QUOTE(Aster @ 2013 09 30, 14:49)
Maggie, kaip aš dievinu tavo nuotraukas
Pagrindinė priežastis, kodėl atėjau čia - išmokti gražiai pateikti savo kasdienybę. Man tavosios nuotraukos tiek daug kalbančios, nors, tarsi, jos ir paprastos, kasdieniškos...
kaip aciu
malonu tai girdeti, visada kai idedu, kaip ir turbut kiekviena (
nu apart R.Kavos ko gero hehe) laukiu kritikos, komentaru. daznai nesulaukiu
Bet zinai - jos keiciasi, daug kas buvo isbandyta. Nesakau, kad visada, bet dabar man "top'ine" tema - buitis, nes tik i ja galiu ziureti ir ziureti, ir vel ziureti (vartyti albumus) - prisiminimai mat uzplusta, lyg tai buvo vakar. todel imant pavyzdi is kai kuriu cia besilankanciu, arba kurios nebesilanko
(tarp ju
Svajone, kuri nepaprastai sugeba parodyti buiti) pradejau pati bandyti fotografuoti "nuobodzia buiti", paprastus sekmadienius, seima, tevus, butus (kad ir kokie jie butu "netinkantys", senamadiski ar dar kazkokie). ir man tai turi nerealia verte. pripazistu, autoportretus nepamenu kada ziurejau paskutini karta. arba kazkokias temines fs. arba draugus. cia siaip OT.
QUOTE(sayonara @ 2013 09 30, 09:23)
aš tai
teip (kaip jaunikis Jonas) pasakysiu apie tuos stebuklinius seminarus. bet prašau įsidėmėti, kad kalbės individualistė.
nors daznai musu nuomones skyriasi - cia tau pritariu. mano asmenine nuomone tokia pat. tik as su autoritetais beda atvirkstine turiu - man vos ne visi autoritetai, o as 0
va toks mastymas.
QUOTE(sayonara @ 2013 09 30, 14:28)
dar galiu bandyti suprasti, kai žmogus dievina kokį fotografą, sektų paskui jį valyti Somalio vaikams snarglių, jis jį įkvepia, apžavi ir dirba kelrode žvaigžde.
QUOTE(Iks @ 2013 09 28, 19:24)
Jei Maggie buvo (kaip kad žadėjo) 14:30, tada didžiausia lemputė jos
Iks as nuvytusi, ir dar sirguliuojanti.. niekuo padziuginti negaliu.
QUOTE(Iks @ 2013 09 27, 23:44)
p.s. Maggie, atleisk man dėl tų puponautų. Nekovoju su jais aktyviai, nežinau, apie kokį ten purvą kalbėjai. Nesigilinau. Bet tam tikrą unifikavimo, įjunkymo, medžiojimo problemą juose matau.
viskas ok. ir taip. problema tame yra. bet jie faaaaini
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 09 30, 14:51)
Maggie, ką turi galvoje klausdama, kaip su wb daryti su juostiniais kadrais?
hmm.
kaip tvarkyt geltonas/melynas fotkes. post factum zinoma. ir pvz kodak is esmes gal siltas, nu bet kai foto gaunasi (vakarine sviesa) visa geltona, ziauriai geltona.. as kazkaip niekada nesigilinau i wb klausima juostoje..
gal reiketu pasiskaityt.