Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gizzy @ 2013 10 08, 14:30)
Labai patiko!

pirmi keli kadrai labai spalvų šaukėsi smile.gif
juosta? smile.gif jei taip, kuo fotkini?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 08, 15:32)
pirmi keli kadrai labai spalvų šaukėsi smile.gif
juosta? smile.gif jei taip, kuo fotkini?

kai parsivilksiu namo, paieškosiu ir spalvotų smile.gif o fotografuoju tai viskuom, kas po ranka papuola - smena, zenit, mamiya, canon ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 08, 15:29)
dauguma perka Manfroto.
aš kadaise įsigijau kažkokį noname'ą, naudojau gal tris kartus, kitokio nė neprireikė. žiūrint, kam naudosi.

Naudosiu auto, gamtos, fotografijai. Norėčiau isigyti patvaru, ir aukšta,kad lenktis nereiketu.
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 14:37)
kai parsivilksiu namo, paieškosiu ir spalvotų smile.gif o fotografuoju tai viskuom, kas po ranka papuola - smena, zenit, mamiya, canon ir tt smile.gif

ok, laukiu Italijos foto; mano mylima šalis, tai ir veiziu kitaip.
Atsakyti
Labas,

gal kas kartais norit nenaudojamą Nikon blykstę parduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 15:30)
Priklausomai nuo poreikių, pats turiu manfrotto 055xprob + 804rc2 galva - džiugina, mano poreikiams pats tas, bet kaina 1000lt siekia smile.gif

O kaip sitas? g.gif
http://www.fototechn...s_pav=Manfrotto

Labai patiko gotte gatves fotografija.
Man labai patinka šis žanras. Beje adrenalino tikrai daug, kad net pažastys suprakaituoja ir rankos drebėti pradeda, ir momento praleisti nesinori, ir abejonių kyla fotkinti ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 08 spalio 2013 - 15:23
QUOTE(gladiole @ 2013 10 08, 16:07)
O kaip sitas? g.gif
http://www.fototechn...s_pav=Manfrotto

Labai patiko gotte gatves fotografija.
Man labai patinka šis žanras. Beje adrenalino tikrai daug, kad net pažastys suprakaituoja ir rankos drebėti pradeda, ir momento praleisti nesinori, ir abejonių kyla fotkinti ar ne.

Mėgsti būti pasilenkus? smile.gif "Maksimalus aukštis 163,0 cm"

EDIT: nors, jeigu pati nesi aukšta, tai gal ir tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 08 spalio 2013 - 15:26
QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 15:30)
Priklausomai nuo poreikių, pats turiu manfrotto 055xprob + 804rc2 galva - džiugina, mano poreikiams pats tas, bet kaina 1000lt siekia smile.gif

bet kaina tai nedziugina biggrin.gif

faina italija. bet tie kadrai - tikrai juosta?
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 10 08, 15:04)
Nėr kada priekaištauti, kai tokius poezijos lobius atvėrėte  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 16:23)
Mėgsti būti pasilenkus? smile.gif "Maksimalus aukštis 163,0 cm"

EDIT: nors, jeigu pati nesi aukšta, tai gal ir tinka smile.gif

Ne biggrin.gif
O tavo variantas kartu su galva 1000Lt.?

P.S. Kaip supratau susiskirstet į mokinius ir mokytojus, gal galiu pas kažką į mokinius, nors ir paveluotai?
Atsakyti
3 ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 08, 13:42)
visada reagavau ir reaguosiu į kaltinimus arogancija ir aiškinimą, kiek laiko turiu praleisti, kiek prikomentuoti ir kad turiu daryti tai, ko nenoriu arba kam neturiu laiko. vadink tai arogancija, jei nori, man tai dzin. p.s. ne Tu viena čia ne mažvaikė.

sayonara, niekuo tavęs konkrečiai nekaltinau, o ir apskritai nešnekinau. doh.gif Kažkoks vaikų darželis. Matai, brandumas ne vien amžiumi ar išsilavinimu matuojamas. Jei supranti, apie ką čia aš...

Merginos, keičiu kryptį. Jei kuri turėtumėt laiko ir noro už suderintą atlyginimą pabūti mano mokytoja, lauksiu pasiūlymų į a.ž. (Vilnius, tik savaitgaliais).

Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 10 08, 16:53)
sayonara, niekuo tavęs konkrečiai nekaltinau, o ir apskritai nešnekinau.  doh.gif  Kažkoks vaikų darželis. Matai, brandumas ne vien  amžiumi ar išsilavinimu matuojamas. Jei supranti, apie ką čia aš...
Merginos, keičiu kryptį. Jei kuri turėtumėt laiko ir noro už suderintą atlyginimą pabūti mano mokytoja, lauksiu pasiūlymų į a.ž. (Vilnius, tik savaitgaliais).

Jau nebenusišnekam gal smile.gif

Jeigu tau trūksta noro, sąlygų, galimybių, užsispyrimo pačiai bent kažkiek gilintis, daryti, kartoti ir t.t., o nori visko ant lėkštės iš šitos temos, tai tu manai kad su asmeniniu mokytoju tas noras, sąlygos ir galimybės staiga prabus? biggrin.gif

Darkas, fainai, patiko rolleyes.gif
Atsakyti