QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 11:28)
na va, specialiai grįžau atgal ir pamačiau, kad buvau praleidusi Tavo įdėtą nuorodą
nors paprastai visas atsidarau, bet, tiesą sakant, ne visas pražiūriu atsidarius. būna, užmetu akį, pamatau, kad ne mano ir uždarau.
pvz., Mangutės įdėta foto iš parodos. Iš pateikimo matosi, kad paroda neprofesionali, pigiai sukabinta, išdėstymas bet koks ir kažkaip man nebelieka prasmės bandyti ją pamatyti arba analizuoti. vis tik tas išorinis pateikimas yra svarbus, sudėliojami tam tikri prasminiai akcentai, nuosekliai pamatoma tai, ką autorius norėjo parodyti, o ne sumetama viskas bet kaip į kratinį, štai, grožėkitės. ir žolės, ir senutė, ir vaikai, ir diedas žvejyboje, ir mergina ant motociklo, demonstruojanti savo gebėjimą išsiriesti.. not my style visiškai.
aprašymas buvo, kad tai gyvenimo akimirkos
nu man žinokit irgi nelabai, nu tikrai nekabina. pirma foto krikšto akimirka, po vėl kažkas... man vienintelė foto, kuri įsiminė, tai vyras su šampano buteliu, kuriam ant veido tiško šampanas, nes juokinga buvo. Nu bet čia tikrai ne parodinė nuotrauka. Ką aš žinau, aš galvojau, kad blem aš gal nesuprantu, gal reikėjo giliau žvelgti. na bet nekabino ilgiau žiūrėti,tai dabar suprantu kodėl
Papildyta:
mėlynake, gal reikėjo fokusuoti į storiausią tą paprikos dalį? nes aš matau, kad fokusas yra, bet jis ne ten (na man taip atrodo). arba reikėjo priverti diafragmą ;/