Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 09 29, 13:04)
Pasidalinsi įspūdžiais po apsilankymo?

Būtinai pioneer.gif
Atsakyti
Laukiu nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 09 29, 15:29)

mane tai vistik triukšmai erzina...
Atsakyti
Iks ačiū už komentarą 4u.gif Tikrai skirtumai nėra labai akivaizdūs, bet bėda ir yra tame, kad labai riboja erdvė unsure.gif 2 daiktus sudėjus skirtumas akivaizdus, o va su 3 ne be taip ryškiai doh.gif Lauke irgi vaizdas išplautas akivaizdžiai, o va namie nu nerandu vietos, kad galėčiau plačiau daiktus išsidėliot.

Žiūriu dingo foto mano 1 ND, tai mėginu pakartot aš tas foto, gal daugiau komentarų sulauksiu g.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Dar pamėginau kitoj vietoj, tai tamsesnės foto, bet gal skirtumas čiut didesnis huh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Melynake, viena is taisykliu "• Išjungiame ir pamirštame blykstę!" 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau, jog buvo pasisakiusi apie dalyvavima Pocej siandienos seminare :-) Gal pasidalintumet ispudziais bigsmile.gif Ka naujo suzinojot? Tikiu, jog staigmenu pazere :-P
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2013 09 29, 21:21)
Skaiciau, jog buvo pasisakiusi apie dalyvavima Pocej siandienos seminare :-) Gal pasidalintumet ispudziais  bigsmile.gif Ka  naujo suzinojot? Tikiu, jog staigmenu pazere :-P

Buvo verta nueiti wink.gif
Įspūdis: fotografija yra psichologinis striptizas biggrin.gif

Naujo kaip ir nieko, ir taip aišku,kad reikia baigti dar psichologiją smile.gif dar neblogai būtų ir režisūra, aktorystė, bet čia minimaliai to užtektų biggrin.gif betvat, vis galvojau,kad noriu studijuoti ir tikrai suvokiu,kad psichologija būtų gėris ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 29 rugsėjo 2013 - 22:01
Smagu buvo susimatyti. Gavosi mini susitikimas bigsmile.gif ir pratęsimas 4u.gif

Seminaras fainas. Nori fotografuoti įdomiau - turi laužyti savo kompleksus ir veikti dabar, nežiūrėdamas ką pasakys kiti smile.gif Kai kas iš mūsų mergaičių savo kailiu išbandė modelio manipuliacijas smile.gif Gal pasidalins įspūdžiais ... Iš ties įdomu buvo stebėti kaip įveda į jausmingą būseną thumbup.gif Pofik buvo, kad 100 dar stebinčių sėdi.
Simona, kada praktikuosimės biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 29 rugsėjo 2013 - 23:19
labas rytas,

laukiam Pocėjaus įkvėptų šedevrų smile.gif

Ryto žiūriniai: Abbas Attar

Dar

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 rugsėjo 2013 - 07:18
Say, o Tu kaip nors reaguosi į (mažiausiai) 2 vnt. prašymų pačiai pasisakyti apie Griškevičiaus mutantus? Man būtų l.įdomu ax.gif

Briedi, čia projekto "Arbata/knyga" tęsinys? Gali papasakoti, kas lėmė šitokį triukšmingumą? Ir, kiek suprantu, šįkart numojai ranka į trečdalių t. - kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 09 30, 07:40)
Say, o Tu kaip nors reaguosi į (mažiausiai) 2 vnt. prašymų pačiai pasisakyti apie Griškevičiaus mutantus? Man būtų l.įdomu ax.gif

Reaguosiu; savaitgalį užsilaksčiau, tai neatsakiau. Nebuvau aš toje parodoje: neprisiverčiau, o ir nesuspėjau, bet, matyt, slapta dėl to džiaugiausi biggrin.gif Mat Griškevičius nėra mano mylimiausias fotografas..smile.gif Su malonumu perskaičiau kitų įspūdžius, smagu, kad žmonės sugeba sustoti, išrakinėti ir pateikti miksą asmeninių refleksijų..smile.gif Bet pati nenorėjau stoti ties juo. Man jis vietomis stipriai perspaustas, protu išmąstytais, o ne pajaustais simboliais žongliruojantis. Būtent žodis "žongliruojantis", matyt, labiausiai ir stabdė. Visada įtariai į jį žiūrėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 09 30, 07:48)
Reaguosiu; savaitgalį užsilaksčiau, tai neatsakiau. Nebuvau aš toje parodoje: neprisiverčiau, o ir nesuspėjau, bet, matyt, slapta dėl to džiaugiausi biggrin.gif Mat Griškevičius nėra mano mylimiausias fotografas..smile.gif Su malonumu perskaičiau kitų įspūdžius, smagu, kad žmonės sugeba sustoti, išrakinėti ir pateikti miksą asmeninių refleksijų..smile.gif Bet pati nenorėjau stoti ties juo. Man jis vietomis stipriai perspaustas, protu išmąstytais, o ne pajaustais simboliais žongliruojantis. Būtent žodis "žongliruojantis", matyt, labiausiai ir stabdė. Visada įtariai į jį žiūrėjau smile.gif

Iš dalies linkusi sutikti su paryškinta mintimi. Žiūrėdama į jo darbus vis galvojau, kad fotografija čia gana atsitiktinė (ne svarbiausioji) priemonė (jei dalyvautų SM, kabinčiausi prie JB, beje biggrin.gif). Nors... stabdytis gal ir nereikėjo, ai, nebūtum labai smarkiai numutavusi biggrin.gif
Atsakyti