Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 10 12, 22:04)
nu ačiū  verysad.gif aš nors pasakiau, kad man vaikas gražus, ale vėl su skuduru gavau  verysad.gif

O kur tu matai kad as su skuduru vanojuosi a? biggrin.gif As tik parasiau kad "neskaitant komentaro jog vaikas panasus i kazka....", o ka blogo parasiau, tik fakta jog vienas komentaras buvo, bet tai nei kritika nei komentaras apie pacia foto. Tik tiek ir norejau pasakyt mirksiukas.gif tikrai nieko blogo juk nesakiau ax.gif ir tuo labiau skuduru nemojavau schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sea Girl as WB vis dar niekaip neatsiskaicius, tai per daug reikstis negaliu, bet vis tiek pasisakysiu Man labai labai patiko pirma berniuko su gitara nuotrauka. Ta gitara tokia fantastiskai tikrai, rodos girdi kaip skamba tylus, nedrasus pirmieji akordai.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 12, 23:24)
O kur tu matai kad as su skuduru vanojuosi a? biggrin.gif  As tik parasiau kad "neskaitant komentaro jog vaikas panasus i kazka....", o ka blogo parasiau, tik fakta jog vienas komentaras buvo, bet tai nei kritika nei komentaras apie pacia foto. Tik tiek ir norejau pasakyt mirksiukas.gif tikrai nieko blogo juk nesakiau ax.gif ir tuo labiau skuduru nemojavau schmoll.gif  mirksiukas.gif

tai vat, kad čia nesamonių nerašius (nes kai kas mano nuomonės išvis nevertina tongue.gif ) tai Flickr, kaip mokėjau taip pakomentavau. Mano foto irgi niekas nepastebi.. o ir aš bijau iš tikro dėti verysad.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Efim Shevchenko
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 12, 22:04)
nu ačiū  verysad.gif aš nors pasakiau, kad man vaikas gražus, ale vėl su skuduru gavau  verysad.gif

Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu" doh.gif

Tu vis surandi, dėl ko jaustis skuduru gavus, siaubas. kaip Tau sunku gyventi doh.gif ir aš nesišaipau - man rodos, Tau tikrai sunku egzistuoti su tokiu požiūriu; ką bedarytum, JIE visi kimba, daužosi su tais skudurais.
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Grafienė de Castiglione
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 11, 22:50)
Sakai? As tai zinok noreciau, kad mano tiek mazai kas pakomentuotu ax.gif  mirksiukas.gif

pasistengsiu pradėt komentuot, labai seniai normaliai nekomentavau nuotrauku teisindamasi kad laiko nera. Nors aš nemoku labai vynioti i vata, surašau konkrečiai ir kitiems tai atrodo pikrta,neturiu pedagoginių sugebėjimų, todėl ir mokines išvaikiau:) bet keliu kartele aukščiau ir bandysiu taisytis mirksiukas.gif

Parašymai kad mažai komentarų tik įrodo kad visoms/visiems jie svarbus, koks tavo statusas būtu:)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 13, 10:29)
Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu" doh.gif

Tu vis surandi, dėl ko jaustis skuduru gavus, siaubas. kaip Tau sunku gyventi doh.gif ir aš nesišaipau - man rodos, Tau tikrai sunku egzistuoti su tokiu požiūriu; ką bedarytum, JIE visi kimba, daužosi su tais skudurais.

sayonara, o tu gal turi tą visiems taip dažnai siūlomą knygą? biggrin.gif Nes aš ją sau irgi pasisiūliau, o štai rasti - niekur nepavyksta...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 10 12, 17:45)
Gaila rusų kalba 4u.gif

anglų turiu kompe kažką, bet ten tokie skaitalukai, tad padėt nebe labai galiu. Norėtum rusiškai,. tai dar galėčiau šio to vertingo surast biggrin.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2013 10 12, 17:53)
Bet koks blogas nuostabus  wub.gif

dėkui dėkui, nors visai jau apleidau aš jį paskutiniu metu blush2.gif

Tiesa, ieškau knygos el. versijos arba net gyvos. Tikslaus pavadinimo kaip ir nežinau, bet vadinasi kažkaip "kaip negalima fotografuoti". Rusų kalba ji.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 10 13, 16:04)
anglų turiu kompe kažką, bet ten tokie skaitalukai, tad padėt nebe labai galiu. Norėtum rusiškai,. tai dar galėčiau šio to vertingo surast  biggrin.gif 

Aciu uz nuorodas. Mazai ka randu rusu kalba, o anglu esu truputuka susipykusi. Jei turetum dar info rusiskai, buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 10 13, 14:34)
sayonara, o tu gal turi tą visiems taip dažnai siūlomą knygą? biggrin.gif Nes aš ją sau irgi pasisiūliau, o štai rasti - niekur nepavyksta...

Turiu ir net esu skaičius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 13, 15:40)
Turiu ir net esu skaičius biggrin.gif

Kokiam pavidale turi? Ir as noriu bigsmile.gif
Atsakyti