Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sayonara ir aš jau kviesiu griš i mokytojas smile.gif dar ne rytoj biggrin.gif dar kaupkis nes kol kas badmetis pas mane ax.gif

gotte nufotkint jei negaila, būtu įdomu paskaitinėti blush2.gif

rarity šildančios spalvos
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 10 14, 20:40)
Jei pabandytum nufotkint, tikrai džiaugčiaus smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 10 14, 20:53)
gotte nufotkint jei negaila, būtu įdomu paskaitinėti blush2.gif
rarity šildančios spalvos

anglų kalba bus 4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2013 10 14, 20:46)
klasika - Nan Goldin, ir ypač jos - The Ballade of Sexual Dependency
japonė Nobuyosho Araki
Larry Clark

ačiū, einu ieškoti foto 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 10 14, 22:14)
anglų kalba bus 4u.gif

Puikiai tinka, labai laukiu 4u.gif

Kur pradingo Iks?..
Atsakyti
jo, Iks, kur dingai? pasigendame..

gotte, aš šalia Gaziulkos rekomenduotų siūlau permesti akimis Carolee Schneeman ir Joel Peter Vitkin darbus.

Gaziulka, aš Tavo, rodos, net dvi knygas turiu.. reik susitikt smile.gif

pandre, vienintele, į mokytojas galiu grįžti nuo kitos savaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 spalio 2013 - 06:47
Ryto žiūriniai: tėvo ir autizmu sergančio jo sūnaus projektas

Opšra, ot klastingas žvėris, kad tik atviruką nusukt..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 07:41)

liuks!
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 10 14, 21:37)
Kur pradingo Iks?..

QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 06:41)
jo, Iks, kur dingai? pasigendame..

Nedingau. Vegetuoju užkulisiuose. Ir tingiu su tuo (vegetavimu) kovoti. Ir su tingėjimu tingiu smile.gif Seku Jus viena akim, nes kitos dvi ir vėl laikinai užsivėrė hihihi.gif Briedis maloniai nustebino, darnus tęsinys, o ir su mintimi. Nepaisant apsnūdimo, bandžiau visuomeniniame tr. pasireikšti. Atvirukai savo daro. Išdrįsau tik su telefonu, ir tai tik porą kadrų, nes akumas daugiau jau neleidžia, sustacionarėjo mano mobilusis, et. Bet kažkur nudaigojau usb pompą, negaliu perkelti į kompą. Liksiu be atviruko, ne aš viena, kaip matau ( hah.gif) - tai negali neguosti.
Dėl alternatyviųjų koliažų. Man lyg ir būtų įdomu, jei pratęsinėtume vieną ir tą pačią foto... Ką galvojat? Tik va, iš kur tą foto paimti, jei sutiktumėte su mintimi..? Nelabai turiu vilčių, kad atsirastų donoras savanoris... Bet gal dėl to, kad sprendžiu pagal nuosavą sugedimo laipsnį... rolleyes.gif
Nesugalvoju, noriu gilintis į aukos problemas ar nelabai... Turiu menkai gal kuo pagrįstą alergiją patarimų knygoms, nors neturiu žalio supratimo, ar ši iš tos serijos. Artimojoj aplinkoj yra personažas, kuris itin uoliai man bruka patarimų lektūrą ir apskritai taikosi reguliuoti gyvenimą, o kai mane kas reguliuoja, daraus visiškai nereguliuojama ar nureguliuota, atmetimo reakcija greitesnė už pasigalvojimus, o maž buity pravers... g.gif Beje, Mangute, pasijutau lyg skuduru užtvota biggrin.gif - pasigyrei apie parodą, o reportažo taip ir neatnešei cool.gif , a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 spalio 2013 - 08:00
Iks, ten ne visai patarimų knyga..smile.gif aš tų savipagalbos-savip...asikėlimo knygų pakęsti negaliu. bet ši ne tokia..smile.gif bet neįkalbinėju, Tau neprivaloma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 08:04)
Iks, ten ne visai patarimų knyga..smile.gif aš tų savipagalbos-savip...asikėlimo knygų pakęsti negaliu. bet ši ne tokia..smile.gif bet neįkalbinėju, Tau neprivaloma biggrin.gif

Ai, šiaip jau nekenktų smile.gif Beje, kai atsisveikini su (aukos) vaidmeniu, lyg ir turėtum perimti kokią kitą rolę... Budelio, tarkim biggrin.gif Na, paeksperimentuosim ant Opšros hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 07:05)

Ačiū, įdomu. Teko (tiesa, neartimai) susidurti su vaiku autistu, labai keistas vaikas, labai keistas jo pasaulis. Keistas, bet ir labai įdomus.

tik REGISTRACIJA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 spalio 2013 - 09:11
QUOTE(Iks @ 2013 10 15, 08:55)
Beje, Mangute, pasijutau lyg skuduru užtvota biggrin.gif - pasigyrei apie parodą, o reportažo taip ir neatnešei cool.gif , a?

klausyk, tai gal atsibudai nuo savo vega...izmo biggrin.gif gavus skuduru? biggrin.gif

įrodymas, kad buvau biggrin.gif

user posted image

na ten tiesiog išrinkos įdomios akimirkos, ypač juokiaus iš vienos nuotraukos smile.gif mažai laiko turėjau, tai nelabai aš ten įsijaučiau į jas.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 08:05)
Ryto žiūriniai: tėvo ir autizmu sergančio jo sūnaus projektas

Opšra, ot klastingas žvėris, kad tik atviruką nusukt..biggrin.gif

nu jooo. įdomus jų pasaulis, įvaizduoju kaip jiems sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 06:41)

thumbup.gif
Atsakyti