Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 20:13)
Bet tikrai patarimas pirmo psl info. Gal reiktų pabrėžti, kad jei ND nesusilaukia vertinimų tarkim 1-2 dienas, tada nekvaršinti galvos ir daryti iš naujo  g.gif

bet ar tai ir taip neaisku? wink.gif jei ne savaitgalis ir 2 dienas ND nesulaukia 3 taip... zodziu, kaip minejau auksciau, tyla - nieko gero. ir tyla persekioja ne tik naujokes, patikek. labai daznai senbuvems taip atsitinka, pvz man biggrin.gif ir nepuolu prasytis kritikos ar pastabu ar as nematoma ir taip toliau.
QUOTE(Winter Garden @ 2013 10 08, 22:32)
Matyt, pasipildo nepakankamai, kad nėra kam komentuoti ND smile.gif Kodėl nepakankamai, taip pat akivaizdu  rolleyes.gif  Ir abejoju, kad metų metus diskutuočiau vis apie tą patį. Aš pripratusi problemas spręsti, o ne vaizduoti, kad jos -tik kažkieno fantazijų vaisius.

nu *ize, ar nenusibodo.
Winter, papildyk musu gretas, ka. Padaryk paslauga MUMS biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 10 09, 10:27)

Įsimečiau fotiką dėl projekto visuom.transporte, bet atkeliavau ne visuomeniniu smile.gif Ir grįšiu ne juo.
Žodžiu, kažkoks sąmokslas blink.gif

lotuliukas.gif
kaip reikalai? pasigedau Tavo komentaru pastarosiom dienom. O galbut paprasciausiai nekonfliktuoji. Saunuole tadum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 09, 10:11)
cia kelios is vasaros pabaigos. kazkaip man labai tada "fotkinosi" (tas, kas mane pazista, zino, kad 36 kadru juosta galiu menesiais tampytis, o pasibaigus, menesiais skenuoti...).
zinau, kad zaliuoja ir veidui tai trukdo. bet spalvos bedrai, visa tonacija foto, man skani. kaip jums?

Man ta zaliuojanti beveik labiausiai, tokia miela emocija pagauta bigsmile.gif Jau pradejo noreti fotografuotis taviske, ar vis netycia pagauni?

QUOTE(rarity @ 2013 10 09, 10:41)
Nereali šalis Marokas. Tikrai rekomenduoju aplankyti.

drinks_cheers.gif O kodel mazai fotografavai? Nesinorejo? Ar vis dar nepasiekiu tos transo stadijos, kai taip grazu, kad net fotkint nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 09, 11:12)

drinks_cheers.gif O kodel mazai fotografavai? Nesinorejo? Ar vis dar nepasiekiu tos transo stadijos, kai taip grazu, kad net fotkint nesinori  biggrin.gif

Nenorėjau. Atrodo, kad vos pakeliu fotiką prie akių, iš karto suardau kažkokią tobulą dermę.Net nežinau kaip pasakyti. Tiesiog supratau, kad nenoriu ir negaliu fotografuoti - gėriau į save ir mėgavausi tuo, kas vyksta aplinkui - vaizdai, garsai, kvapai... nerealu ten... wub.gif
Atsakyti
Kokią diskusiją praleidau biggrin.gif Bet, jau kuris laikas buvo ramu, tai, trukt už vadžių ir vėl iš pradžių. Aš keisčiau pirmo puslapio pirmą sakinį, didelėm raudonom raidėm (na gerai, nebūtinai raudonom ir nebūtinai didelėm) aiškiu sakiniu, kad visų pirma čia niekas niekam nieko neprivalo (!!!) Kiek puslapių susitaupytų bereikalingiems aiškinimams, kurie ir taip jau buvo apkalbėti kokius aštuoniasdešimt kartų, moterys (ir vyras, du ar daugiau?) stengiasi, gaišta laiką, o neapsipatenkinęs svečias pyst (čia jau nebe keiksmažodis? g.gif ) durim ir palinki geros dienos bigsmile.gif

Kaip čia nepraleist auksinio rudens, norisi bent vienos kito kadro, akiai mielo smile.gif
Atsakyti
Primenu, šiandien paskutinė diena pirmųjų koliažų foto siuntimui. Lauksiu iki vėlaus vakaro, o po to bus sumaišyta ir išsiuntinėta el. paštu.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 10 09, 10:41)
Sveikos. Na, čia niekas nesikeičia -  ir vėl razborkės lotuliukas.gif
Grįžau iš šalies, kurioje į kurią pusę bepažvelgsi, ten tobulas kadras. Bet aš ten NEFOTOGRAFAVAU. Tempiausi fotiką, net ne vieną, o padariau vos kelis kadrus ir dar kelis telefonu  doh.gif
Nereali šalis Marokas. Tikrai rekomenduoju aplankyti.
Soriukas Say  ax.gif  blush2.gif

QUOTE(rarity @ 2013 10 09, 11:20)
Nenorėjau. Atrodo, kad vos pakeliu fotiką prie akių, iš karto suardau kažkokią tobulą dermę.Net nežinau kaip pasakyti. Tiesiog supratau, kad nenoriu ir negaliu fotografuoti - gėriau į save ir mėgavausi tuo, kas vyksta aplinkui - vaizdai, garsai, kvapai... nerealu ten...  wub.gif

ai, tiek to smile.gif svarbu, kad grįžai patenkinta, o ne parašei, kad nėra ten ką fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 10 09, 10:55)
pasigedau Tavo komentaru pastarosiom dienom. O galbut paprasciausiai nekonfliktuoji. Saunuole tadum biggrin.gif

Konfliktuoju smile.gif, jei jau gyvenimas labai priverčia. Šioje nesąmonėje iš pradžių reiškiausi, bet greit pasidarė neįdomu ir nelabai aišku, dėl ko ir toliau švaistomas laikas, kuris šiaip jau (buvo deklaruota) itin branginamas. Nesuprantu tokių cirkų, kai žmonės įsiveržia pro duris pritvinkę kažkokių vidinių vočių ir - perfrazuojant Hemingvėjų - ateina, prišneka įžūlybių apie mano veidą, rūko mano cigarus, geria mano vyną ir dar akis drasko smile.gif Tingisi veltis.
O ir šiaip apėmus mane rudeninė melancholija, tebesiadaptuoju ir bandau kaip nors neužmigt kartu su meškom ir barsukais biggrin.gif
Atsakyti
Pasibandymai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
3 ND:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mėlynake, TAIP. Daug geriau atrodo, kai atsižvelgi į mano ir kitų pastabas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 09 spalio 2013 - 13:40
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 09, 14:39)
Mėlynake, TAIP. Daug geriau atrodo, kai atsižvelgi į mano ir kitų pastabas  mirksiukas.gif

Žinau drinks_cheers.gif ir ačiū už tai 4u.gif
Atsakyti
Būčiau kaspino neberišusi ant tų lazdelių. Bet tiek tos, užskaityta. smile.gif
Atsakyti