Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lunameja @ 2013 10 11, 16:16)
Louba, as uzskaitau 1Nd, ir paskutinius uzskaitau bandymus, bet galejai ne is virsaus fotografuoti, o is to pacios lygio, objektu aukstyje.

QUOTE(Iks @ 2013 10 11, 17:05)
Hmm, o man kaip tik pirmasis variantas, kur ne tik fiškės dalyvavo namų darbuose, patiko labiau. Antrasis - kur kas nuobodesnis. Tik gaila, kad pirmajam variante raudonieji po kadrą lakstė, nenustygo vietoje wink.gif Vis tik sudėjus + ir - išeitų TAIP. Pirmasis ND, paraiška Nr.1 visai patiko, tad skatinu smile.gif
(LuoBa, taip, fokusuojama perkadruojant, netikslumai galimi, bet pageidautina, kad būtų kone nepastebimi. Jei fotografuoji iš rankos, o ne su trikoju ar jo pakaitalu, suprantama, kur kas kebliau sugrįžti ten, nuo ko pradėjai ir gauti ideliai tapačius kadrus, tik su skirtinga fokuso lokalizacija)

QUOTE(mamagute @ 2013 10 11, 18:41)
man šis ,pirmasis bandymas, geriausias, be to, ne toks ir nuobodus- kadre ne vien fiškės,  jį ir užskaityčiau smile.gif

Valio smile.gif 3:1 smile.gif Judu antro namu darbo link smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 11, 17:25)
kazkaip mazai kas komentuoja mano foto - o tokia sveika kritika is salies labai gelbsti.

Sakai? As tai zinok noreciau, kad mano tiek mazai kas pakomentuotu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 11, 19:26)
Ar gerai supratau, kad kazkokios parolimpines koliazu zaidynes organizuojamos?  g.gif  Dar galima registruotis? Bet tik jei terminas ilgas, kitaip zinau jau dabar, kad neistesesiu, o geda butu  rolleyes.gif

Noriu kazkaip atgauti motyvacija ir vel pradeti fotografuoti ne tik kelionese  ax.gif

1. Aha, gerai supratai smile.gif
2. Registruotis galima, nors rimtesnė registracija dar nė neprasidėjo, kol kas dar vis dirvožemio tyrimų stadija, nuteikianti gana optimistiškai...
3. Laiko rėmai nedusins, niekas priekaištingai nekvėpuos į pakaušį... Kita vertus, istorija yra parodžiusi, kad beribė laisvė kartais pavirsta akmeniu po kaklu ir prašmatnusis komfortas per gerklę ... pagaugais hihihi.gif ... gali imt lipti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 spalio 2013 - 12:28
QUOTE(Maggie @ 2013 10 11, 17:25)
... Nezinau net ka skaityt, kad isgyti bendra suvokima (be to lyg ir skaicius, internete pilna visko). plius atrode, kad bendras suvokimas yra. dabar nebeatrodo biggrin.gif...

Esu sau pasidėjusi bloge kelis linkus į knygas apie kompoziciją. Gal ten ką rastum tinkamo smile.gif
apie kompoziciją
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 10 12, 13:19)
Esu sau pasidėjusi bloge kelis linkus į knygas apie kompoziciją. Gal ten ką rastum tinkamo  smile.gif
apie kompoziciją

Gaila rusų kalba 4u.gif
Atsakyti
Bet koks blogas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Kažkada buvo įdėti gražūs dirželiai fotoaparatui iš ebay, gal kas siuntėtės ir išbandėte? Neberandu tokių gražių, gal kas nuorodą turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 11, 22:50)
Sakai? As tai zinok noreciau, kad mano tiek mazai kas pakomentuotu ax.gif  mirksiukas.gif

mano irgi mazai kas komentuoja, matyt, nera ka komentuoti biggrin.gif bet kita vertus, negaliu apsiriboti ir buti ''priklausoma'' nuo kritikos ir komentaru. Sveika kritika visuomet gerai, bet gaila,kad nevisada ji yra cia ir dabar, kai uzsinori
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 10 12, 20:20)
mano irgi mazai kas komentuoja, matyt, nera ka komentuoti  biggrin.gif bet kita vertus, negaliu apsiriboti ir buti ''priklausoma'' nuo kritikos ir komentaru. Sveika kritika visuomet gerai, bet gaila,kad nevisada ji yra cia ir dabar, kai uzsinori

Matai as noreciau nors mazai... biggrin.gif (nu nebent tikrai jau isvis nera ka komentuoti ir i kaziureti... g.gif biggrin.gif ) O tai neskaitant komentaro kad vaiks i kazka panasus gaunu isvis 0 bigsmile.gif Tikrai zinau, kad yra ka kritikuot ir i sikna ispirt. Bet tu teisi- neapsiribojam ir nesam priklausomos nuo kritikos...forografuojam toliau bigsmile.gif
Atsakyti
sakykit, o koliažų žaidimų gal galima kelis variantus pateikti?
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 12, 21:32)
Matai as noreciau nors mazai... biggrin.gif (nu nebent tikrai jau isvis nera ka komentuoti ir i kaziureti... g.gif  biggrin.gif ) O tai neskaitant komentaro kad vaiks i kazka panasus gaunu isvis 0  bigsmile.gif  Tikrai zinau, kad yra ka kritikuot ir i sikna ispirt. Bet tu teisi- neapsiribojam ir nesam priklausomos nuo kritikos...forografuojam toliau bigsmile.gif

biggrin.gif prajuokino
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 12, 22:32)
Matai as noreciau nors mazai... biggrin.gif (nu nebent tikrai jau isvis nera ka komentuoti ir i kaziureti... g.gif  biggrin.gif ) O tai neskaitant komentaro kad vaiks i kazka panasus gaunu isvis 0  bigsmile.gif  Tikrai zinau, kad yra ka kritikuot ir i sikna ispirt. Bet tu teisi- neapsiribojam ir nesam priklausomos nuo kritikos...forografuojam toliau bigsmile.gif

nu ačiū verysad.gif aš nors pasakiau, kad man vaikas gražus, ale vėl su skuduru gavau verysad.gif
Atsakyti