Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

man patinka abiejų variantai wink.gif šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 14, 13:47)
Kaip malonu gauti pagyrimą iš Say  tease.gif

čia iš fantastikos srities smile.gif Matyt, kad nusipelnei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 14, 13:49)
prisidedu prie pagirų thumbup.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 10 14, 14:01)
man patinka abiejų variantai wink.gif šaunuolės  4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 10 14, 14:02)
čia iš fantastikos srities smile.gif  Matyt, kad nusipelnei smile.gif

Ačiū, ačiū, ačiū. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 14, 13:46)
kaip čia žinoti, pirma originalas, antra pratęsimas?

biggrin.gif
du originalai. pirma yra pirma foto, antra yra pratesimas wink.gif

briedi, very nice, very good. saunuole.
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 14, 13:40)

ohmy.gif Super! O pirma foto yra Iddos. smile.gif

Vienintele, tikrai nelengvas kūrinys tau kliuvo. Sprendimas visai nieko. smile.gif Delnai su kriauklėmis Saighos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 14 spalio 2013 - 13:52
kaip man patinka:

http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 14, 11:22)
man patinka Tavo komentarai. jie tokie visada aiskus, bet ne tiesmukiski. tad, grizhk smile.gif

bandysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 10 14, 13:01)
man patinka abiejų variantai wink.gif šaunuolės  4u.gif

QUOTE(Ka @ 2013 10 14, 13:52)
ohmy.gif Super! O pirma foto yra Iddos.  smile.gif

Vienintele, tikrai nelengvas kūrinys tau kliuvo. Sprendimas visai nieko.  smile.gif Delnai su kriauklėmis Saighos.

Galvojau dar luktelsiu, bet pasisakysiu dabar smile.gif Įdėjau foto koliažams ir komentarų labai mažai galėčiau sakyt kad manęs nepastebi ar ignoruoja, bet faktas tas kad nuotrauka neįdomi, pažiūrėjai ir praskrolinai, atmintį neistrigo o ir parašyt tada nėra ko. Galėčiau sakyt kad nuotrauką gavau nedėkinga, bet iš esmės pati per daug nesistengiau, neužkabino ji manęs, nei spalvos nei pateikimas (atsiprašau nuotraukos autorės) ir padariau ganėtinai paviršutiniškai, užsikabinau už elementariausių dalykų, tiesiog kike įdėjau pasnagų toks ir rez, gal bereikalo čia prirašiau, bet labai norėjosi pasisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 14, 16:12)
bandysiu mirksiukas.gif
Galvojau dar luktelsiu, bet pasisakysiu dabar smile.gif Įdėjau foto koliažams ir komentarų labai mažai galėčiau sakyt kad manęs nepastebi ar ignoruoja, bet faktas tas kad nuotrauka neįdomi, pažiūrėjai ir praskrolinai, atmintį neistrigo o ir parašyt tada nėra ko. Galėčiau sakyt kad nuotrauką gavau nedėkinga, bet iš esmės pati per daug nesistengiau, neužkabino ji manęs, nei spalvos nei pateikimas (atsiprašau nuotraukos autorės) ir padariau ganėtinai paviršutiniškai, užsikabinau už elementariausių dalykų, tiesiog kike įdėjau pasnagų toks ir rez, gal bereikalo čia prirašiau, bet labai norėjosi pasisakyti mirksiukas.gif

gal bw atrodytu idomiau? nes mano akimis ziurint su spalvom kazkas ne taip. nelimpa. kaip ir sprendimas gal pavirsutiniskas, bet neblogas, tik man tas gelsvumas pjauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 14, 15:38)
gal bw atrodytu idomiau? nes mano akimis ziurint su spalvom kazkas ne taip. nelimpa. kaip ir sprendimas gal pavirsutiniskas, bet neblogas, tik man tas gelsvumas pjauna smile.gif

kaip ir negalima keisti gautos nuotraukos, o savaja bandžiau kažkiek pritemti spalvomis, ai visiškas pravalas doh.gif bandysiu pailsėti nuo fotografijos, o tai kotais ji manęs nebedžiugina, tikiuosi pailsėjus atsinešiu naujų vėjų smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Šitas bandymas lyg ir geriausias kol kas, taigi bandau rodyt savo 1 ND blush2.gif baisiai nedrąsu, kaip pirmokėj pirmoj klasėj... biggrin.gif bet lauksiu jūsų nuosprendžio ax.gif
user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 14 spalio 2013 - 17:03
Vienintele, matyt tas pavargimas ir kiša koją kūryboje. smile.gif Spalio 31 dar negreitai, tad gal dar gims kažkas? Gal susapnuosi, gal pajausi kitaip. smile.gif

Dalinuosi. wub.gif

Mikcia, užskaitau. Man patinka pateikimas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 14, 13:40)
Mano pratęsimas  smile.gif

??? + briedis

[img]http://farm8.staticflickr.com/7375/10266817744_c379dfbe4c_c.jpg

liux, tikrai šaunuolė smile.gif

Aš ten prie to ano kito žaidimo irgi jungsiuos biggrin.gif
Atsakyti