Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 10 13, 16:40)
Turiu ir net esu skaičius biggrin.gif

O gal kaip nors kokiu nors būdu pasidalintum?.. blush2.gif Man labai reikia atsisveikinti su aukos vaidmeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 10 13, 15:55)
O gal kaip nors kokiu nors būdu pasidalintum?.. blush2.gif Man labai reikia atsisveikinti su aukos vaidmeniu biggrin.gif

kažkada ruošiausi nuskenuot ją ir padalint žertvukėms biggrin.gif ale kol kas tingiu smile.gif bet jei yra didelis poreikis, reiktų pasistengti vardan visuomeninio gėrio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 13, 10:39)
Parašymai kad mažai komentarų tik įrodo kad visoms/visiems jie svarbus, koks tavo statusas būtu:)

Taigi taigi biggrin.gif

O siaip tai prasom nesuprasti manes neteisingai...tikrai neverkiu demesio ir nebuciau nieko sakius, bet kai kitos mergaites sako gaunancios mazai demesio norejau pasakyti, kad tos kurios gauna 0 demesio dziaugtusi ir su mazai... bigsmile.gif

Siaip ir pati esu uzsiemus, pasirodau cia kai jaunas menulis, taipogi negaliu pasigirti jog komentuoju ir t.t. Reiketu ir man paciai pasitaisyti... ax.gif

Egipta, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 13 spalio 2013 - 19:03
QUOTE(sayonara @ 2013 10 13, 10:29)
Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu" doh.gif

Tu vis surandi, dėl ko jaustis skuduru gavus, siaubas. kaip Tau sunku gyventi doh.gif ir aš nesišaipau - man rodos, Tau tikrai sunku egzistuoti su tokiu požiūriu; ką bedarytum, JIE visi kimba, daužosi su tais skudurais.

nu tu kaip visada pasimauni tik ant tokių postų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Savaitgalio temai -triptikas smile.gif

user posted image

dar ir j/b variantas
čia

O jei dar kas ir pakomentuos ar šiaip nuomonę paliks, džiaugsiuos tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 10 13, 20:00)
Sveikos smile.gif

Savaitgalio temai  -triptikas smile.gif

As flickr'e jau pakomentavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 13, 21:11)
As flickr'e jau pakomentavau ax.gif

Ačiū smile.gif Su pastabom sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 13, 19:47)
nu tu kaip visada pasimauni tik ant tokių postų  biggrin.gif

ak..biggrin.gif aš juk Tave taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 13, 21:35)
ak..biggrin.gif aš juk Tave taip  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 13, 17:55)
kažkada ruošiausi nuskenuot ją ir padalint žertvukėms biggrin.gif ale kol kas tingiu smile.gif bet jei yra didelis poreikis, reiktų pasistengti vardan visuomeninio gėrio smile.gif

Poreikis didelis, labai didelis! blush2.gif
Gal tave atvirukas motyvuotų? biggrin.gif Susiųstumėm va visos nuo vaidmens pavargusios aktorės po vieną, gal greičiau skenuotųsi?.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 10 14, 00:56)
Poreikis didelis, labai didelis! blush2.gif
Gal tave atvirukas motyvuotų? biggrin.gif Susiųstumėm va visos nuo vaidmens pavargusios aktorės po vieną, gal greičiau skenuotųsi?.. blush2.gif  biggrin.gif

Gal jūs man tundrai paaiškintumėt tų atvirukų esmę ir prasmę? Kodėl jūs juos siuntinėjate ir ką su jais veikiate? blush2.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 10 14, 06:07)
Gal jūs man tundrai paaiškintumėt tų atvirukų esmę ir prasmę? Kodėl jūs juos siuntinėjate ir ką su jais veikiate?  blush2.gif  ax.gif

aš tai postcrossinge dalyvauju, tai atvirukai man kaip fotografija - hobis ir malonumas. kai merginos ką nors doro ir tyro atlieka, aš joms siunčiu atviruką, pageidautina, susijusį su fotografija smile.gif tai skatinimo priemonė. ale mane juk irgi galima atviruku paskatinti, ką Opšra ir suprato biggrin.gif
Atsakyti