sayonara ir aš jau kviesiu griš i mokytojas dar ne rytoj dar kaupkis nes kol kas badmetis pas mane
gotte nufotkint jei negaila, būtu įdomu paskaitinėti
rarity šildančios spalvos
QUOTE(Opšra @ 2013 10 14, 20:40)
Jei pabandytum nufotkint, tikrai džiaugčiaus
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 14, 20:53)
anglų kalba bus
QUOTE(Gaziulka @ 2013 10 14, 20:46)
klasika - Nan Goldin, ir ypač jos - The Ballade of Sexual Dependency
japonė Nobuyosho Araki
Larry Clark
japonė Nobuyosho Araki
Larry Clark
ačiū, einu ieškoti foto
QUOTE(gotte @ 2013 10 14, 22:14)
anglų kalba bus
Puikiai tinka, labai laukiu
Kur pradingo Iks?..
jo, Iks, kur dingai? pasigendame..
gotte, aš šalia Gaziulkos rekomenduotų siūlau permesti akimis Carolee Schneeman ir Joel Peter Vitkin darbus.
Gaziulka, aš Tavo, rodos, net dvi knygas turiu.. reik susitikt
pandre, vienintele, į mokytojas galiu grįžti nuo kitos savaitės.
gotte, aš šalia Gaziulkos rekomenduotų siūlau permesti akimis Carolee Schneeman ir Joel Peter Vitkin darbus.
Gaziulka, aš Tavo, rodos, net dvi knygas turiu.. reik susitikt
Ryto žiūriniai: tėvo ir autizmu sergančio jo sūnaus projektas
Opšra, ot klastingas žvėris, kad tik atviruką nusukt..
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 07:41)
liuks!
QUOTE(Opšra @ 2013 10 14, 21:37)
Kur pradingo Iks?..
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 06:41)
jo, Iks, kur dingai? pasigendame..
Nedingau. Vegetuoju užkulisiuose. Ir tingiu su tuo (vegetavimu) kovoti. Ir su tingėjimu tingiu Seku Jus viena akim, nes kitos dvi ir vėl laikinai užsivėrė Briedis maloniai nustebino, darnus tęsinys, o ir su mintimi. Nepaisant apsnūdimo, bandžiau visuomeniniame tr. pasireikšti. Atvirukai savo daro. Išdrįsau tik su telefonu, ir tai tik porą kadrų, nes akumas daugiau jau neleidžia, sustacionarėjo mano mobilusis, et. Bet kažkur nudaigojau usb pompą, negaliu perkelti į kompą. Liksiu be atviruko, ne aš viena, kaip matau ( ) - tai negali neguosti.
Dėl alternatyviųjų koliažų. Man lyg ir būtų įdomu, jei pratęsinėtume vieną ir tą pačią foto... Ką galvojat? Tik va, iš kur tą foto paimti, jei sutiktumėte su mintimi..? Nelabai turiu vilčių, kad atsirastų donoras savanoris... Bet gal dėl to, kad sprendžiu pagal nuosavą sugedimo laipsnį...
Nesugalvoju, noriu gilintis į aukos problemas ar nelabai... Turiu menkai gal kuo pagrįstą alergiją patarimų knygoms, nors neturiu žalio supratimo, ar ši iš tos serijos. Artimojoj aplinkoj yra personažas, kuris itin uoliai man bruka patarimų lektūrą ir apskritai taikosi reguliuoti gyvenimą, o kai mane kas reguliuoja, daraus visiškai nereguliuojama ar nureguliuota, atmetimo reakcija greitesnė už pasigalvojimus, o maž buity pravers... Beje, Mangute, pasijutau lyg skuduru užtvota - pasigyrei apie parodą, o reportažo taip ir neatnešei , a?
Iks, ten ne visai patarimų knyga.. aš tų savipagalbos-savip...asikėlimo knygų pakęsti negaliu. bet ši ne tokia.. bet neįkalbinėju, Tau neprivaloma
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 08:04)
Iks, ten ne visai patarimų knyga.. aš tų savipagalbos-savip...asikėlimo knygų pakęsti negaliu. bet ši ne tokia.. bet neįkalbinėju, Tau neprivaloma
Ai, šiaip jau nekenktų Beje, kai atsisveikini su (aukos) vaidmeniu, lyg ir turėtum perimti kokią kitą rolę... Budelio, tarkim Na, paeksperimentuosim ant Opšros
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 07:05)
Ačiū, įdomu. Teko (tiesa, neartimai) susidurti su vaiku autistu, labai keistas vaikas, labai keistas jo pasaulis. Keistas, bet ir labai įdomus.
tik REGISTRACIJA
QUOTE(Iks @ 2013 10 15, 08:55)
Beje, Mangute, pasijutau lyg skuduru užtvota - pasigyrei apie parodą, o reportažo taip ir neatnešei , a?
klausyk, tai gal atsibudai nuo savo vega...izmo gavus skuduru?
įrodymas, kad buvau
na ten tiesiog išrinkos įdomios akimirkos, ypač juokiaus iš vienos nuotraukos mažai laiko turėjau, tai nelabai aš ten įsijaučiau į jas.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 08:05)
Ryto žiūriniai: tėvo ir autizmu sergančio jo sūnaus projektas
nu jooo. įdomus jų pasaulis, įvaizduoju kaip jiems sunku
QUOTE(sayonara @ 2013 10 15, 06:41)