Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 10 14, 07:11)
kai merginos ką nors doro ir tyro atlieka, aš joms siunčiu atviruką,

book.gif smartass.gif fitness4.gif basketball.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 14 spalio 2013 - 07:54
Aš buvau parodoje praeitą savaitę A. Bacevičienės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 13, 11:39)
pasistengsiu pradėt komentuot, labai seniai normaliai nekomentavau nuotrauku teisindamasi kad laiko nera.

man patinka Tavo komentarai. jie tokie visada aiskus, bet ne tiesmukiski. tad, grizhk smile.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 10 13, 17:55)
kažkada ruošiausi nuskenuot ją ir padalint žertvukėms biggrin.gif ale kol kas tingiu smile.gif bet jei yra didelis poreikis, reiktų pasistengti vardan visuomeninio gėrio smile.gif

tai kad seniai poreikis yra. netingek biggrin.gif pasakei A, tai sakyk ir B hehe.
(as tai geriau paskaityciau ko fotografuot negalima heh)
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 13, 20:02)
Siaip ir pati esu uzsiemus, pasirodau cia kai jaunas menulis, taipogi negaliu pasigirti jog komentuoju ir t.t. Reiketu ir man paciai pasitaisyti... ax.gif
Egipta, aciu 4u.gif

as, manau, nemazai komentuoju, tiek SM, tiek flickr (ten galbut daugiau, labiau patinka, nes neriboja, kada nori, kur nori ir ka nori - komentuoji), todel matyt ir pasiskundziau. man geriau vienas komentaras astrokas, negu 10 like'u. pati irgi - komentuoju ta, kur norisi ir kur yra ka komentuot. galbut negrazu, bet tikrai nebekomentuoju tu fotkiu, kur sakyta placiai 10 kartu, kad yra negerai, o klaidos kartojasi, toks jausmas kartais, kad tycia, net nebuvo atsizvelgta i kritika, patarimus. todel noras atsoka. ir nepasakyciau, kad del to labai pergyvenu doh.gif
QUOTE(rarity @ 2013 10 14, 07:07)
Gal jūs man tundrai paaiškintumėt tų atvirukų esmę ir prasmę? Kodėl jūs juos siuntinėjate ir ką su jais veikiate?  blush2.gif  ax.gif

as net nepamenu, kas ta pradejo ir kada. esmes dideles gal ir nera, bet kaip malonu gauti tiesiog atviruka ;] o po to pradziuginti kazka taipogi. retai siuntineju, retai ir gaunu, bet buna. ir tai yra faina. kazkiek motyvuoja, kai yra pvz kokia tema ir labiausiai patinknkanciai foto autorei yra siunciamas atvirukas.

Papildyta:
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 13, 08:34)

nerealus portretai. labai man patiko.
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Efim Shevchenko

oho tikrai kokie faini portretai wub.gif na gal kai kurie man suvaidinti atrodo, tie kur antakiai suraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 14, 07:11)
aš tai postcrossinge dalyvauju, tai atvirukai man kaip fotografija - hobis ir malonumas. kai merginos ką nors doro ir tyro atlieka, aš joms siunčiu atviruką, pageidautina, susijusį su fotografija smile.gif tai skatinimo priemonė. ale mane juk irgi galima atviruku paskatinti, ką Opšra ir suprato biggrin.gif

Tai... laukiu adreso?.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 14, 11:22)
as net nepamenu, kas ta pradejo ir kada. esmes dideles gal ir nera, bet kaip malonu gauti tiesiog atviruka ;] o po to pradziuginti kazka taipogi. retai siuntineju, retai ir gaunu, bet buna. ir tai yra faina. kazkiek motyvuoja, kai yra pvz kokia tema ir labiausiai patinknkanciai foto autorei yra siunciamas atvirukas.

man rodos, kad Yvette pradėjo. bet kadangi aš tame pačiame atvirukizme murkdausi, tai man lengva buvo perimti smile.gif

QUOTE(Opšra @ 2013 10 14, 12:06)
Tai... laukiu adreso?.. smile.gif

aš pagalvosiu, ar nebijau įsipareigoti biggrin.gif o termino nebus??
Atsakyti
atnešu koliažo nuotrauka, manau kad nieko daugiau nesugalvosiu todėl nematau prasmės delsti
vienintele+ ...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 14 spalio 2013 - 12:48
Mano pratęsimas smile.gif

??? + briedis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 14 spalio 2013 - 12:59
briedi, šaunuolė smile.gif
Atsakyti
kaip čia žinoti, pirma originalas, antra pratęsimas?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 14, 13:41)
briedi, šaunuolė smile.gif

Kaip malonu gauti pagyrimą iš Say tease.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 14, 12:47)
Kaip malonu gauti pagyrimą iš Say  tease.gif

prisidedu prie pagirų thumbup.gif
Atsakyti