Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 25, 21:49)
evameda  rankove 43/44  ir toks pats ilgis nuo pazastuko +-43/44

nu pasiemusi centimetra matuoju ir siaip ir taip, bet rankoves man atrodo kazkokios trumpos doh.gif nors as dar keliais cm mazesne uz jus blush2.gif o realiai jums jos nera i trumpesne puse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 25, 20:55)
nerodo sieroj nieko
o gap ar  neradote?  dabar kai 40% ideta    paziureti reiektu striukytes buna geros ju

Aciu Ingakalni 4u.gif
Tik puslapi sieros idejau, tiktu bet koks modelis is columbia zieminiu, bet tokio dydzio gera kaina (iki 60 dol) nepavyksta rasti.
O GAP pagal mane dar nera ziemai skirtu (t.y. pukiniu, ne polisterio), ar as nerandu?
Atsakyti
Sveikos, Ingute o Old navy renkate? Kiek ten dabar procenteliu nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 09 25, 21:00)
nu pasiemusi centimetra matuoju ir siaip ir taip, bet rankoves man atrodo kazkokios trumpos doh.gif nors as dar keliais cm mazesne uz jus blush2.gif o realiai jums jos nera i trumpesne puse? g.gif

man jos potrumpes lyginant su kamsyru megstukais tai gerokai trumpos 4u.gif
QUOTE(Dziugaa @ 2013 09 25, 21:07)
Aciu Ingakalni  4u.gif
Tik puslapi sieros idejau, tiktu bet koks modelis is columbia zieminiu, bet tokio dydzio gera kaina (iki 60 dol) nepavyksta rasti.
O GAP pagal mane dar nera ziemai skirtu (t.y. pukiniu, ne polisterio), ar as nerandu?

gap raso pol;ister bet etiketej eina sudetis kad su plunksmom anais metais jau diskutuota buvo,siltos nor splonos
va sios warmest tikrai siltos ir iseina 29 su cnt
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2013 09 25, 21:07)

Man atrodo iseme, baigsis -40% turbut atgal ides.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 25, 22:11)
man  jos  potrumpes lyginant su kamsyru megstukais tai gerokai trumpos 4u.gif

Labai dekui 4u.gif padejote susigaudyti su dydziais smile.gif labiausiai nemegstu trumpu rankoviu, tai uzsisakiusi xxs buciau prasovusi, jau geriau laisvesnis megztukas mirksiukas.gif
Atsakyti
va sios prima warmest bus geros bet 5T didziausios
http://www.gap.com/b...5...0&cid=86902
Atsakyti
As laukiu gap pukiniu kombiu patiem maziausiam wub.gif
Atsakyti
turi gapas ideti spalio antroj pusej wink.gif
evameda ner uz ka wink.gif gausim kamsyrus matysit ju rankoves geros,ilgos o kitu megstuku tai mazdaug visu 43cm ilgis rankoviu na +-
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 25, 19:56)
As jei tikrai isitikinus kad reikia ,einu ir grazinu,kokia cia geda,juk pirkejas visada teisus,jiems neidomu kodel grazini (cia as apie svetur)pas LT kaip I koki kesitli ziuri,neva pats pirkai matavais ir dbr netiko,kodel kyla klausimas?O tokiu klausimu neturi kilti,nes teisus kas moka pinigus..bet mums iki to grazu toli unsure.gif

nezinau ,nezinau,mano kelios drauges dirba rubu pardese (dideliam tinkle) ir sako jiems dzin kad ateina grazint ,cia ju darbas priimt ir net nesusimasto kodel ir t.t. ,tai yra normalu ,niekas kreivai neziuri , o kad paklausia kodel netiko ir t.t. tai valdzia mat liepia paklausti.... o pardavejom tikrai tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Jau viska atsakete, labai aciu uz pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 25 rugsėjo 2013 - 20:27
QUOTE(Jolaida @ 2013 09 25, 20:30)
Operatyviai biggrin.gif
Ir as gavau patvirtinima drinks_cheers.gif
Aciu Ingute dar karta aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Ant Alytaus tai as tik viena tokia grazi busiu  nail.gif

kokia reklama padariau lotuliukas.gif
visos raudonas pasiemet ? biggrin.gif
Atsakyti