Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 15:05)
Senokai čia bekišau savo trigrąšį, vis nebūdavo laiko.. užtat turiu gerą pasiteisinimą tam - manęs nebuvo lietuvoje biggrin.gif Tik nusivyliau kaip turi būti - nors visi ir sako, kad Milanas - mados sostinė, bet vat ko jau ko, tačiau tų madų nė su žiburiu ten nerasi biggrin.gif

Gamtos vaizdams labai labai spalvų trūksta (jos turėtų būti nerealios, kiek pamenu).

Pasirodė, kad viename kadre Užkalnis pagautas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 10 08, 15:53)
sayonara, niekuo tavęs konkrečiai nekaltinau, o ir apskritai nešnekinau.  doh.gif  Kažkoks vaikų darželis. Matai, brandumas ne vien  amžiumi ar išsilavinimu matuojamas. Jei supranti, apie ką čia aš...
Merginos, keičiu kryptį. Jei kuri turėtumėt laiko ir noro už suderintą atlyginimą pabūti mano mokytoja, lauksiu pasiūlymų į a.ž. (Vilnius, tik savaitgaliais).

cool.gif

QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 17:55)
Specialiai dėl tavęs smile.gif

pasiiilgau Italijos, bleeeemba smile.gif sunervinai biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal būtų nesunku pakoreguoti nuotrauką asmeniškai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2013 10 08, 19:50)
Labas vakaras, gal būtų nesunku pakoreguoti nuotrauką asmeniškai?  blush2.gif

gal ir būtų nesunku, o Jums gal būtų nesunku mus finansiškai pašelpti ta pačia proga? biggrin.gif

Say - jeigu labai pageidauji, čia didesnis variantas smile.gif

EDIT: radau e-knygų apie gatvės fotografiją, nežinau ar jau buvo čia įdėta nuoroda, ar ne, bet dėl viso pikto - dalinuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 08 spalio 2013 - 18:56
QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 19:55)
gal ir būtų nesunku, o Jums gal būtų nesunku mus finansiškai pašelpti ta pačia proga? biggrin.gif

Galiu blush2.gif Tiesiog reikia minimalios pagalbos, tačiau profesionalios 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Beveik netycia uzsukau, pro sali begdama, ir se tau - vel temoj naujokiu ir senbuviu debatai rolleyes.gif Net nusisypsojau, supratusi, kad tingiu skaityti, nes ir taip mintinai zinau visus abieju pusiu argumentus biggrin.gif

say, zinau, kad issoku kaip pilypas is kanapiu, bet gal, sakau, prisiminei netycia, ka vasara norejai man pasakyti/pasiulyti fotografavimo tema (isskyrus kvadratini formata)? unsure.gif As vis dar neprarandu vilties, kad prisiminsi... blush2.gif

QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 14:05)
Senokai čia bekišau savo trigrąšį, vis nebūdavo laiko.. užtat turiu gerą pasiteisinimą tam - manęs nebuvo lietuvoje biggrin.gif Tik nusivyliau kaip turi būti - nors visi ir sako, kad Milanas - mados sostinė, bet vat ko jau ko, tačiau tų madų nė su žiburiu ten nerasi biggrin.gif

Gatves kadrai labai patiko bigsmile.gif Peizazai tai nea, man truksta spalvu... unsure.gif

Pasireiskiau netycia ir begu toliau smile.gif O pries isbegdama dar palinkesiu naujokems kantrybes mirksiukas.gif Nera arogantiskos tos cia susirinke tetos, tikrai ne - jums tik taip atrodo. Ir man kazkada lygiai taip atrode (buvau viena is labai nekantriu naujokiu blush2.gif), bet va jau senokai atrodo kitaip - linkiu ir jums to etapo sulaukti ir is temos nepabegti belaukiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 10 08, 19:22)
kelios citatos :
*"Manau temos pavadinimą reiktų keisti su tokiais reikalavimais"

**"noretusi ir aktyvesniu vertinimu. Nes dabar reikia laukti 3 dienas kol bus nuspresta nd tinka ar ne kai tuo tarpu per ta laika jau n kartu ta nd butu galima perdaryti jei jis netinka"
nugi sakau - atlaužimas biggrin.gif marš, senės darban biggrin.gif biggrin.gif

*Tiesiog pasiūlymas, nes reikalavimai stiprūs kaip pradžiamoksliui, bet niekas nesakė, kad tai blogai tongue.gif ir juo labiau niekas niekam dėl to nepriekaištavo.

** nu ar čia p...dy? čia ir yra kalba apie tai, kad pirmame puslapyje rašoma jog ND verinami, tai vertinimo ir prašiau biggrin.gif

Traukiat sakinius iš konteksto ir iškraipot mintis...

Kadangi gavau vieną TAIP, ND perdaryt neskubu ir palauksiu, gal dar kas užklys su TAIP arba NE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 08, 19:01)
Net nusisypsojau, supratusi, kad tingiu skaityti, nes ir taip mintinai zinau visus abieju pusiu argumentus  biggrin.gif

say, zinau, kad issoku kaip pilypas is kanapiu, bet gal, sakau, prisiminei netycia, ka vasara norejai man pasakyti/pasiulyti fotografavimo tema (isskyrus kvadratini formata)?  unsure.gif As vis dar neprarandu vilties, kad prisiminsi...  blush2.gif

lotuliukas.gif nu, man tai smagu, kaip viskas visada ratu, ratu..biggrin.gif

neprisiminiau, man Alzheimeris šituo klausimu visiškas, bet kitus du pažadus prisimenu blush2.gif
brač, dabar galvoju galvoju, musiau kažką apie žmones norėjau pasakyti, bet nors suplėšyk - neprisimenu tiksliai. ot galva.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 spalio 2013 - 19:12
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 08, 20:01)

O pries isbegdama dar palinkesiu naujokems kantrybes  mirksiukas.gif  Nera arogantiskos tos cia susirinke tetos, tikrai ne - jums tik taip atrodo. Ir man kazkada lygiai taip atrode (buvau viena is labai nekantriu naujokiu  blush2.gif), bet va jau senokai atrodo kitaip - linkiu ir jums to etapo sulaukti ir is temos nepabegti belaukiant  4u.gif

Puikus patarimas. Nors aš asmeniškai nelaikau nei vienos arogantiška ir juo labiau nesu kažkokia susireikšminus, dėmesio reikalaujanti ciocė biggrin.gif puikiai suprantamas kiekvienos brangus laikas, kuris skirstomas pagal asmeninius norus ir galimybes, tiesiog pradžioj nesupratau sistemos, dabar viskas aišku ir ramiai laukiu išganymo dienos biggrin.gif O kol tiesiogiai nevaro iš temos pati neisiu biggrin.gif

Bet tikrai patarimas pirmo psl info. Gal reiktų pabrėžti, kad jei ND nesusilaukia vertinimų tarkim 1-2 dienas, tada nekvaršinti galvos ir daryti iš naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 08, 19:05)
lotuliukas.gif nu, man tai smagu, kaip viskas visada ratu, ratu..biggrin.gif

neprisiminiau, man Alzheimeris šituo klausimu visiškas, bet kitus du pažadus prisimenu blush2.gif

Geriau nepasakysi biggrin.gif drinks_cheers.gif

g.gif Man turbut jau dar tolesne Alzheimerio stadija, nes nebeprisimenu antrojo tavo pazado doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 10 08, 19:15)
Geriau nepasakysi  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

g.gif Man turbut jau dar tolesne Alzheimerio stadija, nes nebeprisimenu antrojo tavo pazado  doh.gif  biggrin.gif

vienas - kai ką atsiųsti, kitas - kai ką parašyti biggrin.gif susitiko dvi Adelės, vadinasi..biggrin.gif
Atsakyti
Mėlynake, man atrodo, kad visko per daug. Užtektų tik arbatos skirtumams, o foną palikti baltą. Man yra įtarimas, kad fokuso į pirmą objektą visai nėra. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 08 spalio 2013 - 19:46