Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 07:05)

Dėkui už pasidalinimą. Liuks mintis tokį projektą padaryti. Manęs nei viena fotkė bais nenustebino. Turiu savo aplinkoje du berniukus, tai elgiasi labai panašiai. Tik tėvams vargu ar kiltų noras būtent tokius "keistus" momentus fiksuoti. Greičiau stengtųsi datraukti iki įprasto vaiko.
Aną dieną ėjome pasivaikščioti su vienu iš jų. Gal matei fb fotkes? Tai jis man beveik valandą vis šalia būdavo ir fotiko mygtuką spaudė. Labai patiko garsas kai serijomis fotkina biggrin.gif Man tai tik į tarpus kliūdavo savo mygtuką paspaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 15, 09:12)
klausyk, tai gal atsibudai nuo savo vega...izmo¹  biggrin.gif gavus skuduru?  biggrin.gif
įrodymas, kad buvau  biggrin.gif
https://fbcdn-sphoto...780710407_n.jpg
na ten tiesiog išrinkos įdomios akimirkos, ypač juokiaus iš vienos nuotraukos smile.gif mažai laiko turėjau, tai nelabai aš ten įsijaučiau² į jas.
Papildyta:
nu jooo. įdomus jų pasaulis, įvaizduoju kaip jiems sunku³  verysad.gif

¹ VEGA... - tai nesulauksi biggrin.gif (prabudau pamaloninta, kad manęs ėmė ir pasigedo ax.gif)
² O strategija gerai apgalvota smile.gif , neteks po to aiškintis robobebrams dėl įtartinų įsijautimų biggrin.gif
³ ...jie galbūt apie mus tą patį įsivaizduoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 spalio 2013 - 09:43
QUOTE(Iks @ 2013 10 15, 10:35)
¹ VEGA... - tai nesulauksi biggrin.gif (prabudau pamaloninta, kad manęs ėmė ir pasigedo ax.gif)
² O strategija gerai apgalvota smile.gif , neteks po to aiškintis robobebrams dėl įtartinų įsijautimų biggrin.gif
³ ...jie galbūt apie mus tą patį įsivaizduoja...

nepatraukė iš tikro, kad pasigilinčiau. man pasirodė tiesiog eilinės nuotraukos, prie kurių ilgai neverta stovėti. va kai buvau kitoje parodoje, tai kiekvieną foto prilindus tyrinėjau.
Atsakyti
skaitiniai. geriausia skaityti verkiant lietui į raudono puodelio kvadratinį kvapo skonį:
http://masterok.live...om/1140573.html
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 14, 18:15)

QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 08:05)

Na, va, aš vakar dalinausi, tu šiandien tuo pačiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 15, 10:13)
Na, va, aš vakar dalinausi, tu šiandien tuo pačiu.  biggrin.gif

na va, specialiai grįžau atgal ir pamačiau, kad buvau praleidusi Tavo įdėtą nuorodą biggrin.gif nors paprastai visas atsidarau, bet, tiesą sakant, ne visas pražiūriu atsidarius. būna, užmetu akį, pamatau, kad ne mano ir uždarau.

pvz., Mangutės įdėta foto iš parodos. Iš pateikimo matosi, kad paroda neprofesionali, pigiai sukabinta, išdėstymas bet koks ir kažkaip man nebelieka prasmės bandyti ją pamatyti arba analizuoti. vis tik tas išorinis pateikimas yra svarbus, sudėliojami tam tikri prasminiai akcentai, nuosekliai pamatoma tai, ką autorius norėjo parodyti, o ne sumetama viskas bet kaip į kratinį, štai, grožėkitės. ir žolės, ir senutė, ir vaikai, ir diedas žvejyboje, ir mergina ant motociklo, demonstruojanti savo gebėjimą išsiriesti.. not my style visiškai.
Atsakyti
Ten dabar žiūriu įdomiai atsidarius rodo, rekomenduoja įrašyti kažkokį tai dalyką sklandžiai peržiūrai. Bet paliekant http://www.timothyarchibald.com/ ir einant į "echolilia" galeriją nebeprašo jokių priedų, galima ramiai žiūrėti. smile.gif

Sveikinimai Ich ir Sea Girl užėmus garbingas vietas SM'o fotokonkurse. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 15 spalio 2013 - 10:52
QUOTE(Ka @ 2013 10 15, 10:52)
Ten dabar žiūriu įdomiai atsidarius rodo, rekomenduoja įrašyti kažkokį tai dalyką sklandžiai peržiūrai. Bet paliekant http://www.timothyarchibald.com/ ir einant į "echolilia" galeriją nebeprašo jokių priedų, galima ramiai žiūrėti.  smile.gif

Sveikinimai Ich ir Sea Girl užėmus garbingas vietas SM'o fotokonkursebigsmile.gif

mhm, prieš tai tikrai prašinėjo , bet dabar gerai. dėkui wink.gif

sveikinimai panoms ir nuo manęs 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis derlius ir 4 ND:

user posted image
Atsakyti
robobebrai, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 15, 11:52)
Sveikinimai Ich ir Sea Girl užėmus garbingas vietas SM'o fotokonkursebigsmile.gif

Sveikinimai!

Sios dvi man labiausiai ir patiko:)
Atsakyti
Aš vakar į Ka dalybas nesugebėjau įeiti, net pamaniau, gal ji ten tik su Vienintele kažkuo dalinasi biggrin.gif Užtat Say pasidalinimas man buvo visiška naujiena smile.gif
Smagu, kai mūsiškės laimi smile.gif
Mėlynake, kaži - netrūksta fokuso 3-oje? Tarnybinis monitorius be kelių varžtų, tad privengiu teiginių iš darbo vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 spalio 2013 - 12:13