Kolkas trumpai as cia pasiveidensiu - laukia itempta savaite, pradedant nuo pirmadienio, dabar
Bet noriu pasakyti
Opsrai (O jeigu aš neatsiskaičiusi ir nepatekusi[/i, ar aš galiu debiutantams, pavyzdžiui, bakstelti, kad jų vazos iš mano ekrano čiuožia, jei tuo metu nėra akredituotos komisijos, kuri tai pasakytų, o debiutantui rankos niežti atsiskaityti čia ir dabar?):buna isimciu zinoma, yra negi kelios neatsikusios namu darbu (pykstu hehe), bet visgi stengiames laikytis taisykliu, no matter what. bet dazniausiai nariai neatlike ND ir pradedantieji, tikrai nemato ciuoziancio horizonto ar melyno sniego, todel netgi jei turi kazkoki bendra supratima, turetu susilaikyti pradzioje (kiekvienam ji individuali, vieni sparciai mokosi, kiti letokai) nuo komentaru, nes jie paprasciausiai gali suklaidinti ir padaryti meskos paslauga. tik tiek. bet tikrai nera jokio griezto laiko tarpo, kuris turetu praeiti, kad butu
leidimas komentuot.
mano keli nauji juostiniai is neseniai prabegusios vasaros.
buvo nuostabi sviesa vakarine dukros kambary, bet turejau versti i jb, nes labai geltonavo. isvis - kaip tvarkyti wb juostoje?? kaip susitvarkyti su labai geltonais/melynais atspalviais?
Say..?sitas kadras buvo konkurseliui
vasaros jausmas paveluotai, bet rodau:
teisnys - buvo nerealiai karsta, bet tik atskanavus, is karto maciau tuos kadrus jb, ir cia dingo visi stereotipai, isitikinimai, kad vasarishki kadrai turi buti butinai spalvoti. toks jausmas, kad praregejau hehe. nes dabar man nespalvoti kadrai dar labiau vasariski negu spalvoti. nezinau kas cia taip itakojo ;]