QUOTE(Renalta @ 2013 11 07, 16:35)
Nebijok, as noriu buti tokia vienintele ir nepakartojama

(tik nesupyk cia mano toks juodas, jau gal is nevilties isplaukiantis humoras

)
Kol pakartotinai nepasidarei HCG neprarask vilties, juk stebuklu buna
O vis del to jeigu jau jauti pozymius tai gal pramus, nes as jokiu pojuciu nepastebiu, o pirma karta gyvenime taip svajoju apie MMM
Butinai kai tik suzinosi kraujo rezultatus pranes, laikysiu uz tave kumstukus
Labas rytas
O as visai netiketai, tyliai be jokiu zenklu ir skausmu vakar sulaukiau mmm....
truputi pasimetus, kad taip anksti, nes tikrai nesitikejau... tik 11 DPO buvo.... neverkiau, tik truputi i namie filosofiskai paliudejau i zidinyje spragsincia ugni beziuredama....su diiiiiiiidele raudono vyno taure......mano MB nerealus, sako greicau atejo, greiciau praeis

gyvenimas tesiasi, kaip D suplanavo taip ir bus....pries likima nepasokinesi.... Ir visai neliudna, yra kaip yra, vel tikesiu, vel svajosiu, vel lauksiu. Siandien save lepinsiu, eisiu su drauge i Moters Pasaulis paroda, nusipirksiu sau kazka grazaus

o 1dieni su naujom viltim pas giniu pedinsiu....
Zinau, kad turesiu antra leliuka, as ji sapnuoju

o mano nuojauta labai stipri, o savo sapnais labai tikiu, net bijau, kokie jie pranasiski... .. baisu ir sakyti, bet sapnavau praeita men II aiskiai ir ryskiai, taip pat ir krauja sapnavau.... deja taipir buvo, o sy cikla nieko..... o leliuka laikas nuo laiko matau, mazyte mergyte
Na uzteks cia tu savigrauzy, kaip jus mergaites laikotes???
ODI kaip tavo sonas??? Renalta kur tavo mmmmm??? O Rude, gal HCG rezus jau turi????