Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

melynake, TAIP smile.gif
Atsakyti
Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Uhhh, ir vel diskusijos biggrin.gif As tai manau taip - kadangi cia renkasi visgi nors kiek meniskos dusios zmones, o tokiem viskam reikia ikvepimo. Ikvepimo fotografuoti, komentuoti ir visa kita beleka daryti.. Nebuvo ta diena uzejusiom ikvepimo, neuzkabino foto.. Mane pacia ji nekabino, tiesiog prasukau, net nezinau kodel g.gif Kaip jau milijona kart sakyta, cia niekas niekam nieko neprivalo, taip kad.. smile.gif

O man siandien ikvepimas priduoti 5 ND biggrin.gif Tik va bandau eilini melejona kartu, pasimeciau. Ar turi buti baltas tik objektas ar ir fonas? Kazkoks s gaunasi, geltoni tie namai, seselius net rodo geltonus doh.gif
Atsakyti
Melynake - yes.
Atsakyti
Gerai, nekantri ir as biggrin.gif Kuo daugiau su tuo WB zaidziu tuo labiau akyse spalvos raibuliuot pradeda biggrin.gif RGB rodo viena, o as jau visai kita matau biggrin.gif Bandau.. Dienos sviesa (jei reikia galiu ir debesiuka su shade padaryti, nes tiek zaidziau kad sito tokiu pat neberandu blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 09 spalio 2013 - 15:47
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 09, 12:12)
Man ta zaliuojanti beveik labiausiai, tokia miela emocija pagauta  bigsmile.gif Jau pradejo noreti fotografuotis taviske, ar vis netycia pagauni?

o. kokie zmones. kaip gyveni, Jurozle? kur bekeliauji? kaip fotokuryba?
kazkaip viskas pasikeite, pries metus gal. pradejo pozuiti (net per daug), maivytis - kartais netgi pasipraso, kad as ja pafotografuociau arba pafilmuociau. patinka po to jai ziuret. as labai dziaugiuosi, kad taip, nes anksciau budavo sunku realiai padaryti nuotrauka doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Pabandžiau kaip Say sakė žmones paveiksluoti, sunku unsure.gif Gal kas užmes akį smile.gif

Ruduo
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 10 09, 16:46)
Gerai, nekantri ir as biggrin.gif Kuo daugiau su tuo WB zaidziu tuo labiau akyse spalvos raibuliuot pradeda biggrin.gif RGB rodo viena, o as jau visai kita matau biggrin.gif Bandau.. Dienos sviesa (jei reikia galiu ir debesiuka su shade padaryti, nes tiek zaidziau kad sito tokiu pat neberandu  blush2.gif )

pagrindas tikrai neprivalo būt baltas. O siūliukai mėlynuoja šiek tiek... ir dar šviesiau daryčiau, kad balta būtų tikrai balta, o ne pilkuotų.
ir kelk auto, debesėlį ir rankinį- tris foto, na kad pačiai geriau būt matyt, koks skirtumas yra.
Atsakyti
S eikos, vaje kiek priraset ir vel bumbejimai biggrin.gif tik nuo ju tema it atgyja. . Jeeeeeezau as save matau is sono, senutes. Tikrai kantrios, man jau attodo kiek galima ziuret i tuos nd, o senutes kantriai vis aiskina smile.gif sorry uz mano elgesi praeiyje wink.gif rasau is telefono. Perskaiciai ne viska. Tai sorry jei ne i tema pavariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 10 09, 17:07)
Labas smile.gif

Pabandžiau kaip Say sakė žmones paveiksluoti, sunku  unsure.gif Gal kas užmes akį  smile.gif

Ruduo

pakomentavau wink.gif grazus ruduo pas jus
Atsakyti
Autobuse

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 10 09, 18:21)
pagrindas tikrai neprivalo būt baltas. O siūliukai mėlynuoja šiek tiek... ir dar šviesiau daryčiau, kad balta būtų tikrai balta, o ne pilkuotų.
ir kelk auto, debesėlį ir rankinį- tris foto, na kad pačiai geriau būt matyt, koks skirtumas yra.

drinks_cheers.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 10 09, 20:31)

Nedrąsus toks atrodo kadras. Lyg norėtųsi šiek tiek daugiau erdvės dešinėje. ax.gif

Tik tok tik tok... Po valandos vyks maišymas ir nuotraukų dalinimas... tik tok tik...
Atsakyti