Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Ingute, atrodo labai graziai tas megztukas. O jei gerai su juo jauciates, tai ir svarbiausia. Imsiu jauciu ir as ji ax.gif Kazi ar dar galima -30% tiketis?
Atsakyti
QUOTE(gabiegabriele @ 2013 09 25, 19:27)

5 youth tas pats kas 5?nerandu tokiu kaip Youth. Susibalamutinau, pagal uggaustralia size chart tai kaip ir 7 ar 6.5 reiketu. Turejau vienus uggus bet neberandu kur yra dideli buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2013 09 25, 19:23)
Gal galit patarti del ugg dydziu nesioju 37-38 kiek skaitau ugg didinti gal 5 uztektu ax.gif

Mano 38 dydis, ugg kedukus imu 7,5; zieminius klasikinius 7, vasarines platformines 7.5
Jum nemaziau 6, gal ir 6,5
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 25, 19:36)
Priezasti visada galima rasti jei tik nori grazinti,pabutumet UK/ USA matytumet ir ismoktumet kaip grazinami daiktai net naudoti ,svarbu cekis yra  biggrin.gif

Nu bet ir aš nemėgstu gražinti blush2.gif
Reiks kitą savaitę irgi eit per pardes, ieškoti batų - nes iš USA turiu 5poras netinkamų lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2013 09 25, 19:40)
5 youth tas pats kas 5?nerandu tokiu kaip Youth. Susibalamutinau, pagal uggaustralia size chart tai kaip ir 7 ar 6.5 reiketu. Turejau vienus uggus bet neberandu kur yra dideli buvo g.gif

Radau Youth bigsmile.gif ir dydis 6 yra gal nebutu dideli
Atsakyti
6 bus didelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 09 25, 18:39)
Limitas pilnas, ir melynos bangos bega  4u.gif

Jeigu rankeneles gerai nustatytos, tai nezinau tada kame problema. Pas save pabandziau, tai leidzia visur vaiksciot
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 09 25, 19:40)
Ingute, atrodo labai graziai tas megztukas. O jei gerai su juo jauciates, tai ir svarbiausia. Imsiu jauciu ir as ji ax.gif Kazi ar dar galima -30% tiketis?

aciu man neprilipo blush2.gif
Papildyta:
jolaida is kur zinai kad 21.30 lands papildo? cia rimtai?

o jcrew factory - 30% bus iki spalio pr atrodo
Atsakyti
QUOTE(gabiegabriele @ 2013 09 25, 19:43)
6 bus didelis 4u.gif

Gal kartais turite jus 5 ar 6, idomu kiek cm yra pagal lentele 23.2 5 dydis, 24,1 6 tai gal tikrai 5 imti g.gif o pagal women lentele 7 yra 23.5 nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
o as negaliu nusiraminti del siu batu
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Nezinau reikia man ju ar ne. Turiu UGG bet jau eis ketvirti metai jiems. O siu kaina taip viliuoja, juk jie su nuolaida apie 150lt. netrauktu matyt bigsmile.gif Ir modeliukas ju trumpas man patinka. Kas ka pasakys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 25, 18:40)
Nu bet ir aš nemėgstu gražinti  blush2.gif
Reiks kitą savaitę irgi eit per pardes, ieškoti batų - nes iš USA turiu 5poras netinkamų  lotuliukas.gif  doh.gif

As jei tikrai isitikinus kad reikia ,einu ir grazinu,kokia cia geda,juk pirkejas visada teisus,jiems neidomu kodel grazini (cia as apie svetur)pas LT kaip I koki kesitli ziuri,neva pats pirkai matavais ir dbr netiko,kodel kyla klausimas?O tokiu klausimu neturi kilti,nes teisus kas moka pinigus..bet mums iki to grazu toli unsure.gif
Atsakyti
as nesioju 38,tai ugg turiu 5 youth 4u.gif o jei is suaugusiuju tai 7 dydis 4u.gif
Atsakyti