melynake, TAIP
Ačiū
Sveikos.
Uhhh, ir vel diskusijos As tai manau taip - kadangi cia renkasi visgi nors kiek meniskos dusios zmones, o tokiem viskam reikia ikvepimo. Ikvepimo fotografuoti, komentuoti ir visa kita beleka daryti.. Nebuvo ta diena uzejusiom ikvepimo, neuzkabino foto.. Mane pacia ji nekabino, tiesiog prasukau, net nezinau kodel Kaip jau milijona kart sakyta, cia niekas niekam nieko neprivalo, taip kad..
O man siandien ikvepimas priduoti 5 ND Tik va bandau eilini melejona kartu, pasimeciau. Ar turi buti baltas tik objektas ar ir fonas? Kazkoks s gaunasi, geltoni tie namai, seselius net rodo geltonus
Uhhh, ir vel diskusijos As tai manau taip - kadangi cia renkasi visgi nors kiek meniskos dusios zmones, o tokiem viskam reikia ikvepimo. Ikvepimo fotografuoti, komentuoti ir visa kita beleka daryti.. Nebuvo ta diena uzejusiom ikvepimo, neuzkabino foto.. Mane pacia ji nekabino, tiesiog prasukau, net nezinau kodel Kaip jau milijona kart sakyta, cia niekas niekam nieko neprivalo, taip kad..
O man siandien ikvepimas priduoti 5 ND Tik va bandau eilini melejona kartu, pasimeciau. Ar turi buti baltas tik objektas ar ir fonas? Kazkoks s gaunasi, geltoni tie namai, seselius net rodo geltonus
Gerai, nekantri ir as Kuo daugiau su tuo WB zaidziu tuo labiau akyse spalvos raibuliuot pradeda RGB rodo viena, o as jau visai kita matau Bandau.. Dienos sviesa (jei reikia galiu ir debesiuka su shade padaryti, nes tiek zaidziau kad sito tokiu pat neberandu )
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 09, 12:12)
Man ta zaliuojanti beveik labiausiai, tokia miela emocija pagauta Jau pradejo noreti fotografuotis taviske, ar vis netycia pagauni?
o. kokie zmones. kaip gyveni, Jurozle? kur bekeliauji? kaip fotokuryba?
kazkaip viskas pasikeite, pries metus gal. pradejo pozuiti (net per daug), maivytis - kartais netgi pasipraso, kad as ja pafotografuociau arba pafilmuociau. patinka po to jai ziuret. as labai dziaugiuosi, kad taip, nes anksciau budavo sunku realiai padaryti nuotrauka
QUOTE(DoVi @ 2013 10 09, 16:46)
Gerai, nekantri ir as Kuo daugiau su tuo WB zaidziu tuo labiau akyse spalvos raibuliuot pradeda RGB rodo viena, o as jau visai kita matau Bandau.. Dienos sviesa (jei reikia galiu ir debesiuka su shade padaryti, nes tiek zaidziau kad sito tokiu pat neberandu )
pagrindas tikrai neprivalo būt baltas. O siūliukai mėlynuoja šiek tiek... ir dar šviesiau daryčiau, kad balta būtų tikrai balta, o ne pilkuotų.
ir kelk auto, debesėlį ir rankinį- tris foto, na kad pačiai geriau būt matyt, koks skirtumas yra.
S eikos, vaje kiek priraset ir vel bumbejimai tik nuo ju tema it atgyja. . Jeeeeeezau as save matau is sono, senutes. Tikrai kantrios, man jau attodo kiek galima ziuret i tuos nd, o senutes kantriai vis aiskina sorry uz mano elgesi praeiyje rasau is telefono. Perskaiciai ne viska. Tai sorry jei ne i tema pavariau
QUOTE(Suprem @ 2013 10 09, 17:07)
pakomentavau grazus ruduo pas jus
Autobuse
QUOTE(mamagute @ 2013 10 09, 18:21)
pagrindas tikrai neprivalo būt baltas. O siūliukai mėlynuoja šiek tiek... ir dar šviesiau daryčiau, kad balta būtų tikrai balta, o ne pilkuotų.
ir kelk auto, debesėlį ir rankinį- tris foto, na kad pačiai geriau būt matyt, koks skirtumas yra.
QUOTE(lunameja @ 2013 10 09, 20:31)
Autobuse
Nedrąsus toks atrodo kadras. Lyg norėtųsi šiek tiek daugiau erdvės dešinėje.
Tik tok tik tok... Po valandos vyks maišymas ir nuotraukų dalinimas... tik tok tik...