Ogo kaip neskaniai cia
vaiku zaidimai Briedis-Alsute man vienas ir tas pats asmuo.., jeigu klystu tai atsiprasau
Aš galvoju, kad čia arba nesubrendęs, jaunas žmogus taip daro arba suaugęs turintis psichologinių problemų.
Man šiuo metu kadangi laiko trūkumas žiaurus, tai nesuvokiami tokie dalykai, kaip galima savo gyvenimą tokiems "vėjams" švaistyt
Man šiuo metu kadangi laiko trūkumas žiaurus, tai nesuvokiami tokie dalykai, kaip galima savo gyvenimą tokiems "vėjams" švaistyt
QUOTE(Vedda @ 2013 10 15, 18:22)
vaiku zaidimai Briedis-Alsute man vienas ir tas pats asmuo.., jeigu klystu tai atsiprasau
briedžio profily rodo, kad tikras vardas Alsu
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 10 15, 17:28)
briedžio profily rodo, kad tikras vardas Alsu
o Alsutė kodėl išėjo, nepamenat?
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 18:29)
Smulkmenų nepamenu, dėl kažkokio kipišo.. moderatorė, gal užblokavo ją? gal kas geresnę atmintį turi
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 17:03)
ohoho.
briedi, turi ką pasakyti šia tema?
ne, nu čia rimtai tas pats kadras, paimtas iš to Mindaugo neturiu komentarų.. o jau kad pagyrėm..
briedi, turi ką pasakyti šia tema?
ne, nu čia rimtai tas pats kadras, paimtas iš to Mindaugo neturiu komentarų.. o jau kad pagyrėm..
as maciau ne viena ir ne du kadrus su Varnikiu keliuku.
heh. pati tokia foto pries keleta metu pasidariau. todel visai nesuprantu pirmo sakinio esmes.
supratau. nepatingejau susirasti ir palyginti. laukiu pasiteisinimo, bet uz tokius bajerius, BAN'a ir visks. feikas.
QUOTE(korete @ 2013 10 15, 17:40)
P.S o gal žmogus tiesiog šio žaidimo nesuprato, manė, kad tiesiog reikia priderinti bet kokią foto, nebūtinai savo padaryt...
visai imanomas variantas.
QUOTE(mamagute @ 2013 10 15, 15:49)
Tai ačiū, Maggie, už tokią temą
O kaip man pasisekė šįkart, kas turėsit noro, žvilgterkit
O kaip man pasisekė šįkart, kas turėsit noro, žvilgterkit
kaip faina, kad sudalyvavai. labai dziaugiuosi, kad svtg temos tebegyvuoja. visom prasmem. nors negausiai.
QUOTE(robobebras @ 2013 10 15, 15:25)
kodel pirma ir paskutine nuotraukos griuva?
pirmoje - didelis vyras vedasi mazyte moteri, o stulpas irgi man toks nesmagus "mergeris".
labiau patiko trecia ir ketvirta. Ketvirtoj tas diedas toks smagus, kad jokiu arku nereik
pirmoje - didelis vyras vedasi mazyte moteri, o stulpas irgi man toks nesmagus "mergeris".
labiau patiko trecia ir ketvirta. Ketvirtoj tas diedas toks smagus, kad jokiu arku nereik
aha, ir man nesiziuri tas griuvimas.
del diedo sutinku. jei gotte nebutu parasius apie arkas - neatkreipciau demesio, labai jau nuotaikinga dieduko mina
QUOTE(Maggie @ 2013 10 15, 17:56)
visai imanomas variantas.
tuomet už ką dėkojo giriama? kad gerai parinko? nebūkit naivios.
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 10 15, 18:31)
Smulkmenų nepamenu, dėl kažkokio kipišo.. moderatorė, gal užblokavo ją? gal kas geresnę atmintį turi
berods buvo taip:
Meškukė - xhaled - Alsute - briedis
tyli temos gerbėja
QUOTE(Monmorensi @ 2013 10 15, 18:04)
he he he dėkui vadinasi, ne naujiena ne savo fotkes jai dėti.
p.s. o užeisi kada su ND arba foto?
Kazko lyg bais daug mindaugu efote. Tingiu dabar ieškoti. Nors smalsu, vis tiek neužilgo ieškosiu 1 žodžiu, Mindaugas puikiai pratęsė Iddos foto, su kuo jį ir sveikinu
Prajuokino Robobebras su Džesika Flečer Kitko neskaičiau, dukra gena nuo kompo, jai ryt kontrolinis ant kontrolinio. Pasiduodu
P.S. Briedis sakė, kad Alsutės nepažįsta. Nors nuo pat pradžių man buvo aišku, kad ten viena "šeimyna". Sakiau jai viešai, nelipk ant to paties grėblio. Lipo. Gravitacija kažkokia
P.P.S. Va, dėl Iddos nesmagu, įvelta į kvailą istoriją. Gal atviruką jai nusiųsti ar foto kam kitam pabaigti (savom jėgom, ne vogčia).
Prajuokino Robobebras su Džesika Flečer Kitko neskaičiau, dukra gena nuo kompo, jai ryt kontrolinis ant kontrolinio. Pasiduodu
P.S. Briedis sakė, kad Alsutės nepažįsta. Nors nuo pat pradžių man buvo aišku, kad ten viena "šeimyna". Sakiau jai viešai, nelipk ant to paties grėblio. Lipo. Gravitacija kažkokia
P.P.S. Va, dėl Iddos nesmagu, įvelta į kvailą istoriją. Gal atviruką jai nusiųsti ar foto kam kitam pabaigti (savom jėgom, ne vogčia).
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 19:05)
p.s. o užeisi kada su ND?
nežinau manau, čia daug tokių patyliukais skaitančių ir besigrožinčių (aišku ne tokiais dalykais, kuriuos kai kurios susidvejinusios personos daro )
te nesutrukdo šitai temai gyvuoti visokie briedžiai