Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 13:18)
NB: "privačiai" jau kertasi su *papildomomis sąlygomis tongue.gif Privaloma eksponuotis/ekshibicionuotis viešoje erdvėje. Kstati, kraupinti visuomenę netgi būtina, be sukrėtimų ji apeis maurais, pelėsiais ir kerpėm smile.gif

Aaaa. Tik ligų sąrašas privačiai, tada ok, atitinki kriterijus, Sayonara smile.gif

kiekviena klasė turi Storą ir Ryžą, kiekvienoj bažnyčioj yra kokia nors išprotėjusi Anelė, kurią paliko mylimasis, kiekvienam kaime yra koks nors "mergos vaikas", taip ir temoje reikalingas koks nors frykas.. kaipgi be jo.. cool.gif
Atsakyti
Say, gal supratai, aš ne taip buvau perskaičiusi. Pagalvojau, kad ketini privačiai dalyvauti koliažuose, o ne privačiuoju paštu siųsti ligos istoriją smile.gif Kadangi į žaidynes veržiasi ir sveikieji (Ka, Mangutė), tai epikrizių pristatyti nereikia, priimam ir Aneles, ir Veronikas, ir užkeiktuosius vienuolius. Teigiamus herojus - t.p. Lai kraujas liejasi laisvai biggrin.gif

Maggie,
Apie kepurę. Kažkur čia ar archyvuose skaičiau, kad Tu linkusi per daug nesukti galvos dėl aprangos. Nori tikrų, realiai egzistavusių akimirkų, kaip jau buvo jos aprengtos ar apsirengusios, taip. Tau reikia autentikos (pataisyk, jei savivaliauju cituodama). Tai va. Iš dalies suprantu Tavo nuostatas, bet iš dalies manau, kad grynakraujė autentika KARTAIS vis tik pagadina reikalą. Esu mačiusi (dabar nekonkretizuočiau, reikėtų ieškoti, knistis) keletą tavo kadrų, kurie - mano akyse - susigadino būtent dėl neapgalvotų, netaisytų ar pan. aprangos detalių, kai jų buvo per daug, ne tokių, kokių prašėsi foto ar pan. Suprantu, kad albumui tai gal ir nepadarė jokios bėdos. Bet man, pašalietei, buvo kiek gaila, kad galėjusi būti ne tik albuminė foto nenuskambėjo visa gerkle tik dėl to, ne dėl ko kito... Va ir dabar - cherchez la kepurė smile.gif Nors 1 foto vis tiek žavi, patinka susigūžimas, mina, lengvas priekaištas akyse (ne tik įkyriai mamai smile.gif , bet ir žiūrovui)...
Miela ir su katinu. Bet vėl ta kepurė. Kliūna man gal ne tiek dėl to, kad, pasak Say, ji lyg priklijuota, bet labiau dėl to, kad ji susiurbia žvilgsnį ir paslepia mažojo žmogaus kontūrus, smalsiąją nosytę ir pan.
Ir paskutinioji mane kažkaip linksmai sugraudino smile.gif Ir šiaip patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 14:04
Pavakario žiūriniai ketvirtadienio nuotaikai praskaidinti ir padėti greičiau sulaukti savaitgalio: Ūsuočių čempionatas
Atsakyti
Šiandien bandžiau fotografuoti viešajame transporte, fotiko neturiu šiuo metu tai su telefonu. Autobusu nevaziavus gal kokį 10 metu, labai keistas jausmas, patekau kaip į kita pasaulį nežinojau ne kaip taloniuka issimusti. O kaip nejauku fotkinti, nepataikau nuspausti mygtuko. Ikeliau bandymus į flickr, ten viskas pasikeite, nebemoku ne į tema įkelti.
Barzdociai tikrai įspūdingi!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 10, 14:44)
Pavakario žiūriniai ketvirtadienio nuotaikai praskaidinti ir padėti greičiau sulaukti savaitgalio: Ūsuočių čempionatas

biggrin.gif , tikėjausi... katinų hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2013 10 10, 14:55)
Ikeliau bandymus į flickr, ten viskas pasikeite, nebemoku ne į tema įkelti.
Barzdociai tikrai įspūdingi!

Man tikrai būtų įdomu užmesti akį, bet kaip Tave rasti flickre, koks vardas, pavardė, tėvavardis? biggrin.gif
Aš šiandien ir vėl tampiaus fotiką. Bet nepataikau į nors kiek tuštesnį sąstatą, o nugaras fotkinti neįdomu...

RADAU gladiolęsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 15:08
I tema apie rudeni
http://digital-photo...ng-fall-foliage
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 14:18)
obettačiauvisdėltokaipbebūtųnepaisantniekovistik tra-lia-lia

jei teisingai perskaiciau si "zodi" (su ironija) - as irgi pakest negaliu tu visu obettaciau.fee.
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 14:44)
Maggie,
Apie kepurę. Kažkur čia ar archyvuose skaičiau, kad Tu linkusi per daug nesukti galvos dėl aprangos.

a pabludai biggrin.gif (del stiliaus) - pakele antakius Maggie belaikant nauja Mango rankinuka. is tikruju zaviuosi autentika ir to siekiu. bet kalbant apie stiliu (net ta namudini) - man tai sventas reikalas blush2.gif ar kaime, ar mieste - we look good biggrin.gif hehe. BET. sioje fs is tikruju kepure pagadino reikala (nors ji realybeje tikrai faina o ir nepigi velne buvo:)), per daug demesio nuvagia. gal nuklonuot ax.gif butu aisku melas. o ir nemoku klonuot, jei tai ne spougas smile.gif

Ka, ar priimsi garbe sugalvoti svtg tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 10 spalio 2013 - 15:30
QUOTE(Maggie @ 2013 10 10, 15:29)
jei teisingai perskaiciau si "zodi" (su ironija) - as irgi pakest negaliu tu visu obettaciau.fee.

a pabludai biggrin.gif (del stiliaus) - pakele antakius Maggie belaikant nauja Mango rankinuka. is tikruju zaviuosi autentika ir to siekiu. bet kalbant apie stiliu (net ta namudini) - man tai sventas reikalas blush2.gif ar kaime, ar mieste - we look good biggrin.gif hehe. BET. sioje fs is tikruju kepure pagadino reikala (nors ji realybeje tikrai faina o ir nepigi velne buvo:)), per daug demesio nuvagia. gal nuklonuot  ax.gif butu aisku melas. o ir nemoku klonuot, jei tai ne spougas smile.gif

Ai, nesigilinkim. Dar įsižeis, kas vartoja, ir vėl temoj kraujai pasipils. Galiu tik pasakyti, kad skaitai geriau už mane, štai pamačiau sbo žinutę ir supratau, kad tai PIRMOJI tema apie rudenį. Ir ką - ilgai ir nuobodžiai laukiau tęsinio hihihi.gif

Dėl Mango rankinuko žvygavau kaip Say Anelė biggrin.gif Nors, šįkart ir Tu gal nelabai teisingai mane suskaitei. Nekritikuoju Tavo stiliaus, apskritai nesu jo(stiliaus) ekspertė. Aš kalbėjau tik apie grynai FOTOGRAFINĮ tikimą, ne gyvenimiškąjį ar kokį kitokį. T.y. "nesukti galvos dėl aprangos" reiškia nesukti, ar ji bus tinkama būsimai galimai nuspėjamai ar nenuspėjamai, neplanuotai foto, tikrai neturėjau omeny, kad galėtum šmaukšt braukšt nuo pakabos kokią nuskalbtą tyseną ir į trasą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 16:03
as as i paraolimpines bigsmile.gif spejau dar ??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 10 10, 15:49)
as as i paraolimpines  bigsmile.gif spejau dar ??? biggrin.gif

irnesakyk.gif, treniruokis - įrašyta su klaustuku ir 2 E vietoj 2 D biggrin.gif Man šiandien kažkas pučia ir kaišo pagalius į ratus unsure.gif

Gladiole, man mergičkos patiko visuomeniniame smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 16:12
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 16:42)
Dėl Mango rankinuko žvygavau kaip Say Anelė biggrin.gif Nors, šįkart ir Tu gal nelabai teisingai mane suskaitei. Nekritikuoju Tavo stiliaus, apskritai nesu jo(stiliaus) ekspertė. Aš kalbėjau tik apie grynai FOTOGRAFINĮ tikimą, ne gyvenimiškąjį ar kokį kitokį. T.y. "nesukti galvos dėl aprangos" reiškia nesukti, ar ji bus tinkama būsimai galimai nuspėjamai ar nenuspėjamai, neplanuotai foto, tikrai neturėjau omeny, kad galėtum šmaukšt braukšt nuo pakabos kokią nuskalbtą tyseną ir į trasą biggrin.gif

va ka reiskia kelios dienos "negatyvo" temoje. visi kalba itin mandagiai, pasiteisina, dar kazko biggrin.gif
as juokauju. ir pries tai juokavau. man net mintis nebutu kilusi, kad kritikuoji stiliu ar manieras ar dar kazka. 4u.gif ho ho, bukieme kokios buvomeeee. smaikscios, su jumoro jausmu, ironiskos etc ;] viska as supratau. norejau tik papezet biggrin.gif as jau viena koja penktadienyje lotuliukas.gif ir dirbt dar 2 val.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 10, 16:14)
va ka reiskia kelios dienos "negatyvo" temoje. visi kalba itin mandagiai, pasiteisina, dar kazko biggrin.gif
as juokauju. ir pries tai juokavau. man net mintis nebutu kilusi, kad kritikuoji stiliu ar manieras ar dar kazka. 4u.gif ho ho, bukieme kokios buvomeeee. smaikscios, su jumoro jausmu, ironiskos etc ;] viska as supratau. norejau tik papezet biggrin.gif as jau viena koja penktadienyje  lotuliukas.gif ir dirbt dar 2 val.

Dar vienas pagalys ratuose - išdūrei vidury baltos ar pusbaltės dienos smile.gif Aš juk lengvatikė, pasimaunu kur reikia ir kur nereikia smile.gif
Dėl taikos ir dėl visa ko patikinu, kad naujasis Tavo Mango rankinukas labai fainas thumbup.gif, ryt gal net pamatysiu jį gyvą lifte wink.gif
P.S. Aš jau gimiau labai mandagi biggrin.gif Nei real, nei unreal visai nevartoju riebiųjų ištiktukų. Jei kas kada nors išprovokuoja ir koks vienas pusiau eufemizuotas išsprūsta, stoja tokia nejauki tyla, kad nors po žemėmis užsikapstyk. MB sakė, kad man netinka. Et, sunkus mano gyvenimas. Tik Jūs, aišku, neprivalote manęs užjausti, kaip kad neprivalote ir neužjausti smile.gif
P.P.S. Šiandien kažkas atsitiko man su pezesiais, nebesusivaldau (pasiteisinau) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 16:39