Echhhm i Haley Joel Osment? Nu zinok man tai negali buti NEpanasesnis plauku spalva gal panasi
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 11, 00:56)
Echhhm i Haley Joel Osment? Nu zinok man tai negali buti NEpanasesnis plauku spalva gal panasi
joooooo i sita. Ir man ne tik plauku spalvq panasi
QUOTE(Mangute @ 2013 10 11, 06:41)
joooooo i sita. Ir man ne tik plauku spalvq panasi
O tu matei ta aktoriu jau suaugusi? Neisivaizduoju savo vaiko i ji panasaus Mano sis vaikis yra "mini me", o as i Haley Joel Osment tikrai nepanasi
p.s. visai mes cia ne i tema
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 11, 07:54)
O tu matei ta aktoriu jau suaugusi? Neisivaizduoju savo vaiko i ji panasaus Mano sis vaikis yra "mini me", o as i Haley Joel Osment tikrai nepanasi
Neeee i suaugusi jau nepanasus, tik kai jis mazas buvo
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 11, 00:38)
Patinka j/b sioje fotografijoje, o daugiau paliksiu komentuoti kitoms...nepatinka rukalai, tai ir nesikomentuoja
Nepatinka ir man rukalai, ir pati nerukau, ir tai draugei esu daug kartu sakius mest rukyt, bet vat nuotraukos tokios labai patinka Net ir pati uzsirukyciau del geros nuotraukos
QUOTE(gizzy @ 2013 10 11, 10:09)
Nepatinka ir man rukalai, ir pati nerukau, ir tai draugei esu daug kartu sakius mest rukyt, bet vat nuotraukos tokios labai patinka Net ir pati uzsirukyciau del geros nuotraukos
nežinau kodėl, bet man lygiai tas pats: niekad nebandžiau ir nebandyčiau, bet nuotraukos rūkalių patinka
QUOTE(gizzy @ 2013 10 11, 00:24)
Neseniai cia buvo ikelta nuoroda su smoking portrait, tai prisiziurejus uzsimaniau ir as pabandyti Keliu viena ir cia
Dar pora flickre Kritika, nuomones, patarimai visada laukiami
Dar pora flickre Kritika, nuomones, patarimai visada laukiami
vakar per telefoną žiūrėjau tai man ta mergina atrodo bėgantis ir iškvėpianti šaltą orą, nebūtum parašius, jog apie rūkalius, net nebūčiau įžvelgus, kad ji rankoje laiko cigaretę
QUOTE(Ka @ 2013 10 10, 18:10)
Why me?
nenori?
pagalvojau visai butu fun, jei savo igaliotom teisem skirciau kartais kita zmogu
Sveikos gyvos pradžiamokslės ir jų mokytojos.
Jau kelias temas skaitinėju ir žaviuosi jūsų darbais... Norėčiau jungtis prie jūsų, bet kuo daugiau skaitau - tuo nedrąsiau Jūsų darbai tokie nuostabūs, tai bijau, kad "nepatempsiu" bet labai noriu... Taigi kaupiuosi pirmajam ND. Tikiuosi greitu metu jau išeis kažkas verto jums parodyti
Jau kelias temas skaitinėju ir žaviuosi jūsų darbais... Norėčiau jungtis prie jūsų, bet kuo daugiau skaitau - tuo nedrąsiau Jūsų darbai tokie nuostabūs, tai bijau, kad "nepatempsiu" bet labai noriu... Taigi kaupiuosi pirmajam ND. Tikiuosi greitu metu jau išeis kažkas verto jums parodyti
QUOTE(mikcia @ 2013 10 11, 13:41)
Sveikos gyvos pradžiamokslės ir jų mokytojos.
laba laba, junkis ir drąsiau
žiūriu, kad nelabai daug ir belekę tų naujokų, na tokių kaip aš
Sveikos, kazkada pradejau namu darbus Gavau pylos ir uzmeciau. Labai nemegstu, nebaigtu darbu. Tai vat, taisausi ir bandau is naujo.
Svtg tema - triptikas.
o jei paprasciau - koliazhas is 3 susijusiu foto. tik spalvota.
Papildyta:
daryk tarpelius tarp nuotrauku (sviestas sviestuotas heh).
as duociau taip, bet neuztikrinta. ideja faina, tik kazkas trukdo kaireje (virshuj), noretusi glotnaus balto pagrindo ir tik fishkiu. o mintis mano tokia, kad pirmoje foto deciau viena "fishke", antroje - 3, trecioje 5-7. didejancia tvarka. nu bet cia idejiniai reikalai, neprivalomi. kas privaloma - ko gero ne is vieno tasko fotografuota, matosi nuotrauku apacioje, raudonos kruveles kraste. sukinejau fotika
puse taip. galbut perdaryk?
o jei paprasciau - koliazhas is 3 susijusiu foto. tik spalvota.
Papildyta:
QUOTE(LuoBa @ 2013 10 11, 15:23)
Sveikos, kazkada pradejau namu darbus Gavau pylos ir uzmeciau. Labai nemegstu, nebaigtu darbu. Tai vat, taisausi ir bandau is naujo.
daryk tarpelius tarp nuotrauku (sviestas sviestuotas heh).
as duociau taip, bet neuztikrinta. ideja faina, tik kazkas trukdo kaireje (virshuj), noretusi glotnaus balto pagrindo ir tik fishkiu. o mintis mano tokia, kad pirmoje foto deciau viena "fishke", antroje - 3, trecioje 5-7. didejancia tvarka. nu bet cia idejiniai reikalai, neprivalomi. kas privaloma - ko gero ne is vieno tasko fotografuota, matosi nuotrauku apacioje, raudonos kruveles kraste. sukinejau fotika
puse taip. galbut perdaryk?