Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 27, 09:14)
ta suknike Rapojos uzrodyta mans apnavos nors zinau kad man netinka tokia spalva  doh.gif
bet sudetis ideali ir kaina kaip tokiai labai gera jcrew gerokai daugiau mokeciau  blush2.gif

Rapoja as tai    ziurineju laikrodzius  nusimato  keli jubiliejai tai renkuosi  blush2.gif

apie kokią jūs čia suknią kalbat g.gif biggrin.gif

o kaip fainai balių bus thumbup.gif
Atsakyti
aš jau su ecco snowride paleidusi vaiką biggrin.gif ir mastau,kad koks kombinezonas ar jo striukė žieminė ne pro šalį būtų biggrin.gif nu bet juk dar atšils,ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 27, 09:14)
ta suknike Rapojos uzrodyta mans apnavos nors zinau kad man netinka tokia spalva  doh.gif
bet sudetis ideali ir kaina kaip tokiai labai gera jcrew gerokai daugiau mokeciau  blush2.gif

Šiaip aš nemėgstu visų tų kašmyrų, vilnų, nes nemoku aš jų prižiūrėt blush2.gif skalbt, džiovint (nes neturim džiovyklės), man dažnai jie apsiburbuliuoja, bet gal todėl, kad neturėjus idealios kokybės kašmyro ar vilnonio megztinio g.gif
Bet ta suknytė mane irgi sužavėjo wub.gif O aš net nežinau ar man tokia spalva tinka, kažkaip nieko tokios spalvos neturiu ir niekad nesimatavus ax.gif

Rapoja, labai lauksim pasirodant su suknyte wub.gif Tu sugebi iškuist gražius ir palyginti pigius dalykėlius 4u.gif
Atsakyti
As vaikus i mokykla siandien vedziau, tai susalau ziauriai. Reikia pirstines ir kepure traukt jau butinai. Ir storesne striuke butu ne pro sali... Kazka noriu pirkt, bet nezinau ka... Toysrus neperkat? Lialku nauju uzradau, dar su 25% nuolaida...
Atsakyti
zmogus megsta masyvius ryskius kaip manot patiktu?
http://www.worldofwa...311525609196441

ar atgyvena ar ne? galvoju po kaledu eglute bendra seimai dovana draugu ideti paprastai tik vaikus sveikinam bet gal grazu?
http://www.worldofwa...114738297131541

va seiko kaina gera
http://www.worldofwa...115102393144157
Papildyta:
rapoja is lastcall kamsyrine smile.gif astuk rapojukas nepirko ji man ja uzrode ir ramybes neber biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2013 09 26, 17:38)
GYMBUKAI  4u.gif
Jei jus turite 50 gymbuku, uzsakymo suma negali buti mazesne nei 100 usd.
Prie pagrindinio uzsakymo privalu atsiusti atsargini krepsiuka, kad nelikus prekiu pagrindiniam krepsiuke, galima butu paimti eiles tvarka is atsarginio arba kaip jus nurodysite. Nesulaukusi uzsakymo iki spalio 01 d. imtinai, gymbukus savo nuoziura perduosiu kt mergytem apsipirkti arba jus galite perduoti. Jei atsisakote gymbuku, veliau ju atsiimti jau nebus galima. Akcija vyksta rugsejo 26 d. – spalio 6 d. Aciu  4u.gif

120 nesmerk
115 julija_15
15 baibai
20 renata367
20 Kreole
60 ree
50 tiesiog mamytė
10 uldina
10 Tantamm
10 VVaiva
25 jurgitatm123
25 Buse
50 inrinke
20  nedovile
10 sauleliux
25 Pretori
10 elizieja
25 ATrim,
25 prettiness,
10 lauriecka
25 Spanieliuke
25 Ksesanko
25 vakare.lt
10 GundaC
30 irmante.
15 Veiva
20 Zivile123
30 vitalijaxx
100 kamilita
50 agniulyte
50 riuta
50 irmaj
50 juriteja147
40 cinzana
10 bakardi
15  roxe,
25 plunksneliuke
10 ingakalnis
15  raganieška[/B]

primenu apie gymbukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 27, 09:16)
aš jau su ecco snowride paleidusi vaiką  biggrin.gif  ir mastau,kad koks kombinezonas ar jo striukė žieminė ne pro šalį būtų  biggrin.gif  nu bet juk dar atšils,ane?  g.gif

bet dieną nebūna šilta kažin g.gif
QUOTE(Astukasas @ 2013 09 27, 09:19)

apie kokią suknytę kalba eina unsure.gif ?aš gal tik parodžiau ,bet kad nepirkau lyg ir nieko g.gif bilobil reikia doh.gif biggrin.gif g.gif
QUOTE(Jinafire @ 2013 09 27, 09:20)
As vaikus i mokykla siandien vedziau, tai susalau ziauriai. Reikia pirstines ir kepure traukt jau butinai. Ir storesne striuke butu ne pro sali... Kazka noriu pirkt, bet nezinau ka... Toysrus neperkat? Lialku nauju uzradau, dar su 25% nuolaida...

kas per lelkos?sakau,dabar kol nepripratę prie šalčių,tai labai šalta unsure.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit kaip reikalai su uzlaikytu siuntiniu? Ar yra tikimybe kad savaitgaly pasieks Kauna?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 27, 09:22)
rapoja is lastcall kamsyrine  smile.gif astuk rapojukas nepirko ji man ja uzrode ir ramybes neber biggrin.gif

aaaaa doh.gif lotuliukas.gif faina ji tikrai wub.gif
Atsakyti
laureta rase sekmadieni arba kitos sav pradzioje
Atsakyti
Sveiki,
O Carters turit uzsakymu? Kada planuojat pirkt?
Atsakyti
Rapoja, va lialkos http://www.toysrus.c...w...254197&sr=1. Labai mielos, mazuliukes tokios, o tos kur po 19,99, dideles. Mes viena rinkinuka turim, tai labai jau manoji dziaugiasi jom
Atsakyti
carters reik 2ju uzsakymu ir imu
Atsakyti