Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 09 26, 09:12)
Merginos jei gerai pamenu kazkas guretes nusipirke siltus padukus i batus.... Gal ugg, nepamenu... Kur pirkot? Kiek mokejot?

O tie batai kur visos perkam kiek laiko iki lauretuko zada keliaut :-)
Pagalvojau.kad nebutu kaip su mano nagu laku jau men turbut keliauja :-)
Papildyta:
Merginos jei gerai pamenu kazkas guretes nusipirke siltus padukus i batus.... Gal ugg, nepamenu... Kur pirkot? Kiek mokejot?

O tie batai kur visos perkam kiek laiko iki lauretuko zada keliaut :-)
Pagalvojau.kad nebutu kaip su mano nagu laku jau men turbut keliauja :-)

bearpaw aju issiusti mazdaug siandienos po 2/3d bus pas L

ugg pirko idekliukus 6pm ju yra 11-14usd kainuoja
Papildyta:
tantamm gymbukai tai perkant gymboree uz daugiau nei 20 usd gaunama 10 ir etc taip perkand per laikotarpi kaupiasi gymbukai kuriuo va dabar panaudos panos jie kaip pinigai paskui perki uz 100usd bet nauodji 50gymbuku vadina slieka moketi tik 50 usd
Atsakyti
Inga,apsvieskite orasome, kaip gymbukus naudoti . Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 26, 08:09)
laugh.gif

as laukiu factory papildymo esu nusiziurejus si bei ta laugh.gif

zaislai tai  amazon ir disney reik ziureti nzn ka svaikui patinka.

striuke sbuvo juk tahari gerom kainom po 109  nuo virs 200  hautelooke dabar  nebera aisku..

landsend striukes siltos bet  jei reik super siltos tada netiks

O tu atsakymus į visus įmanomus klausymus turi? biggrin.gif 4u.gif
Dėl žaislu šiek tiek po amazon landžiojau, niekas neužkliuvo. jei mergaitės ką pirks, parodyk, maž ir man užsireiks.
O dėl striukių, vaikui tai nelabai ką nužiūrėjau, nors nuoširdžiai ieškojau. o sau tai ieškau, arba labai pigios, arba labai patikusios. Nes iš esmės turiu.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 09 26, 08:15)
Inga,apsvieskite orasome, kaip gymbukus naudoti . Aciu  smile.gif  4u.gif

Supratau, tai as galeciau apsipirkti min 20 usd ir panaudoti savo 10 ? O je kaupiasi ar dingsta ? T.y. Jei dabar nepirkciau tai galima butu juos naudoti kitos tokios akcijos metu?
Atsakyti
labukas 4u.gif
kuri grazesne ir dailesne ir jusu manymu kokybiskesne nes sitose nesusigaudau rankinese doh.gif
https://www.bonton.c...hel_656689.html
ar si
http://www.ninewest....default,pd.html
Atsakyti
antra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 09 26, 08:13)
as su 41d. emiau 9  g.gif kazin tiks  g.gif emmu tai tinka 9

visos skirtingai tuo 41 laiko. vienom 26 cm yra 41, kitom 26,5. o as savo 27 cm laikau tikru 41. tai man 10 geras. 11 kaip laivai.

Labas rytas 4u.gif

na ka, ruosiames i stacionara doh.gif as nebesuprantu jau nieko. padare vakar tyrimus. viskas blogai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 09:18)
visos skirtingai tuo 41 laiko. vienom 26 cm yra 41, kitom 26,5. o as savo 27 cm laikau tikru 41. tai man 10 geras. 11 kaip laivai.

Labas rytas  4u.gif

na ka, ruosiames i stacionara  doh.gif as nebesuprantu jau nieko. padare vakar tyrimus. viskas blogai.

sveikit 4u.gif maniskis mazius koset pradejo, ir as ir kiti pasigavo kazkokia bacila doh.gif problema doh.gif
Atsakyti
dar klausimas, kur gaut originalia Nokios batareika. Gal yra koks spec tefelionu pricendalu psl?
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2013 09 26, 09:18)

lyg ir as linkstu link jos g.gif 4u.gif noprs pirmosios firma garsesne doh.gif bet kokybes nesusigaudau -0 supratimo ,,,
JMD as amazone gana pigiai pirkau nokia batareika bet ne visad buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 26 rugsėjo 2013 - 08:24
QUOTE(zeneta @ 2013 09 26, 09:21)
sveikit  4u.gif maniskis mazius  koset pradejo, ir as ir kiti pasigavo kazkokia bacila  doh.gif problema  doh.gif

kazkoks marazmas, besedint namie, begeriant antibiotikus vel vaikui tempa kyla iki 39, vel ima klaikiai koset blink.gif man jau stogas nuo visko vaziuoja. kad negert to brudo, varom stacionaran, kad suleistu....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 26, 08:18)

Labas rytas  4u.gif

na ka, ruosiames i stacionara  doh.gif as nebesuprantu jau nieko. padare vakar tyrimus. viskas blogai.

O kas blogai?
Nes prifarširavus vaiką antibais viskas gerai būti ir negali. g.gif
Sveikit 4u.gif Man nieko nėr baisiau, kaip sergantis vaikas.
Atsakyti