Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ogo kaip neskaniai cia doh.gif

vaiku zaidimai Briedis-Alsute man vienas ir tas pats asmuo.., jeigu klystu tai atsiprasau biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad čia arba nesubrendęs, jaunas žmogus taip daro arba suaugęs turintis psichologinių problemų.

Man šiuo metu kadangi laiko trūkumas žiaurus, tai nesuvokiami tokie dalykai, kaip galima savo gyvenimą tokiems "vėjams" švaistyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 10 15, 18:22)
vaiku zaidimai Briedis-Alsute man vienas ir tas pats asmuo.., jeigu klystu tai atsiprasau  biggrin.gif

laugh.gif briedžio profily rodo, kad tikras vardas Alsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 10 15, 17:28)
laugh.gif briedžio profily rodo, kad tikras vardas Alsu biggrin.gif

doh.gif

o Alsutė kodėl išėjo, nepamenat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 spalio 2013 - 17:29
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 18:29)
doh.gif

o Alsutė kodėl išėjo, nepamenat?

Smulkmenų nepamenu, dėl kažkokio kipišo.. moderatorė, gal užblokavo ją? gal kas geresnę atmintį turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 15 spalio 2013 - 17:33
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 17:03)
ohoho.

briedi, turi ką pasakyti šia tema?

ne, nu čia rimtai tas pats kadras, paimtas iš to Mindaugo doh.gif neturiu komentarų.. o jau kad pagyrėm..

as maciau ne viena ir ne du kadrus su Varnikiu keliuku.
heh. pati tokia foto pries keleta metu pasidariau. todel visai nesuprantu pirmo sakinio esmes.
supratau. nepatingejau susirasti ir palyginti. laukiu pasiteisinimo, bet uz tokius bajerius, BAN'a ir visks. feikas.
QUOTE(korete @ 2013 10 15, 17:40)
P.S o gal žmogus tiesiog šio žaidimo nesuprato, manė, kad tiesiog reikia priderinti bet kokią foto, nebūtinai savo padaryt...  biggrin.gif  biggrin.gif

visai imanomas variantas.
QUOTE(mamagute @ 2013 10 15, 15:49)
Tai ačiū, Maggie, už tokią temą 4u.gif
O kaip man pasisekė šįkart, kas turėsit noro, žvilgterkit

kaip faina, kad sudalyvavai. labai dziaugiuosi, kad svtg temos tebegyvuoja. visom prasmem. nors negausiai.
QUOTE(robobebras @ 2013 10 15, 15:25)
kodel pirma ir paskutine nuotraukos griuva?
pirmoje - didelis vyras vedasi mazyte moteri, o stulpas irgi man toks nesmagus "mergeris".
labiau patiko trecia ir ketvirta. Ketvirtoj tas diedas toks smagus, kad jokiu arku nereik smile.gif

aha, ir man nesiziuri tas griuvimas.
del diedo sutinku. jei gotte nebutu parasius apie arkas - neatkreipciau demesio, labai jau nuotaikinga dieduko mina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 15, 18:56)

Va, paskaitys ir įjungs "durnių", nežinojau, kad savo reikia, atsiprašau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 15, 17:56)

tuomet už ką dėkojo giriama? kad gerai parinko? nebūkit naivios.
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 10 15, 18:31)
Smulkmenų nepamenu, dėl kažkokio kipišo.. moderatorė, gal užblokavo ją? gal kas geresnę atmintį turi smile.gif

berods buvo taip:
Meškukė - xhaled - Alsute - briedis

blush2.gif

tyli temos gerbėja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 10 15, 18:04)
berods buvo taip:
Meškukė - xhaled - Alsute - briedis

blush2.gif
tyli temos gerbėja  blush2.gif

he he he dėkui smile.gif vadinasi, ne naujiena ne savo fotkes jai dėti.

p.s. o užeisi kada su ND arba foto? smile.gif
Atsakyti
Kazko lyg bais daug mindaugu efote. Tingiu dabar ieškoti. Nors smalsu, vis tiek neužilgo ieškosiu smile.gif 1 žodžiu, Mindaugas puikiai pratęsė Iddos foto, su kuo jį ir sveikinu smile.gif
Prajuokino Robobebras su Džesika Flečer smile.gif Kitko neskaičiau, dukra gena nuo kompo, jai ryt kontrolinis ant kontrolinio. Pasiduodu smile.gif

P.S. Briedis sakė, kad Alsutės nepažįsta. Nors nuo pat pradžių man buvo aišku, kad ten viena "šeimyna". Sakiau jai viešai, nelipk ant to paties grėblio. Lipo. Gravitacija kažkokia biggrin.gif

P.P.S. Va, dėl Iddos nesmagu, įvelta į kvailą istoriją. Gal atviruką jai nusiųsti ar foto kam kitam pabaigti (savom jėgom, ne vogčia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 spalio 2013 - 18:16
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 19:05)
p.s. o užeisi kada su ND? smile.gif

nežinau blush2.gif manau, čia daug tokių patyliukais skaitančių ir besigrožinčių (aišku ne tokiais dalykais, kuriuos kai kurios susidvejinusios personos daro g.gif)

te nesutrukdo šitai temai gyvuoti visokie briedžiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 spalio 2013 - 18:10