QUOTE(sayonara @ 2013 09 30, 18:24)
perkam. ir ebay žiūriu, ir amazone, ir bookdepository, ir galerijų psl., ir vaikštau visur jų ieškodama, kartais senus perku arba nutręšiu kokius artimuosius. įvairūs tie šaltiniai.
aciu. ne tai, kad as kazko
special ieskau, bet kartais netgi
siaip noretusi koki nusipirkti, aklai - taip kaip juostos rezultatai, taip kaip staigmenos is mylimojo (kurios gal kartais
ne tokios, kokiu laukiau) - lygiai taip pat megstu ta aklaji pirkima, kuris (ne taip daznai kaip noretusi) pradziugintu.
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 09 30, 22:59)
Visa beda lb ribota erdve namie
. Kadangi nd tikslas fokusas tai surizikavau idet. Aciu uz nuomone, laukiu daugiau pasisakymu, nes noretusi judet toliau, o neaisku kada pavyks prieit prie 2 nd
kad ir kokia ribota erdve butu - tai nekliudo ND. Galu gale viska ant grindu galima isdelioti patiesus balto popieriaus lapa
QUOTE(Iks @ 2013 09 30, 21:46)
Mielas Robobebrai, likau vis dėlto nesupratusi, kas labiau Tave trikdo:
tariamas Iks požiūris į minėto autoriaus fotokūrybą ar Iks paklodės apskritai?
neee, Robobebras megsta paklodes
QUOTE(Iks @ 2013 10 01, 08:54)
Kita vertus, aš linkusi matyti tai, ko nėra ir negalėjo būti, štai įsėdau į 1G vietoj įsivaizduoto & laukto 2G ir tik per tokį savo pamatymą ir kompoziciją (
)
Maggie, man visai patiko Tavo pastarieji. Šilti, tikri, kitokie, nei pastaruoju metu dėjai (jau laukiau to kažko kitokio
... ir sulaukiau). Kabinėtis gal ir būtų galima, bet šįsyk nesinori
Diskusijoj apie seminarus linkstu į gerb. individualistės pusę
Ypač svarstant pedagoginių gyslų problemą. Su ja esu susidūrusi akis į akį (tiesa, ne fotografijos srityje).
cha! man irgi taip neretai atsitinka su autobusais
po to pyktu ir galvoju: na kaip gi galima ziureti i 5 ir MATYTI 1?! shto vizhu to paju.
aciu. laukiu Tavo pastabu
QUOTE(Iks @ 2013 10 01, 09:57)
Atsiprašau, mini OT
Maggie, šį savaitgalį leisiuos pas brolius baltarusius, po LDK pilis ir į Minską. Jei teisingai supratau iš flickr įrašų, galėtum apšviesti, ar iš tiesų ten gan keblu atsiskaityti kortele, ne grynaisiais? Ačiū, jei patarsi
apie kulturine puse mazai ka galiu pasakyti, bet is esmes beveik visur korteles praeina (tokiose social vietose tai tikrai, parduotuvese taipogi). Bet as visada su savim turiu grynuju. Plius manau pilyje gerai tureti grynuju - smulkiu (wc, vanduo dar kazkas).