Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 10 09, 19:46)
drinks_cheers.gif
Nedrąsus toks atrodo kadras. Lyg norėtųsi šiek tiek daugiau erdvės dešinėje.  ax.gif

Tik tok tik tok... Po valandos vyks maišymas ir nuotraukų dalinimas... tik tok tik...

tikrai,kad ''nedrasus'' smile.gif toks ir buvo,is po padilbu. o desiniau nelabai butu iseje,nes sedyne uzstotu.drebanciom rankom fotografavau, nes nelengva nulaikyti telefona siubuojanciame autobuse, ir dar apsimesti,kad nefotografuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 10 09, 19:21)
pagrindas tikrai neprivalo būt baltas. O siūliukai mėlynuoja šiek tiek... ir dar šviesiau daryčiau, kad balta būtų tikrai balta, o ne pilkuotų.
ir kelk auto, debesėlį ir rankinį- tris foto, na kad pačiai geriau būt matyt, koks skirtumas yra.

Dekui, bandysiu dar tada rolleyes.gif
O tai pagrindas velnias zino is kur tu spalvotu seseliu prisigaudo ir sss gaunasi doh.gif
Atsakyti
Nuotraukos išsiųstos. Lai žaidimas prasideda! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 09, 22:51)
Nuotraukos išsiųstos. Lai žaidimas prasideda!  bigsmile.gif

Lauksim rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 09, 22:51)

kiek turim laiko? ax.gif

Ačiū už tavo iniciatyvą 4u.gif
Papildyta:
tema buvo ne tokia, bet aš nevažinėju viešuoju transportu. čia iš mano sporto treniruotės, tipo tvarkausi batą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Užbėgu paskaityt dažnai, kada paskutinįsyk čia rašiau ką - nė pati nebepamenu, gėda pelėda man blush2.gif Koliažuose visad norėjau sudalyvaut, tai bandau išsijudint mirksiukas.gif

Sukurptus koliažus rodom, kai padarom? Jokios sekos nėra, turbūt, kieno kada eilė? Nepamenu iš ankstesnių koliažų žaidimų kaip ten būdavo ax.gif
Atsakyti
Jokios sekos, jokios eilės, kada turim, tada ir rodom iki spalio 31 vakaro. Nepadariusioms - bausmė. dirol.gif Ateis Ka su bizūnu. triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 09 spalio 2013 - 22:19
Labai labai gaila, kad nespejau i koliazu zaidimo traukini.... juoda pusdieni apturejau, 5 val. elektros namie nebuvo ir t.t. Stai kas nutinka, kad viska nukeli paskutinei minutei...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 09, 23:11)
Ateis Ka su bizūnu. triniti.gif

Vaje, reiks rimtai susikaupt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 09, 13:14)

O ką būtent bandeisi? smile.gif
Atleisk, nesužavėjo šįkart. Nuobodoka, per elementaru. Tokias foto labiau įsivaizduočiau gėlių augintojų temoje, šioje - norisi kažko daugiau, nei priėjau prie vazono, pliaukšt papliaukšt ir turiu. Deja, žiūrovui nelabai yra ką veikti, užmetus akį į tokį pateikimą. Norisi ne 1000 kartų matyto vaizdo, o kažko, kas sustabdytų, išplėštų iš krūtinės "oho", įprastą paverstų mažučiu (ar didučiu) atradimu. Kad tai būtų ne šiaip kaktusai ir sukulentai, o BRIEDŽI© kaktusai ir sukulentai, ypatingieji, nematyti, išsilukštenę iš kasdienybės ar labai jaukiai, labai šiltai joje įsitaisę...

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 09, 13:37)

Mačiau, kad susirinkai pakankamą (o gal net perteklinį) taip kiekį. Sveikinu, giriu už pastangas ir atkaklumą. Neatimu nė vieno taip, bet noriu, kad vis tik atkreiptum dėmesį į Ka duotą pastabą. Pravers ateityje. Kaspinas išties per masyvus cinamono lazdelėms, norisi kur kas subtilesnio, lengvesnio sprendimo, kiek svetimkūnis jis ir spalviškai, galop - perkrauna kompoziciją. Turėk tai omeny tiek tolesniuose ND, tiek ir apskritai fotografuodama, analizuodama kompozicijas, projektuodama būsimus vaizdus. Sėkmės smile.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 10 09, 19:31)

Savaip visai patiko. Nepaisant trūkumų. Labai juokinga apatinė keleivės dalis, lyg mini sijonėlis su vaikiškomis pėdkelnėmis smile.gif Žodžiu, nepralėkiau pro šalį, kaip kad tie vaizdai už lango su keleivės alter ego stikle smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 10 09, 21:51)

Ar galima pasmalsauti? Kiek galop liko tų pažangiųjų ir stropiųjų dalyvių? Bus labai įdomu pamatyti rezultatus bigsmile.gif (Kaip ir Ka bizūno kirčius, tikiuos, viešoje SM aikštėje, stebint temos "miestelėnams" ir temos svečiams hihihi.gif)
Atsakyti
aš nusprendžiau koliažuose nedalyvauti. mane rėmai ir terminai spaudžia. bijau, kad paskui versiuos per galvą bijodama gauti per galvą biggrin.gif ir pateiksiu kokį kompromisinį variantą.

beje, kada nors smagu būtų dainos iliustraciją pakartoti. būtinai dalyvaučiau.
Atsakyti
lunameja, man Tavo avataras labai patinka- žiūrėčiau ir žiūrėčiau bigsmile.gif
Atsakyti