Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laugh.gif Aš tai norėčiau į tas parolimpines žaidynes. biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 10 spalio 2013 - 12:57
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 11:11)
Oho, šaunuolės kokios smile.gif
Aš tuo tarpu net apsiimčiau burti ir šefuoti dalyvių su specialiaisiais poreikiais smile.gif  komandą. Nors ir neturiu organizacinių gyslų, bet gal kaip nors. Dabar vykstančių koliažų nedubliuotume, šiukštu. Mėginu tik ištirti dirvą, ar būtų norinčių (be jau norinčių) sudalyvauti tokioje... hmm... parolimpiadoje? Sąlygos komfortiškos, tikras tinginių ir kitokių nenaudėlių kurortas, traukinys laukia, skolos užgyja*
(*yra papildomų salygų lotuliukas.gif ).

aš dalyvausiu parolimpinėse, atitinku visus kriterijus, ligų sąrašą galėsiu atsiųsti privačiai, kad nekraupinčiau viešuomenės smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 10 10, 12:35)

pro masinos langa

man abi mielos. pirmoje ta nepatenkinta, o gal pavargusi veido išraiška, šviesa, susigūžimas, lyg maldautų atšokti ir palikti ramybėje. antroje pati situacija miela, ūsai labai juokingi smile.gif

abejose labai nepatinka kepurė, tiksliau, ta aplikacija ant jos, ypač pirmoje gadina kompoziciją, o antroje atrodo lyg pakibusi virš galvos.

antroje dar norėtųsi labiau paspausti, priartinti vaizdą, nes išsibarsto akcentai, kai iš toliau fotkinta. gal net kvadratą daryčiau, kirpdama kairę pusę, katinas išryškėtų, nes jis čia svarbiausias su savo Ūsais Smalsiaisiais smile.gif
Atsakyti
Ruduo (tas grazus, auksinis) kiekvienais metais taip greitai praena, ir as vis nesuspeju nufotografuoti lapus.

Kai spejau (pati pradzia rugsejo, mazai tu rudeniniu tonaciju), matau ji TIK juodai-balta blink.gif nors tu ka. ka manote Jus? istorija kai nuvaziavom su artimaisiais i sodyba.

portretas beveik pro masinos langa
user posted image

susiruosem i gamta biggrin.gif
user posted image

susipazinimas
user posted image

uzrasiau dukra i baleta. nieko nebus biggrin.gif
user posted image

pokalbis
user posted image

lietus, vejas, saltis - ne kliutis
user posted image

plektsh
user posted image

toks vienas karstas vyrukas
user posted image

zaidimai
user posted image

Papildyta:
tas kartas metuose, kai guminiai batai tikrai pravercia biggrin.gif
user posted image

tadien, ji nenorejo pozuot. totalus energijos perteklius.
user posted image

Atsakyti
Maggie, komentavau tas dvi pirmas, o paskui tiek pridėjai, jau tingėsiu rašyt biggrin.gif yra smagių kadrų.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 12:11)
Oho, šaunuolės kokios smile.gif
Aš tuo tarpu net apsiimčiau burti ir šefuoti dalyvių su specialiaisiais poreikiais smile.gif  komandą. Nors ir neturiu organizacinių gyslų, bet gal kaip nors. Dabar vykstančių koliažų nedubliuotume, šiukštu. Mėginu tik ištirti dirvą, ar būtų norinčių (be jau norinčių) sudalyvauti tokioje... hmm... parolimpiadoje? Sąlygos komfortiškos, tikras tinginių ir kitokių nenaudėlių kurortas, traukinys laukia, skolos užgyja*
(*yra papildomų salygų lotuliukas.gif ).

As prisijungciau prie tinginiu burio-kurorto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 10 10, 12:53)
As prisijungciau prie tinginiu burio-kurorto  biggrin.gif

na, čia gausis labiau palaikomoji slauga. t.y. numarinimo namai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 10, 13:51)
Maggie, komentavau tas dvi pirmas, o paskui tiek pridėjai, jau tingėsiu rašyt biggrin.gif yra smagių kadrų.

galejai palikti ir tu dvieju komentarus tongue.gif
netycia paspaudziau ne ta klavisa. cia yra istorija. cia buvo tisklas. padaryti nerealius 8-12 kadru per visa diena, kurie susigros tarpusavy ir pasakos kazka. likau apsipatenkinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 10, 12:56)
galejai palikti ir tu dvieju komentarus  tongue.gif
netycia paspaudziau ne ta klavisa. cia yra istorija. cia buvo tisklas. padaryti nerealius 8-12 kadru per visa diena, kurie susigros tarpusavy ir pasakos kazka. likau apsipatenkinus biggrin.gif

taigi jie yra aukštai, tarp tų dviejų ir tų, kur nebe dvi smile.gif

aš taip kirpčiau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 spalio 2013 - 13:05
QUOTE(sayonara @ 2013 10 10, 13:42)
abejose labai nepatinka kepurė, tiksliau, ta aplikacija ant jos, ypač pirmoje gadina kompoziciją, o antroje atrodo lyg pakibusi virš galvos.

antroje dar norėtųsi labiau paspausti, priartinti vaizdą, nes išsibarsto akcentai, kai iš toliau fotkinta. gal net kvadratą daryčiau, kirpdama kairę pusę, katinas išryškėtų, nes jis čia svarbiausias su savo Ūsais Smalsiaisiais smile.gif

ooops, sorry, nepastebejau.
man kepure irgi ne ochen. ji realybej faina, nors sirdute is tikro prilipdyta, del to ir foto taip pat arodo. gaila. isties.
su katinu zinok turiu turbut 4 variantus. kvadratas nesiziuri. privargau as su crop'u. nesiseka man sits biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 10, 12:42)
aš dalyvausiu parolimpinėse, atitinku visus kriterijus, ligų sąrašą galėsiu atsiųsti privačiai, kad nekraupinčiau viešuomenės smile.gif

Na va. Koliažų parolimpiada "NEDRĄSŪS - NESTIPRŪS - NEVIKRŪS" organizuojasi gana sklandžiai, į priėmimo komisiją pačią pirmąją dieną kreipėsi jau 6 dalyviai, neskaitant klaustuko (Ka, Mangutė, Sayonara, Iks, sbo ir Veeda su klaustuku). Nors išlieka Maggie lūpomis*** išsakyto nerimo, kad aktyvumas gali išsekti kalbų ir registracijos fazėje, obettačiauvisdėltokaipbebūtųnepaisantniekovistik tra-lia-lia jeigu net ir įžangines kalbas užrauksim, tai vangumo neįveiks jau jokios paliatyviosios priemonės.
NB: "privačiai" jau kertasi su *papildomomis sąlygomis tongue.gif Privaloma eksponuotis/ekshibicionuotis viešoje erdvėje. Kstati, kraupinti visuomenę netgi būtina, be sukrėtimų ji apeis maurais, pelėsiais ir kerpėm smile.gif

***Dar spėjau perskaityti

Einu, parymosiu Maggie parodoje, jau žiojausi apie pirmąsias 2, o čia pabiro lyg mana iš dangaus smile.gif

Aaaa. Tik ligų sąrašas privačiai, tada ok, atitinki kriterijus, Sayonara smile.gif Nemoku skaityti - vėl paūmėjo disleksija, lydima nusišnekėjimo doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 13:26