Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Loxxy @ 2013 09 26, 09:16)
O tu atsakymus į visus įmanomus klausymus turi?  biggrin.gif  4u.gif
Dėl žaislu šiek tiek po amazon landžiojau, niekas neužkliuvo. jei mergaitės ką pirks, parodyk, maž ir man užsireiks.
O dėl striukių, vaikui tai nelabai ką nužiūrėjau, nors nuoširdžiai ieškojau. o sau tai ieškau, arba labai pigios, arba labai patikusios. Nes iš esmės turiu.

nea neturiu smile.gif))

zinai striukes as tavo vietoj pamedziociau ideeli buna red sale mergaites siunte TH iki 50 usd fainu o siaip kad pigiai nebent macys kai sumasto kaip kad su vyriskais dare bet reik medziot va BF bus tada tai pasiaubsim tikrai buna kainu juokingu

o kas panai patinka?

vaikui as asmeniskai coplumbia arba gapo imciau gape dar mazai ka siulo manau ne uz ilgo ides nauju siltu prekiu
QUOTE(Tantamm @ 2013 09 26, 09:17)
Supratau, tai as galeciau apsipirkti min 20 usd ir panaudoti savo 10 ? O je kaupiasi ar dingsta ? T.y. Jei dabar nepirkciau tai galima butu juos naudoti kitos tokios akcijos metu?

taip jei perkate uz 20 usd lieka 10 ir taip kaupias dabar imant jau bus sekanciai akcijai gymbukai
svarbu imti ne maziau uz 20 kad liktu 10 arba 30 liktu 15 arba 40 usd lieka 20 ir etc
QUOTE(zeneta @ 2013 09 26, 09:17)
labukas  4u.gif
kuri grazesne ir dailesne ir jusu manymu kokybiskesne nes sitose nesusigaudau rankinese  doh.gif
https://www.bonton.c...hel_656689.html
ar si
http://www.ninewest....default,pd.html

tik antra 4u.gif
QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 09:18)
visos skirtingai tuo 41 laiko. vienom 26 cm yra 41, kitom 26,5. o as savo 27 cm laikau tikru 41. tai man 10 geras. 11 kaip laivai.

Labas rytas  4u.gif

na ka, ruosiames i stacionara  doh.gif as nebesuprantu jau nieko. padare vakar tyrimus. viskas blogai.

nu motin stiprybes ir sveikatos vaikuciui 4u.gif siunciu balionu kruvike, sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 09:18)
visos skirtingai tuo 41 laiko. vienom 26 cm yra 41, kitom 26,5. o as savo 27 cm laikau tikru 41. tai man 10 geras. 11 kaip laivai.

Labas rytas  4u.gif

na ka, ruosiames i stacionara  doh.gif as nebesuprantu jau nieko. padare vakar tyrimus. viskas blogai.

as su 27 cn buvau nusipirkusi bp 10 dydzio, tai vos koja igrudau. Pardaviau 40 d nesiojanciai. Dabar 11 paemiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 09:22)
dar klausimas, kur gaut originalia Nokios batareika. Gal yra koks spec tefelionu pricendalu psl?

QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 09:23)
kazkoks marazmas, besedint namie, begeriant antibiotikus vel vaikui tempa kyla iki 39, vel ima klaikiai koset  blink.gif man jau stogas nuo visko vaziuoja. kad negert to brudo, varom stacionaran, kad suleistu....

nepataike su antibiotikais matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 09:22)
dar klausimas, kur gaut originalia Nokios batareika. Gal yra koks spec tefelionu pricendalu psl?

amazon tokius reikalus imam
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 26, 09:23)
lyg ir as linkstu  link jos  g.gif  4u.gif noprs pirmosios firma garsesne  doh.gif  bet kokybes nesusigaudau -0 supratimo ,,,

zeneta, paieskok kitu. man kazkokdel nei viena... ax.gif bet tai cia mano skoniui ... ziurint prie ko derinsi, nors sako derint nebereik. bet jei imt rankine tai imciau labai kieta, kad butu papuosalas ir visos pavydetu biggrin.gif

tiesa, vakar poliklinikoje kol su vaiku sedejau, maciau kokiu 16 metuku snargle (atsiprasau), su Ralph Lauren zalia tasyte, ta kur front page buvo ideta, kai atidarydavom psl. vasaraines kolekcijos. Jos kaina jei pamenu teisingai nei daug nei mazai apie 400 baksu, ar daugiau buvo blink.gif tases grozis nerealus. Bet... kazkaip tai malalietkai prie juodu treningu nu ni v kakuju g.gif vat turi pinigu, skonio ne. arba as jo neturiu lotuliukas.gif viens is dvieju lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingut tu patark del rankines ka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 09:28)
zeneta, paieskok kitu. man kazkokdel nei viena...  ax.gif bet tai cia mano skoniui ... ziurint prie ko derinsi, nors sako derint nebereik. bet jei imt rankine tai imciau labai kieta, kad butu papuosalas ir visos pavydetu  biggrin.gif

tiesa, vakar poliklinikoje kol su vaiku sedejau, maciau kokiu 16 metuku snargle (atsiprasau), su Ralph Lauren zalia tasyte, ta kur front page buvo ideta, kai atidarydavom psl. vasaraines kolekcijos. Jos kaina jei pamenu teisingai nei daug nei mazai apie 400 baksu, ar daugiau buvo  blink.gif tases grozis nerealus. Bet... kazkaip tai malalietkai prie juodu treningu nu ni v kakuju  g.gif vat turi pinigu, skonio ne. arba as jo neturiu  lotuliukas.gif viens is dvieju  lotuliukas.gif

tai kad man ypatingos nereik-tokios universalios i parde, i miesta -tokiu iseiginiu daug -nenoriu -kas is to kad spintoj kolekcija g.gif ir nenoriu kad i akis kristu tenka pavazinet vakarais tai kad ir pavogtu negaila butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 26, 09:28)
Ingut tu patark del rankines ka  blush2.gif

as neimciau nine west uz panasia kaina galima lastcall per nuolaidas paimti odine kokybiskesne, man ninos tik batai patiko rubai, aksesuarai nelabai, sesei nusitryne greitai oda sonuose nzn mokejo 80 usd ir keikes puse menesio veliau kad s nuprikau jai nors sakiau neimk tu tos nine west bet kasgi klausys.. na pirkom 6pme ne of ju sitai bet.. jei nedega as linkus laukti buciau nuolaidu ir imti patikimesnio gamintojo blush2.gif

aisku galit su manim nsutikti, modelis grazus ninos bet kokybe bent man.. nelabai jei atvirai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 26, 08:24)
nea neturiu smile.gif))

zinai striukes  as tavo vietoj pamedziociau  ideeli  buna red sale mergaites  siunte TH iki 50 usd fainu  o  siaip  kad pigiai nebent macys kai sumasto kaip kad su vyriskais dare  bet reik medziot  va BF bus  tada tai pasiaubsim tikrai buna kainu juokingu

o kas panai patinka?

vaikui as asmeniskai coplumbia arba gapo imciau gape dar mazai ka siulo    manau ne uz ilgo ides nauju siltu prekiu

Kad aš Ideeli net neprisiregistravus blush2.gif Nervina, mane visur registruotis ir po to plaukiantis paštan spamas. Bet matyt gausiu, nėr kur dingt.
Vaikui irgi į GAP viltis dedu, maž išmes greit.
O dėl žaislų, patinka visokios smulkios lėlytės, baldeliai, rūbeliai. Poniai ir minkšti žaislai. Nu bet problema, kad pro žaislus namie praeiti nebėra galimybės. o prieš akis kalėdos ir gimtadienis doh.gif
Atsakyti
zeneta pasidairyk nuo visu siu kainu - 35% jordan, furla neiman markus ir etc tikrai kokybiskos rankine s bus brangiau nei nina bet nesiosi ne sezona nebent megsti kaitaliot as kai isikimbu i viena tai veliau nesioju non stop man nepriklauso nuo sezono blush-anim-cl.gif
http://www.lastcall....fromDrawer=true

jei megsti kaitaliot tda kita kalba.. bet jei tokio tipo kaip kad as zmogus siulyciau imt viena bet gera nei pusetina

sakykim pas man yra kelios vakarinio tipo, kelios per sona kabinamos ir viena gera.
tai gera jau 3metai pas man moraliskai paseno reiktu keisti visokius variantu ziurineju bet...
itariu pasituresiu su rubu pirkinejimais ir paimsiu viena normalia.. bus ilgam smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2013 09 26, 09:32)
Kad aš Ideeli net neprisiregistravus  blush2.gif Nervina, mane visur registruotis ir po to plaukiantis paštan spamas. Bet matyt gausiu, nėr kur dingt.
Vaikui irgi į GAP viltis dedu, maž išmes greit.
O dėl žaislų, patinka visokios smulkios lėlytės, baldeliai, rūbeliai. Poniai ir minkšti žaislai. Nu bet problema, kad pro žaislus namie praeiti nebėra galimybės. o prieš akis kalėdos ir gimtadienis  doh.gif

zinai as buciau linkus tu leliu nebepirkti juk per jas namuose badakas..kaip pas man su masinelem konstruktoriais ir etc.. pazaidzia 5min ir meta salin, yra juk tie tokie vaikam kombiuteriukai va kazka tokio imciau.. bent maniskis mazasis su Arno plancetiniu gali issedeti savo talking friend kalbindama sir 30min o kur dar visokie gelyciu auginimo zaidimai ir tt..

zodziu

ideeli jei nori duosiu savo prisijungima tokis pats ir hautelooke ir ruelaloj parasyk i az as galiu pamirsti pati parasyt nes dabar su vaiku delione baigiam deliot einu pyraga pasaunu,grisiu parasysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingut, imanoma, nusiusti populiarios sukneles is LAND... reikiama dydi ir tiketis, kad jam atsiradus bus suknele nugriebta smile.gif , ar per gerai noooriu
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 26, 08:37)

zinai as buciau linkus tu leliu nebepirkti juk  per jas namuose  badakas..kaip pas man su masinelem konstruktoriais ir etc.. pazaidzia 5min ir meta  salin,  yra juk tie  tokie vaikam kombiuteriukai    va kazka tokio imciau.. bent maniskis mazasis  su  Arno plancetiniu gali issedeti  savo talking friend  kalbindama sir 30min o kur dar visokie  gelyciu auginimo  zaidimai ir tt..

zodziu

ideeli jei nori duosiu savo prisijungima  tokis pats ir  hautelooke ir ruelaloj  parasyk i az  as galiu pamirsti pati parasyt nes dabar su vaiku delione baigiam deliot einu pyraga pasaunu,grisiu parasysiu  drinks_cheers.gif

Oi jei gali duot prisijungimą, būtu labai ačiū 4u.gif

O dėl kompiuterinių aš šiek tiek prieš. Mano politika yra kuo ilgiau vaiką išlaikyti prie standartinių žaislų, lakstymų po lauką, bet ne stebeilijimosi į ekraną. Mano toks nusistatymas yra įtakotas aplinkybių, mano mažoji, turi bėdelių su viena akyte.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
ligoniukams ir jų mamytėms sveikatos,stiprybės,kantrybės 4u.gif
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 09 26, 09:12)
Merginos jei gerai pamenu kazkas guretes nusipirke siltus padukus i batus.... Gal ugg, nepamenu... Kur pirkot? Kiek mokejot?

Aš gyriausi-labai fainas daikčiukas didokiems batams,galima dėti į guminius botus(pvz hunterius),batukus lygiapadžius,va į per didelius bearpaw (jei nesinorės pirkti mažesnių) ir tt biggrin.gif Gerai tokius ugg vidpadukus turėt wub.gif
Kažin vaikiškų būna g.gif Irgi būtų faina į didokus bačiukus įdėt bigsmile.gif

Atsakyti