Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 10 09, 10:11)
yra spalvota, kuri labiau man patinka, bet kai ant sitos atsirado kelios zvaigzdutes, idejau si varianta. (et, spaudimas). jausminga foto. man patinka. gaudyta. nepozuota.
http://farm8.staticf...00d47f384_c.jpg
zinau, kad zaliuoja ir veidui tai trukdo. bet spalvos bendrai, visa tonacija foto, man skani. kaip jums?
http://farm8.staticf...894050f6e_c.jpg

1 - patinka būtent, kaip kad ir sakai, jausmingumas, kiek erzina gerokai išbalęs zuikis (?) dukrytės rankose, pagal sumanymą (tegu ir gaudytą) jis atrodo lyg ir svarbus personažas, tad glumina, kad jis toksai išplikytas iki visai neatpažįstamo...

2 - fonas ir man labai niamniam, labai tapybiškas smile.gif

Say (ir ne tik Say), galim luktelėti ir kartu su visom nepažangiom, nesuspėjusiom į traukinį, tingėjusioms ar nesusikalbėjusioms su savo aparatūra (čia apie mane biggrin.gif), kurti neterminuotą smile.gif koliažų temą, tokį alternatyvų postskriptumą, šiai pasibaigus... Man labai magėtų pasibandyti, pajusti, su kuo ir kaip tai valgoma, ar skanu, ar skalsu, ar negraužia gomurio smile.gif Tarkim, galvoju, galėtų tai būti ir VIENOS nuotraukos, bet skirtingų autorių varijuotas koliažas, man būtų įdomu, kaip skirtingai būtų interpretuotas tas pats darbas...
Žodžiu, galima priešokiais pasvarstyti, ką veiksim po spalio 31 smile.gif
Beje, gal verta ir apie mainus pamąstyti?
Ir šiaip, siūlau, kaupkime idėjas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 10:04
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 10:27)
Sveikinu, giriu už pastangas ir atkaklumą. Neatimu nė vieno taip, bet noriu, kad vis tik atkreiptum dėmesį į Ka duotą pastabą. Pravers ateityje. Kaspinas išties per masyvus cinamono lazdelėms, norisi kur kas subtilesnio, lengvesnio sprendimo, kiek svetimkūnis jis ir spalviškai, galop - perkrauna kompoziciją. Turėk tai omeny tiek tolesniuose ND, tiek ir apskritai fotografuodama, analizuodama kompozicijas, projektuodama būsimus vaizdus. Sėkmės smile.gif 

Kiekvienai asmeniškai esu be galo dėkinga už pastabas 4u.gif Stengiuosi nieko nepraleisti smile.gif
Atsakyti
Iks, pritariu.
ir mainams pritariu.
viskam tik pritariu, tik pritariu, tik homofobams nepritariu..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 10, 10:05)
Iks, pritariu.
ir mainams pritariu.
viskam tik pritariu, tik pritariu, tik homofobams nepritariu..biggrin.gif

lotuliukas.gif
P.S. Šiandien mane smalsumas užpjovęs. Galiu paklausti? (neatsakyk, plyz: gali smile.gif ) Ką reiškia, jei ką nors apskritai reiškia, Tavasis nikas? Aš vis jo vidurį pamirštu, tad ir trumpinu nuolat. Jei nenori - tai ir aš nenoriu žinoti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 spalio 2013 - 10:15
ir as kartu su nepazangiom, nes bet koks suglaudintas terminas manyje uzmusa nora kazka daryti ... ir siaip esu tokioje biski duobeje...ir ruduo ir taip viskas ne taip kaip norisi deliojasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 10:09)
lotuliukas.gif
P.S. Šiandien mane smalsumas užpjovęs. Galiu paklausti? (neatsakyk, plyz: gali smile.gif ) Ką reiškia, jei ką nors apskritai reiškia, Tavasis nikas? Aš vis jo vidurį pamirštu, tad ir trumpinu nuolat. Jei nenori - tai ir aš nenoriu žinoti wink.gif

sayonara japonų kalboje reiškia iki, viso gero smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2013 10 10, 10:15)
ir as kartu su nepazangiom, nes bet koks suglaudintas terminas manyje uzmusa nora kazka daryti ... ir siaip esu tokioje biski duobeje...ir ruduo ir taip viskas ne taip kaip norisi deliojasi  cool.gif

aš Tau skolinga, bet NEPRISIVERČIU. tiesiog neprisiverčiu. bile ką pezėt galiu, o darbo dirbt - neprisiverčiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 10, 11:20)

Papildyta:
aš Tau skolinga, bet NEPRISIVERČIU. tiesiog neprisiverčiu. bile ką pezėt galiu, o darbo dirbt - neprisiverčiu biggrin.gif

nesijausk mirksiukas.gif Neprisivertimo jausmas iki smegenu gelmiu pazistamas ir uzjauciamas biggrin.gif

darbas ne vilkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 10, 10:20)
sayonara japonų kalboje reiškia iki, viso gero smile.gif
Papildyta:

Oho, kažkaip visai nepagalvojau apie japonus smile.gif Net daviau google vertėjui ištarti balsu smile.gif Gerai, kad nepasivadinai originaliais raštmenimis/hieroglifais (さよなら), tikrai galvą skaudėtų besikreipiant biggrin.gif Na va, jaučiuos ir vėl su kaitrine lempute burnoje - apsišvietusi pagal Griškevičių smile.gif, ačiū.

Nors ne man buvo skirta, bet... ax.gif : ir dėl maniškės skolos nesuk galvos smile.gif Absol neterminuota, jei ką 4u.gif Juolab, kad aš ir pati visai užmigusi. Gal su laiku nupompuosiu į flickrą naujos produkcijos. Arba ne. Viskas tariamoji nuosaka, prie jos tad ir šliekimės, migreną palikdamos rimtesnėms priežastims arba iš viso neleisdamos jai pasireikšti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 10:27)
Ar galima pasmalsauti? Kiek galop liko tų pažangiųjų ir stropiųjų dalyvių? Bus labai įdomu pamatyti rezultatus bigsmile.gif (Kaip ir Ka bizūno kirčius, tikiuos, viešoje SM aikštėje, stebint temos "miestelėnams" ir temos svečiams hihihi.gif)

Galima. rolleyes.gif
Ka
Veronika~
Mangute
saigha
sbo
PeonyBlossom
Maggie
Briedis
Miraval
Delicious
gizzy
Foggy
voveraite1302
mamagute/gutej
vienintele
viktorija09
Stikline
Idda

Kaip matome, nespėjusių yra labai ne daug. smile.gif

Ir žinoma, kad egzekucija būtų vieša. biggrin.gif Bet aš tikiu, kad laiko pakankamai kūrybai.
Atsakyti
aš vis suku galvą, kaip pratęsti saviškę wink.gif toks kirbuliukas viduje, faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 10, 09:27)

Savaip visai patiko. Nepaisant trūkumų. Labai juokinga apatinė keleivės dalis, lyg mini sijonėlis su vaikiškomis pėdkelnėmis smile.gif Žodžiu, nepralėkiau pro šalį, kaip kad tie vaizdai už lango su keleivės alter ego stikle smile.gif 

geras pastebejimas wink.gif del lango. istikruju ji mezge smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 10 10, 09:43)
lunameja, man Tavo avataras labai patinka- žiūrėčiau ir žiūrėčiau bigsmile.gif

aciuks.gif malonu, man irgi prie sirdies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 10 spalio 2013 - 11:05
QUOTE(Ka @ 2013 10 10, 10:50)
Galima.  rolleyes.gif
Kaip matome, nespėjusių yra labai ne daug.  smile.gif
Ir žinoma, kad egzekucija būtų vieša.  biggrin.gif Bet aš tikiu, kad laiko pakankamai kūrybai.

Oho, šaunuolės kokios smile.gif
Aš tuo tarpu net apsiimčiau burti ir šefuoti dalyvių su specialiaisiais poreikiais smile.gif komandą. Nors ir neturiu organizacinių gyslų, bet gal kaip nors. Dabar vykstančių koliažų nedubliuotume, šiukštu. Mėginu tik ištirti dirvą, ar būtų norinčių (be jau norinčių) sudalyvauti tokioje... hmm... parolimpiadoje? Sąlygos komfortiškos, tikras tinginių ir kitokių nenaudėlių kurortas, traukinys laukia, skolos užgyja*
(*yra papildomų salygų lotuliukas.gif ).
Atsakyti