Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ai, ir išvis, eitum geriau fotkint, vietoj to, kad dieną prie kompo prarandi doh.gif ar vėl kokia kliūtis atsiras? darbas? vaikai? namai? blogosios senbuvės? liūtis? katei depresija? skėtį pametei? unsure.gif

net aš, tinginė paskutinė, vakar fotkinau biggrin.gif

štai kaip subtiliai pasigyriau biggrin.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Smoking Portraits
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 09, 08:59)

visai nieko keli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 09, 08:58)
net aš, tinginė paskutinė, vakar fotkinau biggrin.gif
štai kaip subtiliai pasigyriau biggrin.gif

Cho-cho: vakar dariau lygiai tą patį, ką ir tinginė paskutinė smile.gif (aš irgi tinginė, priešpaskutinė išeitų biggrin.gif). Bandžiau prie koliažų prisiplakti, PRARADAU hihihi.gif cielą vakarą, bet taip ir likau prie suskilusios geldos smile.gif Et rolleyes.gif
Įsimečiau fotiką dėl projekto visuom.transporte, bet atkeliavau ne visuomeniniu smile.gif Ir grįšiu ne juo.
Žodžiu, kažkoks sąmokslas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 09 spalio 2013 - 09:29
QUOTE(Iks @ 2013 10 09, 10:27)
Cho-cho: vakar dariau lygiai tą patį, ką ir tinginė paskutinė smile.gif (aš irgi tinginė, priešpaskutinė išeitų biggrin.gif). Bandžiau prie koliažų prisiplakti, PRARADAU hihihi.gif cielą vakarą, bet taip ir likau prie suskilusios geldos smile.gif Et rolleyes.gif
Įsimečiau fotiką dėl projekto visuom.transporte, bet atkeliavau ne visuomeniniu smile.gif Ir grįšiu ne juo.
Žodžiu, kažkoks sąmokslas blink.gif

Man irgi visai nesekasi su fotke koliazui unsure.gif Jau pasiemiau siandien fotoaparata i darba, bet kas is to, jei turiu sedeti ofise visa diena biggrin.gif

merginos, parekomenduokite fotografe, kuri daro kudikiu fotosesijas Vilniuje 4u.gif Kudikiu turiu omenyje tas pirmas kelias savaites, kai mazylis dar "guminis" buna ax.gif ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 09 spalio 2013 - 09:32
QUOTE(sbo @ 2013 10 09, 09:31)
Man irgi visai nesekasi su fotke koliazui unsure.gif  Jau pasiemiau siandien fotoaparata i darba, bet kas is to, jei turiu sedeti ofise visa diena  biggrin.gif

merginos, parekomenduokite fotografe, kuri daro kudikiu fotosesijas Vilniuje 4u.gif  Kudikiu turiu omenyje tas pirmas kelias savaites, kai mazylis dar "guminis" buna ax.gif  ACIU

tai kad matyt daugelis daro. o reikia pigiai ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 10 08, 18:46)
o čia chebrytė p...dy už tai sugalvojo atlaužt biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 19:13)
Stipriai į lankas pašnekėta  doh.gif

"Užskaityti namų darbai, kuomet gaunate tris Taip. Jei Jūsų namų darbai pasimeta tarp diskusijų, po kelių psl. pacituokite savo žinutę ir paprašykite komentarų namų darbams."

O, bet, tačiau jau išsiaiškinom, kad pirmame psl. klaida ir komentarų prašyti nereikia, o tiesiog perdaryti ND ir laukti iš naujo.

tu dabar cituosi is pirmo psl viska? manai nemokam skaityti? kaip pirmokes kabinejates prie zodziu. nepatariu. nemazai jau isejusiu senbuviu, kurios tiek padedavo. butent del tokiu nesamoniu. tikrai nedaug liko tu, kurios mokina, padeda. nu bet po tokiu pastabu, nenusistebesiu, jei liks dar maziau blink.gif
Obettaciau - jei esi skaiciusi sensenias temas, pastebek, kad teisingos nuotraukos, teisingas poziuris, uzsispyrimas kuris rodomas darbais ir malonus bendravimas - yra labai teigiamai vertinamas, ir gan greitai mirksiukas.gif
QUOTE(lunameja @ 2013 10 08, 19:01)
Darkai, patiko foto su mociute ir akiniais dyyyydeliais, truputuka i mane panasi  lotuliukas.gif o del spalvu peizazui irgi pritariu, Say. ti va

Darkui sekasi su mociutem sakyciau lotuliukas.gif

cia kelios is vasaros pabaigos. kazkaip man labai tada "fotkinosi" (tas, kas mane pazista, zino, kad 36 kadru juosta galiu menesiais tampytis, o pasibaigus, menesiais skenuoti...).

yra spalvota, kuri labiau man patinka, bet kai ant sitos atsirado kelios zvaigzdutes, idejau si varianta. (et, spaudimas). jausminga foto. man patinka. gaudyta. nepozuota.
user posted image

zinau, kad zaliuoja ir veidui tai trukdo. bet spalvos bedrai, visa tonacija foto, man skani. kaip jums?
user posted image

user posted image

daugiau --> flickr
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 09, 10:33)
tai kad matyt daugelis daro. o reikia pigiai ar gerai?

Nu gal visgi, kad butu gerai, savo noresiu iamzinti ax.gif
Erikamaja lyg daro, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 10 09, 10:12)
Nu gal visgi, kad butu gerai, savo noresiu iamzinti ax.gif
Erikamaja lyg daro, ar ne? g.gif

manau, kad ir Erika, ir Saulės Pieva, ir tikriausiai Fotopastelė, ir Batura, ir kitos. Kažkodėl staiga pagalvojau, kad vyrui to darbo nepatikėčiau su meškos letenom biggrin.gif stereotipas pramušė, gėda net biggrin.gif
Atsakyti

“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.”
– Matt Hardy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 09 spalio 2013 - 10:37
Sveikos. Na, čia niekas nesikeičia - ir vėl razborkės lotuliukas.gif
Grįžau iš šalies, kurioje į kurią pusę bepažvelgsi, ten tobulas kadras. Bet aš ten NEFOTOGRAFAVAU. Tempiausi fotiką, net ne vieną, o padariau vos kelis kadrus ir dar kelis telefonu doh.gif
Nereali šalis Marokas. Tikrai rekomenduoju aplankyti.

user posted image

Soriukas Say ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 09, 11:16)
manau, kad ir Erika, ir Saulės Pieva, ir tikriausiai Fotopastelė, ir Batura, ir kitos. Kažkodėl staiga pagalvojau, kad vyrui to darbo nepatikėčiau su meškos letenom biggrin.gif stereotipas pramušė, gėda net biggrin.gif

As irgi noriu moters, va ir nestukinei fotosesijai moters noriu ax.gif
Atsakyti