano MB nerealus, sako greicau atejo, greiciau praeis  smile.gif  gyvenimas tesiasi, kaip D suplanavo taip ir bus....pries likima nepasokinesi....  Ir visai neliudna, yra kaip yra, vel tikesiu, vel svajosiu, vel lauksiu.

Uz tas nelemtasias verysad.gif 4u.gif Labai labai gaila... Bet vyras pacios saunuolis!
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 10:24)
O kiek men rekomenduojama OS??? kada pereinama prie kitko? ir kas toliau? na musu ODI sansai neblogi, nes jau buvom pagavusios gandra uz uodegos, tik kad issprudo zaltys.

Kaip tik vakar snekejau apie tai su gine, tai sake, kad rekomenduojama 6 ciklus stimuliuot, tik kiek supratu, tai 6 ciklai su vienu vaistu ir be jokiu IUI, IVF.

Tai va, vakar buvau apziurai, O tikrai ivyko thumbup.gif Kalbejom, ka darysim jei visgi atkeliautu mano mmm. Tai kita cikla stimuliuosim su Letrozole 3-7CD plius 9CD susileisiu Gonal, bandysim daryt IUI. Na bet zinoma labai tikiuosi, ka neprireiks wub.gif
Atsakyti
Šiandien mano hcg 3,72 (trečiadienį buvo 2,81). Kas su manim darosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 11 08, 20:21)

O tai ka tai kiausidei padare? g.gif  Man ir salino cista, bet lyg viskas gerai kiausidei, kaip tik minimum 3 ciklus is eiles ji dyrba pilnu etatu biggrin.gif

kaip gyd. issireiske, per daug ta kiauside apipjaustyta, tada dare operacija vien del cistos, apie jokius planavimus nebuvo kalbos tai labai ir nesaugojo, julab, kad operacija buvo extra unsure.gif

QUOTE(Rudde @ 2013 11 09, 12:31)

hmmm, paauges, bet mazokai kaip tokiu dienu skirtumu... unsure.gif neturi kokio gyd. su kuriuo galetum pasikonsultuot?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2013 11 09, 13:31)

Nu tikrai keistai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 11 09, 15:52)

hmmm, paauges, bet mazokai kaip tokiu dienu skirtumu...  unsure.gif  neturi kokio gyd. su kuriuo galetum pasikonsultuot?

Mano gyd. atostogauja ir parase, kad ateiciau kai jis grįš dar po savaitės konsultacijai. Uzsirasiau antradieniui pas kitą, žiūrėsiu, ka pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2013 11 09, 17:04)
Mano gyd. atostogauja ir parase, kad ateiciau kai jis grįš dar po savaitės konsultacijai. Uzsirasiau antradieniui pas kitą, žiūrėsiu, ka pasakys.

lauksim antradieni ziniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 11 08, 21:21)

Kaip tik vakar snekejau apie tai su gine, tai sake, kad rekomenduojama 6 ciklus stimuliuot, tik kiek supratu, tai 6 ciklai su vienu vaistu ir be jokiu IUI, IVF.

Tai va, vakar buvau apziurai, O tikrai ivyko thumbup.gif  Kalbejom, ka darysim jei visgi atkeliautu mano mmm. Tai kita cikla stimuliuosim su Letrozole 3-7CD plius 9CD susileisiu Gonal, bandysim daryt IUI. Na bet zinoma labai tikiuosi, ka neprireiks wub.gif

Laba vakareli 4u.gif
Tai tau dabar pats darbymetis mirksiukas.gif o paskui laukimas. Labai linkiu graziu rezultatu wub.gif
O siaip kai su gine pasneki ka darysim toliau, tai man patinka, tada nelieki tokioje nezinioje ir ne taio baisu jei ateina mmm....nes tada tiesiog zinai, kad turi tolimesni plana... na ne taip liudna buna, bent jau man smile.gif

O as siandie po giniau, 4 CD, gavau Letrozole, startuoju su nauja OS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 10, 16:19)

O as siandie po giniau, 4 CD, gavau Letrozole, startuoju su nauja OS  bigsmile.gif

sekmingo starto! mirksiukas.gif

as ryt 11.20 ziuresiu ar kas ten uzaugo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2013 11 09, 13:31)

Hmmm....tikrai idomu, kas cia g.gif
Kaip nestumui tai mazokas, geriausia bus jei gine apziures ir kuo greiciau. O mmm nesiruosia dar??

Papildyta:
QUOTE(-odi- @ 2013 11 10, 17:22)
sekmingo starto!  mirksiukas.gif

as ryt 11.20 ziuresiu ar kas ten uzaugo  rolleyes.gif

Aciu mirksiukas.gif
O tau didziausios sekmes rytoj ir prisiduok po gines, lauksiu tavo naujienu. Manau bus uzdereje kaip reikiant, nes ir maude gi tau.
Atsakyti