Ingute, atrodo labai graziai tas megztukas. O jei gerai su juo jauciates, tai ir svarbiausia. Imsiu jauciu ir as ji Kazi ar dar galima -30% tiketis?
QUOTE(gabiegabriele @ 2013 09 25, 19:27)
5 youth
5 youth tas pats kas 5?nerandu tokiu kaip Youth. Susibalamutinau, pagal uggaustralia size chart tai kaip ir 7 ar 6.5 reiketu. Turejau vienus uggus bet neberandu kur yra dideli buvo
QUOTE(loriuxas @ 2013 09 25, 19:23)
Gal galit patarti del ugg dydziu nesioju 37-38 kiek skaitau ugg didinti gal 5 uztektu
Mano 38 dydis, ugg kedukus imu 7,5; zieminius klasikinius 7, vasarines platformines 7.5
Jum nemaziau 6, gal ir 6,5
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 25, 19:36)
Priezasti visada galima rasti jei tik nori grazinti,pabutumet UK/ USA matytumet ir ismoktumet kaip grazinami daiktai net naudoti ,svarbu cekis yra
Nu bet ir aš nemėgstu gražinti
Reiks kitą savaitę irgi eit per pardes, ieškoti batų - nes iš USA turiu 5poras netinkamų
QUOTE(loriuxas @ 2013 09 25, 19:40)
5 youth tas pats kas 5?nerandu tokiu kaip Youth. Susibalamutinau, pagal uggaustralia size chart tai kaip ir 7 ar 6.5 reiketu. Turejau vienus uggus bet neberandu kur yra dideli buvo
Radau Youth ir dydis 6 yra gal nebutu dideli
6 bus didelis
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 09 25, 18:39)
Limitas pilnas, ir melynos bangos bega
Jeigu rankeneles gerai nustatytos, tai nezinau tada kame problema. Pas save pabandziau, tai leidzia visur vaiksciot
QUOTE(Jolaida @ 2013 09 25, 19:40)
Ingute, atrodo labai graziai tas megztukas. O jei gerai su juo jauciates, tai ir svarbiausia. Imsiu jauciu ir as ji Kazi ar dar galima -30% tiketis?
aciu man neprilipo
Papildyta:
jolaida is kur zinai kad 21.30 lands papildo? cia rimtai?
o jcrew factory - 30% bus iki spalio pr atrodo
QUOTE(gabiegabriele @ 2013 09 25, 19:43)
6 bus didelis
Gal kartais turite jus 5 ar 6, idomu kiek cm yra pagal lentele 23.2 5 dydis, 24,1 6 tai gal tikrai 5 imti o pagal women lentele 7 yra 23.5 nieko nebesuprantu
o as negaliu nusiraminti del siu batu
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Nezinau reikia man ju ar ne. Turiu UGG bet jau eis ketvirti metai jiems. O siu kaina taip viliuoja, juk jie su nuolaida apie 150lt. netrauktu matyt Ir modeliukas ju trumpas man patinka. Kas ka pasakys
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Nezinau reikia man ju ar ne. Turiu UGG bet jau eis ketvirti metai jiems. O siu kaina taip viliuoja, juk jie su nuolaida apie 150lt. netrauktu matyt Ir modeliukas ju trumpas man patinka. Kas ka pasakys
QUOTE(elizieja @ 2013 09 25, 18:40)
Nu bet ir aš nemėgstu gražinti
Reiks kitą savaitę irgi eit per pardes, ieškoti batų - nes iš USA turiu 5poras netinkamų
As jei tikrai isitikinus kad reikia ,einu ir grazinu,kokia cia geda,juk pirkejas visada teisus,jiems neidomu kodel grazini (cia as apie svetur)pas LT kaip I koki kesitli ziuri,neva pats pirkai matavais ir dbr netiko,kodel kyla klausimas?O tokiu klausimu neturi kilti,nes teisus kas moka pinigus..bet mums iki to grazu toli
as nesioju 38,tai ugg turiu 5 youth o jei is suaugusiuju tai 7 dydis