Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 10 02, 10:08)
oooo bigsmile.gif kas tai per atvejis? bigsmile.gif

Esu laaabai "apvytus" , bet paskaitinėju ir pamačiau- suintrigavai. Kad foto nekomentuotinos? biggrin.gif 
aš už žaidimą..nors aplinka nebe ta, laikas nebe mano, ir visa kita nebe taip...bet kitaip. smile.gif

manau, čia man špilka, kad prisižadėjau ir nepasireiškiau smile.gif
Atsakyti
Registruojamės koliažų žaidimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Say aciu uz atviruka, jis ir vel nuostabus! smile.gif

Taip ir neparasiau ispudziu apie paroda, gal atrasiu dar laiko brukstelti keleta zodziu.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 02, 10:18)
manau, čia man špilka, kad prisižadėjau ir nepasireiškiau smile.gif

špilka, špilka smile.gif Bet mes jau išsiaiškinom už kampo smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 10 02, 10:56)

O kiek skiriama laiko šitam dalykui? Ir gal galima pakonkretinti žaidimo sąlygas, juk yra naujokių, niekad niekame pan. nedalyvavusių ir fafalialia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 spalio 2013 - 11:30
Registruojamės savaitę laiko, t.y., iki spalio 9 dienos. mirksiukas.gif Taip pat siunčiame pirmąją foto (išmatavimai 600x900, tinka vertikalios arba kvadratai) iki spalio 9 dienos el. paštu info (eta) katography.lt parašydamos nick'ą. Pirmoji foto gali būti archyvinė, gali būti sukurta nauja.
Spalio 9 dieną bus sumaišyta ir išdalinta. Kuriame ir lipdome 3 savaites, t.y., iki spalio 31. 4u.gif

Senoji koliažų tema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 02 spalio 2013 - 11:52
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 10:18)
Čiur nemaišysi, ar čiur ir nedalyvausi?
Koliažai man baisoka, bet gal ir žaisčiau na zlo vragam.
Kas dar už žaidimus? Tokius ar kitokius? Kelkit rankas smile.gif

Labas, as UZ, nes irgi reik jau pabusti is meskos miego ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 02, 11:47)
Senoji koliažų tema

Labai ačiū, kad įdėjai šią nuorodą, auksas Tu smile.gif
Beje, mes žinosime, kieno (kokio autoriaus) foto pratęsiame?
Pamėginsiu pakoliažinti namuos su bet kuo, jei nepavyks, siųsiu SOS tau į AŽ, Ka, ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 spalio 2013 - 12:11
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 13:02)
Beje, mes žinosime, kieno (kokio autoriaus) foto pratęsiame?
Pamėginsiu pakoliažinti namuos su bet kuo, jei nepavyks, Ka siųsiu SOS tau į AŽ, ok?

Ne, nežinosite. smile.gif Gal nujausite, bet tiesos akimirka bus tuomet kai darbas išvys dienos šviesą. biggrin.gif

Be abejo bus pabandyta atsakyti į iškilusius klausimus.
Atsakyti
2 ND.

f/5,6 ISO 640
user posted image
f/8 ISO 1000
user posted image
f/14 ISO 2500
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 08:15)
Ir, labai siūlau, eksperimento tvarka šiam savaitgaliui duoti kokią nors visai easy temą. Gal per tai išsikrutinsime?

zaidimai good. savaitgalio temos - bus lengvos. kad nors kazkokiu kadru butu.
pastaruoju metu cia nera darbu isvis unsure.gif
QUOTE(Gaziulka @ 2013 10 01, 12:38)
galima rinktis specialiai patalpoms, dirbtiniam apšvietimui skirtas juostas. pvz., Portra 400, 800 duoda visai gražius šiltus tonus (geltoną, raudoną). atitinkamai nesirinkti juostų, kurios iš savęs ir įprastom sąlygom linkusios į geltonumą - pvz., Kodac Gold ir pan.

galima eiti "kompensacijos" keliu, pvz., beveik visos Fuji juostos yra šaltesnio kolorito

kitas dalykas - "post factum", tai čia skaneriai daug prisideda.

aciu labai. as megstu kodakus (gold) butent del siltu atspalviu, nors vasara ir Fuji patinka, zali-melyni atspalviai, ypac lauke, kur daug gamtos, gerai ziurisi. ektara bandziau viena karta, bet netycia idejau ne i ta fotika kur reikejo (i zaislini fish eye, tai ten realiai visos buvo pamelusios ir jokiu menu:)). su dideliu ISO vengiu, rodos, tik 400 isbandzius, bijau as perdetu triuksmu, nors is esmes juos megstu.
skaneris nera nei labai krutas, nei labai prastas, tas vidutiniskas, nepamenu modelio, ten iki 1k litu smile.gif bet daznai man kliuna jo skanavimas is tikruju. manau, kad problema gali buti jame.
Va, rodos, tik Portros nebandziau.
su filtrais dar neprasidedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 02, 13:40)
zaidimai good. savaitgalio temos - bus lengvos. kad nors kazkokiu kadru butu.
pastaruoju metu cia nera darbu isvis unsure.gif

aciu labai. as megstu kodakus (gold) butent del siltu atspalviu, nors vasara ir Fuji patinka, zali-melyni atspalviai, ypac lauke, kur daug gamtos, gerai ziurisi. ektara bandziau viena karta, bet netycia idejau ne i ta fotika kur reikejo (i zaislini fish eye, tai ten realiai visos buvo pamelusios ir jokiu menu:)). su dideliu ISO vengiu, rodos, tik 400 isbandzius, bijau as perdetu triuksmu, nors is esmes juos megstu.
skaneris nera nei labai krutas, nei labai prastas, tas vidutiniskas, nepamenu modelio, ten iki 1k litu smile.gif bet daznai man kliuna jo skanavimas is tikruju. manau, kad problema gali buti jame.
Va, rodos, tik Portros nebandziau.
su filtrais dar neprasidedu biggrin.gif

aš atradau tėčio zenitą, žiūriu Helios objektyvas, tik nesuprantu koks jis. Jų būna įvairių?
Atsakyti
Tai turbūt pigusis 44-2. wink.gif 58mm, M-42 jungtis.
Atsakyti