Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Pifiene @ 2013 11 07, 12:23)
O kada pas gine? gal pasiskambink telefonu gal ka pasakys?
O gal cia visai ne kiausides duria, mazu koks apendicitas  doh.gif

pas gine 1dieni rolleyes.gif nu taip uzeina karts nuo karto, kai greiciau pajudu stipriau rolleyes.gif

ne, apendicitas pas mane jau isoperuotas, turejau ta "dziaugsma" su greitaja isveze unsure.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos, nėštumo jau nesitikiu, nes vis tik per daug laiko po O ir skaičiukai maži, bet nusprendžiau dėl šventos ramybės ir 100 proc. įsitikinimo rytoj pakartoti HCG ir manau kitą savaitę bandyti pakliūti pas kitą gydytoją (tik galvosūkis, kokį doh.gif ) ir bent paklausyti, ką jis mano apie mano situaciją, gydymo priemones ir pakaitinės hormonų terapijos taikymo būtinybę. Blogiau nebus, nebent visiškai susibalamutinsiu tarp nuomonių biggrin.gif

Labai labai bijau, kad nebūtų kaip Renaltai doh.gif O tau jokių mmm ženklų nėra? Nes man va šiom dienom pilvą pamaudžia, tai sakau gal pramuš g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2013 11 07, 12:37)
Dėkui, merginos, nėštumo jau nesitikiu, nes vis tik per daug laiko po O ir skaičiukai maži, bet nusprendžiau dėl šventos ramybės ir 100 proc. įsitikinimo rytoj pakartoti HCG ir manau kitą savaitę bandyti pakliūti pas kitą gydytoją (tik galvosūkis, kokį  doh.gif  ) ir bent paklausyti, ką jis mano apie mano situaciją, gydymo priemones ir pakaitinės hormonų terapijos taikymo būtinybę. Blogiau nebus, nebent visiškai susibalamutinsiu tarp nuomonių  biggrin.gif 

Labai labai bijau, kad nebūtų kaip Renaltai  doh.gif  O tau jokių mmm ženklų nėra? Nes man va šiom dienom pilvą pamaudžia, tai sakau gal pramuš  g.gif

Nebijok, as noriu buti tokia vienintele ir nepakartojama lotuliukas.gif (tik nesupyk cia mano toks juodas, jau gal is nevilties isplaukiantis humoras 4u.gif )
Kol pakartotinai nepasidarei HCG neprarask vilties, juk stebuklu buna smile.gif
O vis del to jeigu jau jauti pozymius tai gal pramus, nes as jokiu pojuciu nepastebiu, o pirma karta gyvenime taip svajoju apie MMM smile.gif
Butinai kai tik suzinosi kraujo rezultatus pranes, laikysiu uz tave kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 11 07, 16:35)
Nebijok, as noriu buti tokia vienintele ir nepakartojama  lotuliukas.gif (tik nesupyk cia mano toks juodas, jau gal is nevilties isplaukiantis humoras  4u.gif )
Kol pakartotinai nepasidarei HCG neprarask vilties, juk stebuklu buna  smile.gif
O vis del to jeigu jau jauti pozymius tai gal pramus, nes as jokiu pojuciu nepastebiu, o pirma karta gyvenime taip svajoju apie MMM  smile.gif
Butinai kai tik suzinosi kraujo rezultatus pranes, laikysiu uz tave kumstukus  4u.gif

Labas rytas 4u.gif

O as visai netiketai, tyliai be jokiu zenklu ir skausmu vakar sulaukiau mmm.... verysad.gif
truputi pasimetus, kad taip anksti, nes tikrai nesitikejau... tik 11 DPO buvo.... neverkiau, tik truputi i namie filosofiskai paliudejau i zidinyje spragsincia ugni beziuredama....su diiiiiiiidele raudono vyno taure......mano MB nerealus, sako greicau atejo, greiciau praeis smile.gif gyvenimas tesiasi, kaip D suplanavo taip ir bus....pries likima nepasokinesi.... Ir visai neliudna, yra kaip yra, vel tikesiu, vel svajosiu, vel lauksiu. Siandien save lepinsiu, eisiu su drauge i Moters Pasaulis paroda, nusipirksiu sau kazka grazaus smile.gif o 1dieni su naujom viltim pas giniu pedinsiu.... ax.gif

Zinau, kad turesiu antra leliuka, as ji sapnuoju rolleyes.gif o mano nuojauta labai stipri, o savo sapnais labai tikiu, net bijau, kokie jie pranasiski... .. baisu ir sakyti, bet sapnavau praeita men II aiskiai ir ryskiai, taip pat ir krauja sapnavau.... deja taipir buvo, o sy cikla nieko..... o leliuka laikas nuo laiko matau, mazyte mergyte wub.gif

Na uzteks cia tu savigrauzy, kaip jus mergaites laikotes???
ODI kaip tavo sonas??? Renalta kur tavo mmmmm??? O Rude, gal HCG rezus jau turi????

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 08:46)
Labas rytas  4u.gif

O as visai netiketai, tyliai be jokiu zenklu ir skausmu vakar sulaukiau mmm....  verysad.gif
truputi pasimetus, kad taip anksti, nes tikrai nesitikejau... tik 11 DPO buvo.....mano MB nerealus, sako greicau atejo, greiciau praeis  smile.gif

ODI kaip tavo sonas??? Renalta kur tavo mmmmm???  O Rude, gal HCG rezus jau turi????

4u.gif

tai gal O anksciau galejo ivykt unsure.gif bet lyg buvai apziuroj? kelinta ciko diena buvai, primink?

saunuolis TB, teisingai sako. Tokiu momentu ju palaikymas labiausiai reikalingas 4u.gif man irgi su kiekvienu mmm atejimu sunku buna, bet MB irgi ramina rolleyes.gif

siandien bando desini padurstyt rolleyes.gif nurimau, manau cia taip auga foliukai rolleyes.gif labai laukiu 1dienio.

Beje, siandien man kaip ir baliukas, bet nelabai noriu alkoholio vartot, jauciu negerai kai stimuliuojies unsure.gif reiks kazkaip suktis is padeties rolleyes.gif
Papildyta:
Renalta, Rudde, prisiduokit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 11 08, 09:57)
tai gal O anksciau galejo ivykt  unsure.gif  bet lyg buvai apziuroj? kelinta ciko diena buvai, primink?

saunuolis TB, teisingai sako. Tokiu momentu ju palaikymas labiausiai reikalingas  4u.gif  man irgi su kiekvienu mmm atejimu sunku buna, bet MB irgi ramina  rolleyes.gif

siandien bando desini padurstyt  rolleyes.gif  nurimau, manau cia taip auga foliukai  rolleyes.gif  labai laukiu 1dienio.

Beje, siandien man kaip ir baliukas, bet nelabai noriu alkoholio vartot, jauciu negerai kai stimuliuojies  unsure.gif  reiks kazkaip suktis is padeties  rolleyes.gif
Papildyta:
Renalta, Rudde, prisiduokit wink.gif

Nea O anksciau negalejo niekaip buti, nes buvau apziuroj 16 CD, tai folis buvo savo vietoj, tada ta diena susileidau ovitrelle, ir 18 CD buvo O (arba nebuvo, nes OV testas tik vaiduokliavo visa laik, nepagavau as ryskaus). O memes atejo 29 CD, taip kad arba labai anksti po O, arba isvis to O ir nebuvo..... na dabar jau niekas nepasakys

O kodel sakai alkoholio negalima kai stimuliuojies? as tai vyno taures neatsisakau, ypac dabar biggrin.gif na po O tai jou, kazkaip sazine jau neleidzia imti i rankas doh.gif

Tau kiausides dirba visu pajegumu, idomu, ka 1dieni suskaiciuosi bigsmile.gif bus tau ilsetis, teks darbuotis kaip reikiant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 09:07)
Nea O anksciau negalejo niekaip buti, nes buvau apziuroj 16 CD, tai folis buvo savo vietoj, tada ta diena susileidau ovitrelle, ir 18 CD buvo O (arba nebuvo, nes OV testas tik vaiduokliavo visa laik, nepagavau as ryskaus). O memes atejo 29 CD, taip kad arba labai anksti po O, arba isvis to O ir nebuvo..... na dabar jau niekas nepasakys
O kodel sakai alkoholio negalima kai stimuliuojies? as tai vyno taures neatsisakau, ypac dabar  biggrin.gif  na po O tai jou, kazkaip sazine jau neleidzia imti i rankas  doh.gif

Tau kiausides dirba visu pajegumu, idomu, ka 1dieni suskaiciuosi  bigsmile.gif  bus tau ilsetis, teks darbuotis kaip reikiant  mirksiukas.gif

hmmm, na va, Ovitrelle suleistas buvo, o gali but, kad o ir nebuvo doh.gif eina sau... zinok zmogau, ka padaryti, kad viskas vyktu pagal plana... verysad.gif labai linkiu ir spaudziu kumscius, kad sis ciklas butu TAS wub.gif Nu nezinau, manau cia vistiek sioks toks vaistas, kazin ar alkoholis nepaslopins poveikio rolleyes.gif

darbuosimes, svarbu butu geras derlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 11 08, 10:10)
hmmm, na va, Ovitrelle suleistas buvo, o gali but, kad o ir nebuvo  doh.gif  eina sau... zinok zmogau, ka padaryti, kad viskas vyktu pagal plana...  verysad.gif  labai linkiu ir spaudziu kumscius, kad sis ciklas butu TAS  wub.gif  Nu nezinau, manau cia vistiek sioks toks vaistas, kazin ar alkoholis nepaslopins poveikio  rolleyes.gif

darbuosimes, svarbu butu geras derlius  rolleyes.gif

Skambinaus giniui, priims 7dieni blush2.gif eina sau.... galvojau, kad 1dieni maziau plauksiu, bet kur tau, man kaip visada "sekasi" doh.gif

Galvoju gal siulysiu, jog OS vaistu negert, tik kad ateit pries O ir skirt sprogduka, nes vienas folis [pas mane ir taip uzauga. Tik gal kokybe skiriasi, kai stimuliuojiesi g.gif
Na nezinau, susideliosiu mintis iki 7dienio.
O kiek men rekomenduojama OS??? kada pereinama prie kitko? ir kas toliau? na musu ODI sansai neblogi, nes jau buvom pagavusios gandra uz uodegos, tik kad issprudo zaltys.
Atsakyti
Labas rytas:)
Pifiene, priklauso 4u.gif palinkesiu kad si karta pagautumet ta gandra ir jau nebepaleistumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 09:24)
Skambinaus giniui, priims 7dieni  blush2.gif  eina sau.... galvojau, kad 1dieni maziau plauksiu, bet kur tau, man kaip visada "sekasi"  doh.gif

Galvoju gal siulysiu, jog OS vaistu negert, tik kad ateit pries O ir skirt sprogduka, nes vienas folis [pas mane ir taip uzauga. Tik gal kokybe skiriasi, kai stimuliuojiesi  g.gif
Na nezinau, susideliosiu mintis iki 7dienio.
O kiek men rekomenduojama OS??? kada pereinama prie kitko? ir kas toliau? na musu ODI sansai neblogi, nes jau buvom pagavusios gandra uz uodegos, tik kad issprudo zaltys.

tai 7dieni tau bus 4 cd.? tada normaliai, ar labai gausios mmm buna? as kai ejau si cikla 4cd. tai man tik tepe, viskas ok buvo mirksiukas.gif gal ir tau nebus taip nepatogu 4u.gif

mane irgi domintu si situacija rolleyes.gif

buvom pagave, labai tikiuosi, kad greitu metu uzsuks ir nepraskris pro sali wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 11 08, 10:07)

Uz nauja cikla 4u.gif Tegul sitas ciklas atnes issvajuotas II pagaliukus wub.gif
Atsakyti
Sveikos, nuplaukė mano HCG šiandien, nes vyrą anksti ryte skubiai iškvietė į darbą sad.gif Vaikis serga, tai sėdžiu negalėdama pajudėti iš namų sad.gif Rytoj į Geromedą ryte nulėksiu, jei mmm neparsivilks. O jos atrodo visai neketina parsivilkti unsure.gif Bet testas rodo vieną brūkšnį riebų, taip kad bet kokiu atveju neštumo nesitikiu doh.gif
Atsakyti