QUOTE(Duzgyte @ 2013 11 05, 21:09)
Aciu uz virusiuka, labai labai gaudau ji
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 07, 09:59)
Sveika
Na visu pirma, tai nenuvertink musu, internetiniu patareju

kuo musu daugiau su savomis patirtimis, tuo geresniu pasiulymu ir pvz galim pateikti is savo varpines
O pas tave idomi situacija, as manyciau kad buvo taip:
I var. buvo cheminis nestumas, taciau neisitvirtino ir pasibaige, todel HCG rodo jau besileidzianti skaiciuka, jis gal ir nebuvo labai daug pakiles, kad rodytu NT.
II var. buvo velyva O ir uzkibo, bet dar labai mazas hcg, jis kyla, bet NT dar nerodo.
Noreciau palinketi tau II var. nes HCG is oro 2,8 nebuna
Papildyta:
QUOTE(-odi- @ 2013 11 07, 10:20)
na, laukiam suspaude kumscius toliau
gal ir vyksta, bet pas mane ta kaire kiauside nelabai kokia

po cistos operacijos nelabai kas is jos liko...

jau uzsirasiau 1dieniui pas gyd. 11.20
O tai ka tai kiausidei padare?

Man ir salino cista, bet lyg viskas gerai kiausidei, kaip tik minimum 3 ciklus is eiles ji dyrba pilnu etatu
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 09:46)
Labas rytas
O as visai netiketai, tyliai be jokiu zenklu ir skausmu vakar sulaukiau mmm....
truputi pasimetus, kad taip anksti, nes tikrai nesitikejau... tik 11 DPO buvo.... neverkiau, tik truputi i namie filosofiskai paliudejau i zidinyje spragsincia ugni beziuredama....su diiiiiiiidele raudono vyno taure......mano MB nerealus, sako greicau atejo, greiciau praeis

gyvenimas tesiasi, kaip D suplanavo taip ir bus....pries likima nepasokinesi.... Ir visai neliudna, yra kaip yra, vel tikesiu, vel svajosiu, vel lauksiu.
Uz tas nelemtasias

Labai labai gaila... Bet vyras pacios saunuolis!
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 10:24)
O kiek men rekomenduojama OS??? kada pereinama prie kitko? ir kas toliau? na musu ODI sansai neblogi, nes jau buvom pagavusios gandra uz uodegos, tik kad issprudo zaltys.
Kaip tik vakar snekejau apie tai su gine, tai sake, kad rekomenduojama 6 ciklus stimuliuot, tik kiek supratu, tai 6 ciklai su vienu vaistu ir be jokiu IUI, IVF.
Tai va, vakar buvau apziurai, O tikrai ivyko

Kalbejom, ka darysim jei visgi atkeliautu mano mmm. Tai kita cikla stimuliuosim su Letrozole 3-7CD plius 9CD susileisiu Gonal, bandysim daryt IUI. Na bet zinoma labai tikiuosi, ka neprireiks