Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 26, 13:15)
odeciausia pamenu  buvo 72 usd tik jis.. tas mane ir gundo  gal  dar kada per stebukla ides smile.gif

Mergytes GAP clearance - 25%  renkasi, bet dar truksta iki free shipuko

tai tie 6 dolcai biggrin.gif
man vis tiek brangiau isejo, nes as emiau sketi dar, kad iskart butu free shipas jei atsiras gera kaina cool.gif
Atsakyti
as laikroduka imciau sau ale iki nuoladios max reikia dar vienos norincios tada bus 3 laikrodukai laugh.gif visom po 78 pinigus
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 26, 13:10)
as tai tokiu ne itin siltu, va dabartiniams orams ir siltesnei ziemai, nupirkau is  motules maximos  biggrin.gif o vat pukine paemiau is GAP, nes pas mus tai kainos neatitinka realaus pragyvenimo lygio  lotuliukas.gif
Papildyta:

turbut man pigiausiai pavyko pagauti si laikrodi, aciu Ingutei ar Lauretai uz tai, kad uztiko tokia kaina  4u.gif

Gal rimtai i kokia baze nueiti is ankstaus ryto, zmoniu maziau bus. Nes kitaip ten man marga viskas, susinerviju ir namo iseinu nieko nepesus. O kokia is Gapo pirkot, kad neuzmaciau kazkaip siltu g.gif Bet kokiu atveju pukines siltos irgi reikia rolleyes.gif
Papildyta:
Uz viska labiausiai sio MK laikroduko noreciau wub.gif Prasysiu kaledu senio biggrin.gif
http://www.jomashop....tch-mk5556.html
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 09 26, 13:20)
Gal rimtai i kokia baze nueiti is ankstaus ryto, zmoniu maziau bus. Nes kitaip ten man marga viskas, susinerviju ir namo iseinu nieko nepesus. O kokia is Gapo pirkot, kad neuzmaciau kazkaip siltu  g.gif Bet kokiu atveju pukines siltos irgi reikia  rolleyes.gif

tai aisku jei tokios paprastesnes reikia, tai galima ir pas mus rast, man tai tada pasiseke buvo -40 vaiku rubam tai isejo striukes po 30lt biggrin.gif

o pukinuke tai tokia
user posted image

kazkodel neuzkrauna psl man jos g.gif

Atsakyti
sielio auksinukas tikrai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 26, 13:28)
tai aisku jei tokios paprastesnes reikia, tai galima ir pas mus rast, man tai tada pasiseke buvo -40 vaiku rubam tai isejo striukes po 30lt  biggrin.gif

Nerealiai gera kaina ir striukyte thumbup.gif , na dar laiko iki ziemos siek tiek yra gal pagausiu ir as ka smile.gif
O del laikroduko tai MB po geros savaites grizta, busiu labai labai gera lotuliukas.gif
Atsakyti
paziurejau kad jomashopas papilde MK atsargu yra laikroduku ivairu nzn kaip cia susitureti iki kaledu dar toli laugh.gif
Papildyta:
mostru sale iki 40%
http://www.disneysto...amp;CMP=EMC-eml
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 26, 13:44)
paziurejau kad jomashopas papilde MK atsargu yra  laikroduku ivairu  nzn kaip cia susitureti iki kaledu dar toli laugh.gif

Aha kai jus saviskius matot kasdien tai jum toli kaledos biggrin.gif MB tolimuju reisu vairuotojas, matau tik per sventes lotuliukas.gif Tad ruosiuosi isanksto nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 26, 13:44)
paziurejau kad jomashopas papilde MK atsargu yra  laikroduku ivairu  nzn kaip cia susitureti iki kaledu dar toli laugh.gif
Papildyta:
mostru sale iki 40%
http://www.disneysto...amp;CMP=EMC-eml

Kaip gaila kad tik monstrai,as jau uz ne ypatingai didele suma parinkau pries 2dienas is Disney store maziukei zaislu,mums lapkriti iki gruodzio per menesio begy daug svenciu bet kol kas niekas nepatvirtino "nupirkta" g.gif ar dar vis laukiat kitu merginu g.gif
Atsakyti
Primenu apie gymbukus - labai raginu pasinaudoti jais netempiant i akcijos pabaiga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(laureta @ 2013 09 26, 05:06)
GYMBUKAI  4u.gif
Jei jus turite 50 gymbuku, uzsakymo suma negali buti mazesne nei 100 usd.
Prie pagrindinio uzsakymo privalu atsiusti atsargini krepsiuka, kad nelikus prekiu pagrindiniam krepsiuke, galima butu paimti eiles tvarka is atsarginio arba kaip jus nurodysite. Nesulaukusi uzsakymo iki spalio 01 d. imtinai, gymbukus savo nuoziura perduosiu kt mergytem apsipirkti arba jus galite perduoti. Jei atsisakote gymbuku, veliau ju atsiimti jau nebus galima. Akcija vyksta rugsejo 26 d. – spalio 6 d. Aciu  4u.gif

120 nesmerk
115 julija_15
15 baibai
20 renata367
20 Kreole
60 ree
50 tiesiog mamytė
10 uldina
10 Tantamm
10 VVaiva
25 jurgitatm123
25 Buse
50 inrinke
20  nedovile
10 sauleliux
25 Pretori
10 elizieja
25 ATrim,
25 prettiness,
10 lauriecka
10 Spanieliuke
25 Ksesanko
25 vakare.lt
10 GundaC
30 irmante.
15 Veiva
20 Zivile123
30 vitalijaxx
100 kamilita
50 agniulyte
50 riuta
50 irmaj
50 juriteja147
40 cinzana
10 bakardi
15  roxe,
25 plunksneliuke
10 ingakalnis
15  raganieška[/B]

Papildyta:
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 26, 14:55)
Kaip gaila kad tik monstrai,as jau uz ne ypatingai didele suma parinkau pries 2dienas is Disney store maziukei  zaislu,mums lapkriti iki gruodzio per  menesio begy daug svenciu bet kol kas niekas nepatvirtino "nupirkta" g.gif ar dar vis laukiat kitu merginu g.gif

disney dar reik iki free shipuko nemazai jei butu norinciu tikrai paimciau is kart susirinkus free shipukui 4u.gif ir koduka panos atsiunte nuo 100-15usd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 26, 13:11)
lapkriti bus  kainu geru,   o po naujuju metu tirkai jiem   visiem buna geri ispardavimai  mirksiukas.gif

O vat as tai kantrybes neturiu ir nupirkau nors sia ziema ir nenesiosiu. Bet rodos visai nieko Bearpaw trumpu batuku kaina isejo ir dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 26 rugsėjo 2013 - 14:04
QUOTE(mamakubu @ 2013 09 26, 15:04)
O vat as tai kantrybes neturiu ir nupirkau nors sia ziema ir nenesiosiu. Bet rodos visai nieko Bearpaw trumpu batuku kaina isejo ir dabar g.gif

zinai visada loterija kartais galima ziema pagauti pigiau bet buna dydziu striuka blush2.gif
Atsakyti