Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 10 08, 13:41)
kstati,
nuotrauka koliazo pratesimui reikia atsiusti iki rytojaus? reikia siusti e-mailu, ne flickran? tada bus aisku kieno foto pratesineji, galima atsekti. ar tai nera svarbu?

Man, el. paštu info (eta) katography.lt Jei yra exif įrašyta autorystė, bus galima pamatyti. Tai gal geriau nepalikit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 12:46)
tai gal ne taip ND supratau  unsure.gif  kaip suprantu kuo arčiau objektą pritrauki tuo labiau fonas išsilieja.

Aš tikrai perdarinėčiau ND ir 2 ir 5 ir 10 kartų, dėl to ir buvo mano vienintelė pastaba, kad norėčiau žinoti, kas blogai ir ką reikia tvarkyti mirksiukas.gif  Nei vienas mano komentaras tikrai nebuvo piktybiškas, tai greičiau prašymas įspirt į užpakalį tik pasakyt už ką  4u.gif

aš niekada nepavargsiu sakyti, kad suprantamas ND darančių asmenų noras gauti kuo išsamesnį komentarą, bet tas noras neturėtų būti lydimas priekaištų, kodėl nepakomentavo niekas išsamiau. nes komentuojama tik gera valia, tik turint laiko ir noro, jėgų ir įkvėpimo ir tik savanoriškai. kada tai bus suprasta? smile.gif

bet aš tikrai nepavargau to įrodinėti.. ir niekada nepavargsiu, va smile.gif
Papildyta:
o, 16 žiūrovų. junkitės visi, gal dar kas kokių priekaištų turite? seniai girdėjome.. cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ne jokių priekaištų, įkišau nosį pasižiūrėt kaip gyvenat, kol galva plyšta nuo skausmo. Norisi praskaidrint savo liguistą dieną ax.gif

Šaunūs gotte kadrai underground'e, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 10 08, 12:59)
Sveikos  4u.gif

ne jokių priekaištų, įkišau nosį pasižiūrėt kaip gyvenat, kol galva plyšta nuo skausmo. Norisi praskaidrint savo liguistą dieną  ax.gif

Šaunūs gotte kadrai underground'e, labai patiko.

seniai matyta, kur dingus, kada pareisi? smile.gif
abrakadabra, kad nebeskaudėtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 08, 13:51)

Papildyta:
o, 16 žiūrovų. junkitės visi, gal dar kas kokių priekaištų turite? seniai girdėjome.. cool.gif

Nėr kada priekaištauti, kai tokius poezijos lobius atvėrėte lotuliukas.gif
Atsakyti
Senokai čia bekišau savo trigrąšį, vis nebūdavo laiko.. užtat turiu gerą pasiteisinimą tam - manęs nebuvo lietuvoje biggrin.gif Tik nusivyliau kaip turi būti - nors visi ir sako, kad Milanas - mados sostinė, bet vat ko jau ko, tačiau tų madų nė su žiburiu ten nerasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 10 08, 14:04)
Nėr kada priekaištauti, kai tokius poezijos lobius atvėrėte  lotuliukas.gif

na va, matote, prevencija kvadratu biggrin.gif

QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 14:05)
Senokai čia bekišau savo trigrąšį, vis nebūdavo laiko.. užtat turiu gerą pasiteisinimą tam - manęs nebuvo lietuvoje biggrin.gif Tik nusivyliau kaip turi būti - nors visi ir sako, kad Milanas - mados sostinė, bet vat ko jau ko, tačiau tų madų nė su žiburiu ten nerasi biggrin.gif

a ko peizažams spalvas atėmei?? smile.gif atviruko nori, jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 14:05)

kaip fainai susižiūrėjo, o bobulytė iš vis fantastiška wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

Smagu buvo pasimatyti seminaro metu! Įspūdį tikrai paliko. Idomu susipažinti kaip žmogus dirba, o sarmo jis tikrai turi.

Norėčiau patarimo: kokį trikoji patartumete isigyti? Kad atitiktų kainos ir kokybės santykis.

Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2013 10 08, 14:27)
Laba diena,

Smagu buvo pasimatyti seminaro metu! Įspūdį tikrai paliko. Idomu susipažinti kaip žmogus dirba, o sarmo jis tikrai turi.

Norėčiau patarimo: kokį  trikoji patartumete isigyti? Kad atitiktų kainos ir kokybės santykis.

dauguma perka Manfroto.
aš kadaise įsigijau kažkokį noname'ą, naudojau gal tris kartus, kitokio nė neprireikė. žiūrint, kam naudosi.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 08, 15:07)
na va, matote, prevencija kvadratu biggrin.gif
a ko peizažams spalvas atėmei?? smile.gif atviruko nori, jo? smile.gif

kokias dar spalvas? nebuvo tų spalvų, viskas nespalvota biggrin.gif
Beje, kiekviena nuotrauka turi savitą istoriją smile.gif pvz bobulytė balkone - jinai ten būdavo kiekvieną dieną, pastoviai stebėdavo kas vyksta apačioje, ką žmonės veikia ir tt - įtariu rinko informaciją pletkams biggrin.gif arba muzikantas metro - jis tiesiog grojo (o grojo tikrai gražiai), pinigų neprašė, nebuvo jokios kepurės ar puodelio - šiaip tiesiog muzika, kad kitiems būtų įdomu keliauti smile.gif gatvės menininkas piešiantis aerozolinių dažų, špakliuočių ir atsuktuvų bei peiliukų pagalba smile.gif pirmosios 3 nuotraukos - vaizdai aplink Como miestelį, kuris patiko labiau, negu pats Milanas biggrin.gif

QUOTE(gladiole @ 2013 10 08, 15:27)
Laba diena,

Norėčiau patarimo: kokį  trikoji patartumete isigyti? Kad atitiktų kainos ir kokybės santykis.

Priklausomai nuo poreikių, pats turiu manfrotto 055xprob + 804rc2 galva - džiugina, mano poreikiams pats tas, bet kaina 1000lt siekia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 08 spalio 2013 - 14:35
QUOTE(Darkas @ 2013 10 08, 15:05)
užtat turiu gerą pasiteisinimą tam - manęs nebuvo lietuvoje biggrin.gif

Labai patiko!
Atsakyti