man patinka abiejų variantai šaunuolės
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 14, 13:47)
Kaip malonu gauti pagyrimą iš Say
čia iš fantastikos srities Matyt, kad nusipelnei
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 14, 13:49)
prisidedu prie pagirų
QUOTE(Mangute @ 2013 10 14, 14:01)
QUOTE(mamagute @ 2013 10 14, 14:02)
čia iš fantastikos srities Matyt, kad nusipelnei
Ačiū, ačiū, ačiū.
QUOTE(Mangute @ 2013 10 14, 13:46)
kaip čia žinoti, pirma originalas, antra pratęsimas?
du originalai. pirma yra pirma foto, antra yra pratesimas
briedi, very nice, very good. saunuole.
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 14, 13:40)
Super! O pirma foto yra Iddos.
Vienintele, tikrai nelengvas kūrinys tau kliuvo. Sprendimas visai nieko. Delnai su kriauklėmis Saighos.
QUOTE(Maggie @ 2013 10 14, 11:22)
man patinka Tavo komentarai. jie tokie visada aiskus, bet ne tiesmukiski. tad, grizhk
bandysiu
QUOTE(Mangute @ 2013 10 14, 13:01)
QUOTE(Ka @ 2013 10 14, 13:52)
Super! O pirma foto yra Iddos.
Vienintele, tikrai nelengvas kūrinys tau kliuvo. Sprendimas visai nieko. Delnai su kriauklėmis Saighos.
Galvojau dar luktelsiu, bet pasisakysiu dabar Įdėjau foto koliažams ir komentarų labai mažai galėčiau sakyt kad manęs nepastebi ar ignoruoja, bet faktas tas kad nuotrauka neįdomi, pažiūrėjai ir praskrolinai, atmintį neistrigo o ir parašyt tada nėra ko. Galėčiau sakyt kad nuotrauką gavau nedėkinga, bet iš esmės pati per daug nesistengiau, neužkabino ji manęs, nei spalvos nei pateikimas (atsiprašau nuotraukos autorės) ir padariau ganėtinai paviršutiniškai, užsikabinau už elementariausių dalykų, tiesiog kike įdėjau pasnagų toks ir rez, gal bereikalo čia prirašiau, bet labai norėjosi pasisakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 14, 16:12)
bandysiu
Galvojau dar luktelsiu, bet pasisakysiu dabar Įdėjau foto koliažams ir komentarų labai mažai galėčiau sakyt kad manęs nepastebi ar ignoruoja, bet faktas tas kad nuotrauka neįdomi, pažiūrėjai ir praskrolinai, atmintį neistrigo o ir parašyt tada nėra ko. Galėčiau sakyt kad nuotrauką gavau nedėkinga, bet iš esmės pati per daug nesistengiau, neužkabino ji manęs, nei spalvos nei pateikimas (atsiprašau nuotraukos autorės) ir padariau ganėtinai paviršutiniškai, užsikabinau už elementariausių dalykų, tiesiog kike įdėjau pasnagų toks ir rez, gal bereikalo čia prirašiau, bet labai norėjosi pasisakyti
gal bw atrodytu idomiau? nes mano akimis ziurint su spalvom kazkas ne taip. nelimpa. kaip ir sprendimas gal pavirsutiniskas, bet neblogas, tik man tas gelsvumas pjauna
QUOTE(Maggie @ 2013 10 14, 15:38)
gal bw atrodytu idomiau? nes mano akimis ziurint su spalvom kazkas ne taip. nelimpa. kaip ir sprendimas gal pavirsutiniskas, bet neblogas, tik man tas gelsvumas pjauna
kaip ir negalima keisti gautos nuotraukos, o savaja bandžiau kažkiek pritemti spalvomis, ai visiškas pravalas bandysiu pailsėti nuo fotografijos, o tai kotais ji manęs nebedžiugina, tikiuosi pailsėjus atsinešiu naujų vėjų
Sveikos
Šitas bandymas lyg ir geriausias kol kas, taigi bandau rodyt savo 1 ND baisiai nedrąsu, kaip pirmokėj pirmoj klasėj... bet lauksiu jūsų nuosprendžio
Šitas bandymas lyg ir geriausias kol kas, taigi bandau rodyt savo 1 ND baisiai nedrąsu, kaip pirmokėj pirmoj klasėj... bet lauksiu jūsų nuosprendžio
Vienintele, matyt tas pavargimas ir kiša koją kūryboje. Spalio 31 dar negreitai, tad gal dar gims kažkas? Gal susapnuosi, gal pajausi kitaip.
Dalinuosi.
Mikcia, užskaitau. Man patinka pateikimas.
Dalinuosi.
Mikcia, užskaitau. Man patinka pateikimas.
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 14, 13:40)
Mano pratęsimas
??? + briedis
[img]http://farm8.staticflickr.com/7375/10266817744_c379dfbe4c_c.jpg
??? + briedis
[img]http://farm8.staticflickr.com/7375/10266817744_c379dfbe4c_c.jpg
liux, tikrai šaunuolė
Aš ten prie to ano kito žaidimo irgi jungsiuos