o bozai, koks zemas lygis tokius vaikiskus bajerius kresti as gal sapnuoju, pazadinkit mane.
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 18:51)
aš iš to džiaugsmo užskaitau
Iks, tai kad tada tvarkyt reikės, nurankiot blusas ir pan.. Na, jei netingėsiu, gal parodysiu.
Iks, tai kad tada tvarkyt reikės, nurankiot blusas ir pan.. Na, jei netingėsiu, gal parodysiu.
Mėlynake, aš dalinuos džiaugsmu su Say. Užskaitau. Tik kitąsyk dėk didesnes foto, matai, atėjo gūdūs laikai, gal jau ir ND reikės per efoto filtrą praleisti, maž kuris guru paprikinosi laisvalaikiu Čia juokai, kulminacijas pas mus briedžiai šefuoja. Paprikų fone pamažinčiau, bet tvarkinga ir t.t. Ok.
Say, ramių blusų ir laukiu
Ir lekiu nuo kompo, bo jaunoji karta jau pasiėmė botagą
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 19:51)
Dėkui
Dabar turbūt tik laiko klausimas, kada vėl ex briedis su ND prisijungs jei 4 kart jau taip darė, tai bus ir penktas kartas manau
Melynake, Taip
QUOTE(Iks @ 2013 10 15, 19:57)
Mėlynake, aš dalinuos džiaugsmu su Say. Užskaitau. Tik kitąsyk dėk didesnes foto, matai, atėjo gūdūs laikai, gal jau ir ND reikės per efoto filtrą praleisti, maž kuris guru paprikinosi laisvalaikiu Čia juokai, kulminacijas pas mus briedžiai šefuoja. Paprikų fone pamažinčiau, bet tvarkinga ir t.t. Ok.
Nenoriu daug vietos užimti, paskui dar briedį užgošiu
Mano laikais mama liepdavo prie ND sėdėt, o šiais laikas reik mamų prašyt, kad leistų juos daryt
QUOTE(Iks @ 2013 10 15, 18:51)
Rodyk, netingėk
Nepabėk, tuoj paroduysiu, blusas baigiau parankiot
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 19:45)
noriu parodyt vieną kadrą iš skenuojamos juostelės. gal netingėsiu sutvarkyti..
Nu, nu, įdomu ko taip spirgi.
Aš parašiau merginai, kuri gavo Briedžio foto.
QUOTE(Ka @ 2013 10 15, 19:04)
nėra ko spirgėt, tiesiog po labai ilgos pertraukos fotkinau. temoje šimtą metų niek nerodžiau, o rytoj ir poryt nebūsiu, laidotuvės. tai šį vakarą leidžiu čia
na va, tik dar nekoreguota, išskyrus kelias blusas nuo veido nurinkau, kitos liko..
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 20:08)
na va, tik dar nekoreguota, išskyrus kelias blusas nuo veido nurinkau, kitos liko..
gera mergelė... Ir pypkė dera prie jos...rūbų...žvilgsnio... Su kuo fotkijai?
QUOTE(mamagute @ 2013 10 15, 19:18)
gera mergelė... Ir pypkė dera prie jos...rūbų...žvilgsnio... Su kuo fotkijai?
su mamska savo, kuo gi daugiau