ai, ir išvis, eitum geriau fotkint, vietoj to, kad dieną prie kompo prarandi ar vėl kokia kliūtis atsiras? darbas? vaikai? namai? blogosios senbuvės? liūtis? katei depresija? skėtį pametei?
net aš, tinginė paskutinė, vakar fotkinau
štai kaip subtiliai pasigyriau
Ryto žiūriniai: Smoking Portraits
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 09, 08:59)
visai nieko keli
QUOTE(sayonara @ 2013 10 09, 08:58)
Cho-cho: vakar dariau lygiai tą patį, ką ir tinginė paskutinė (aš irgi tinginė, priešpaskutinė išeitų ). Bandžiau prie koliažų prisiplakti, PRARADAU cielą vakarą, bet taip ir likau prie suskilusios geldos Et
Įsimečiau fotiką dėl projekto visuom.transporte, bet atkeliavau ne visuomeniniu Ir grįšiu ne juo.
Žodžiu, kažkoks sąmokslas
QUOTE(Iks @ 2013 10 09, 10:27)
Cho-cho: vakar dariau lygiai tą patį, ką ir tinginė paskutinė (aš irgi tinginė, priešpaskutinė išeitų ). Bandžiau prie koliažų prisiplakti, PRARADAU cielą vakarą, bet taip ir likau prie suskilusios geldos Et
Įsimečiau fotiką dėl projekto visuom.transporte, bet atkeliavau ne visuomeniniu Ir grįšiu ne juo.
Man irgi visai nesekasi su fotke koliazui Jau pasiemiau siandien fotoaparata i darba, bet kas is to, jei turiu sedeti ofise visa diena
merginos, parekomenduokite fotografe, kuri daro kudikiu fotosesijas Vilniuje Kudikiu turiu omenyje tas pirmas kelias savaites, kai mazylis dar "guminis" buna ACIU
QUOTE(sbo @ 2013 10 09, 09:31)
Man irgi visai nesekasi su fotke koliazui Jau pasiemiau siandien fotoaparata i darba, bet kas is to, jei turiu sedeti ofise visa diena
merginos, parekomenduokite fotografe, kuri daro kudikiu fotosesijas Vilniuje Kudikiu turiu omenyje tas pirmas kelias savaites, kai mazylis dar "guminis" buna ACIU
tai kad matyt daugelis daro. o reikia pigiai ar gerai?
QUOTE(saigha @ 2013 10 08, 18:46)
o čia chebrytė p...dy už tai sugalvojo atlaužt
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 19:13)
Stipriai į lankas pašnekėta
"Užskaityti namų darbai, kuomet gaunate tris Taip. Jei Jūsų namų darbai pasimeta tarp diskusijų, po kelių psl. pacituokite savo žinutę ir paprašykite komentarų namų darbams."
O, bet, tačiau jau išsiaiškinom, kad pirmame psl. klaida ir komentarų prašyti nereikia, o tiesiog perdaryti ND ir laukti iš naujo.
"Užskaityti namų darbai, kuomet gaunate tris Taip. Jei Jūsų namų darbai pasimeta tarp diskusijų, po kelių psl. pacituokite savo žinutę ir paprašykite komentarų namų darbams."
O, bet, tačiau jau išsiaiškinom, kad pirmame psl. klaida ir komentarų prašyti nereikia, o tiesiog perdaryti ND ir laukti iš naujo.
tu dabar cituosi is pirmo psl viska? manai nemokam skaityti? kaip pirmokes kabinejates prie zodziu. nepatariu. nemazai jau isejusiu senbuviu, kurios tiek padedavo. butent del tokiu nesamoniu. tikrai nedaug liko tu, kurios mokina, padeda. nu bet po tokiu pastabu, nenusistebesiu, jei liks dar maziau
Obettaciau - jei esi skaiciusi sensenias temas, pastebek, kad teisingos nuotraukos, teisingas poziuris, uzsispyrimas kuris rodomas darbais ir malonus bendravimas - yra labai teigiamai vertinamas, ir gan greitai
QUOTE(lunameja @ 2013 10 08, 19:01)
Darkai, patiko foto su mociute ir akiniais dyyyydeliais, truputuka i mane panasi o del spalvu peizazui irgi pritariu, Say. ti va
Darkui sekasi su mociutem sakyciau
cia kelios is vasaros pabaigos. kazkaip man labai tada "fotkinosi" (tas, kas mane pazista, zino, kad 36 kadru juosta galiu menesiais tampytis, o pasibaigus, menesiais skenuoti...).
yra spalvota, kuri labiau man patinka, bet kai ant sitos atsirado kelios zvaigzdutes, idejau si varianta. (et, spaudimas). jausminga foto. man patinka. gaudyta. nepozuota.
zinau, kad zaliuoja ir veidui tai trukdo. bet spalvos bedrai, visa tonacija foto, man skani. kaip jums?
daugiau --> flickr
QUOTE(sayonara @ 2013 10 09, 10:33)
tai kad matyt daugelis daro. o reikia pigiai ar gerai?
Nu gal visgi, kad butu gerai, savo noresiu iamzinti
Erikamaja lyg daro, ar ne?
QUOTE(sbo @ 2013 10 09, 10:12)
manau, kad ir Erika, ir Saulės Pieva, ir tikriausiai Fotopastelė, ir Batura, ir kitos. Kažkodėl staiga pagalvojau, kad vyrui to darbo nepatikėčiau su meškos letenom stereotipas pramušė, gėda net
Sveikos. Na, čia niekas nesikeičia - ir vėl razborkės
Grįžau iš šalies, kurioje į kurią pusę bepažvelgsi, ten tobulas kadras. Bet aš ten NEFOTOGRAFAVAU. Tempiausi fotiką, net ne vieną, o padariau vos kelis kadrus ir dar kelis telefonu
Nereali šalis Marokas. Tikrai rekomenduoju aplankyti.
Soriukas Say
Grįžau iš šalies, kurioje į kurią pusę bepažvelgsi, ten tobulas kadras. Bet aš ten NEFOTOGRAFAVAU. Tempiausi fotiką, net ne vieną, o padariau vos kelis kadrus ir dar kelis telefonu
Nereali šalis Marokas. Tikrai rekomenduoju aplankyti.
Soriukas Say
QUOTE(sayonara @ 2013 10 09, 11:16)
manau, kad ir Erika, ir Saulės Pieva, ir tikriausiai Fotopastelė, ir Batura, ir kitos. Kažkodėl staiga pagalvojau, kad vyrui to darbo nepatikėčiau su meškos letenom stereotipas pramušė, gėda net
As irgi noriu moters, va ir nestukinei fotosesijai moters noriu