Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 07, 16:01)

Ne. Pasuk galvą, dairykis namuose, išeik į lauką. Taip paimti žvakes ir tiesiog nufotografuoti gali bet kas, kuris tų žvakių turi namie. Pasistenk. mirksiukas.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 10 07, 22:56)
Jei į ND niekas nereaguoja, supraskit, kad nieko gero, ir PERDARYKIT smile.gif paprasta, kaip 2 x 2

drinks_cheers.gif Aš asmeniškai labai reikli namų darbams palikau. Dauguma man atrodo tokie tep lep. Bet stengiuosi galvoti, kad dažnas naujokas n dalykų nemato, nejaučia. Juk ir aš kadaise daug ko nemačiau, nejaučiau. cool.gif

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 07, 23:04)
Jeigu senbuve sako NE noretusi isgirsti kodel  smile.gif
Paprasta kaip 2x2

Vat, tam KODĖL NE reikia skirti laiko. Bent jau man nesinori parašyti labai atžariai.

QUOTE(Winter Garden @ 2013 10 08, 09:10)
Tikrai netaikau konkrečiai Iks, ji ir Ka  yra bene vienintelės narės, kurios pastebi kiekvieną ND 4u.gif

Tikrai nepastebiu kiekvieno ND. mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 10 08, 09:23)
čia tikriausiai mano daržan akmenukas apie aroganciją? smile.gif tebūnie. good start smile.gif
<...>

drinks_cheers.gif su viskuo ką parašei tame post'e.

QUOTE(Iks @ 2013 10 08, 10:38)
Galop, pamėginsiu dar ir į šį reisą suspėti, nepasidaviau kol kas smile.gif

Pamėgink. 4u.gif Nes kitu atveju tikrai viskas užsitempia. Automatiškai kūrybos procesą pratęsiant koliažą tada reikia ilginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 08 spalio 2013 - 10:50
Manau temos pavadinimą reiktų keisti su tokiais reikalavimais biggrin.gif Klausti techninių klausimų nevalia, kompoziciją atnešti stulbinančią ir šiaip, tik išskirtiniai ND susilauks komentarų. Bet gal čia tik man fotoaparatą paėmus į rankas prieš nepilnai 2 sav. sudėtingai viskas atrodo biggrin.gif

Bet nesvarbu, jei ne fotografuot tai gal kantrybės išmoksiu šioj temoj lotuliukas.gif

3 ND:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 12:06)
Manau temos pavadinimą reiktų keisti su tokiais reikalavimais  biggrin.gif  Klausti techninių klausimų nevalia, kompoziciją atnešti stulbinančią ir šiaip, tik išskirtiniai ND susilauks komentarų. Bet gal čia tik man fotoaparatą paėmus į rankas prieš nepilnai 2 sav. sudėtingai viskas atrodo  biggrin.gif

Bet nesvarbu, jei ne fotografuot tai gal kantrybės išmoksiu šioj temoj  lotuliukas.gif

3 ND:

ale kaip iškreipei tai, kas buvo rašyta, didis talentas interpretuoti taip, kaip norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 13:06)
Bet nesvarbu, jei ne fotografuot tai gal kantrybės išmoksiu šioj temoj  lotuliukas.gif

3 ND:

aj, gana.

tai jau tikrai drinks_cheers.gif

man ND lyg ir tinka, gerai ziurisi, bet ar matosi jo esme..? nepasakyciau. nezinau.

QUOTE(vienintelė @ 2013 10 08, 09:54)
o aš pvz dabar nebeužskaitinėju nd nes nebenoriu blogų emocijų kai žmogus nemokantis priimti kritikos pradeda burnotis, arba kyla konfliktų kaip kažkas sau leido suabejoti kaip atlikti nd, čia neprievolė už kuria reikia atidirbinėti, čia mano malonumas tai kai turiu noro parašau, kai matau kad galiu pagirti pagiriu ir niekam aiškitis neprivaloma. Čia viešas bendras forumas kur geru noru žmonės dalijasi savo patirtimi. Tai gal visos/visi pakvėpuojam

p.s šiaip būtu smagu daugiau foto matyti temoj, nes dabar daug plepesiu o akim paganyti kur akis mažoka

labas rytas  mirksiukas.gif

labai pritariu. bet, vienintele, pastebekim, kad kai ND tikrai good, jis zaibiskai susilaukia TAIP'u. viena, du, tris, keturis..

O Melynakei pasakyciau stai ka - ak, kiek dalyviu buvo, kurios perdarinejo ND ne po viena ar du kartus mirksiukas.gif ir jos siek tiek burbejo, bet, sakyciau, suprantama. o Tu taip, is karto unsure.gif more action, less talking.
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 12:06)
Manau temos pavadinimą reiktų keisti su tokiais reikalavimais  biggrin.gif  Klausti techninių klausimų nevalia, kompoziciją atnešti stulbinančią ir šiaip, tik išskirtiniai ND susilauks komentarų. Bet gal čia tik man fotoaparatą paėmus į rankas prieš nepilnai 2 sav. sudėtingai viskas atrodo  biggrin.gif

gal ir vertėtu pervadinti tema, beje yra kita tema gali ten jungtis, ten nd nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 08, 13:06)

drinks_cheers.gif Ne tik pavadinimą, bet ir aprašymą pirmame puslapyje. Būtų tema "Pažengusiems fotografams", niekas nekištų nosies ir neerzintų savo nuobodžiais ir neįdomiais, anot kažkurios, darbais bei klaidomis. Prisijungtų tik tobulosios. Nes dabar temoje aktyviai dalyvauja vos kelios senbuvės ir toms pačioms nebeįdomu komentuoti. Tiksliau, įdomu, bet tik tada, kai kyla koks konfliktas, tada komentarams atsidaro antrasis kvėpavimas biggrin.gif Ach, moterys...
Sorry, jei susidarė įspūdis, kad verkšlenu ir skundžiuosi smile.gif Forumo minusai-nesimato žmogaus ir nesigirdi jo intonacijų. Bent pusę savo gyvenimo esu jau nugyvenus, tai tokie niekai seniai nebekelia didelių emocijų tongue.gif Tiesiog atkreipiau dėmesį, kad pradinė ir labai graži, net sakyčiau "labdaringa" temos ideja nebeatitinka pradinių užmačių ir klaidina.

Atsakyti
Mėlynake, mano akimis tamsoka, stalo kampas įterptas į vaizdą. Siūlau pakeisti foną, man atrodo, kad jis tiesiog nesusieina su pirmu planu ax.gif

Atsikvėpk nuo namų darbų ir ilgėliau pagalvojus pateik įdomesnius ND, su klaidų pataisymais etc. etc. Nesiskubink, viską apgalvok ir pateik savo geriausią variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 08 spalio 2013 - 12:45
QUOTE(vienintelė @ 2013 10 08, 12:36)
gal ir vertėtu pervadinti tema, beje yra kita tema gali ten jungtis, ten nd nereikia mirksiukas.gif

Siūlau pavadinimą keisti į Besaikių visanorių temą.

Judėjimas tokiu pavadinimu net FB profilį turi - BVP
Atsakyti
kstati,
nuotrauka koliazo pratesimui reikia atsiusti iki rytojaus? reikia siusti e-mailu, ne flickran? tada bus aisku kieno foto pratesineji, galima atsekti. ar tai nera svarbu?
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 10 08, 12:37)
drinks_cheers.gif  Ne tik pavadinimą, bet ir aprašymą pirmame puslapyje. Būtų tema "Pažengusiems fotografams", niekas nekištų nosies ir neerzintų savo nuobodžiais ir neįdomiais, anot kažkurios, darbais bei klaidomis.  Prisijungtų tik tobulosios.  Nes dabar temoje aktyviai dalyvauja vos kelios senbuvės ir toms pačioms nebeįdomu komentuoti. Tiksliau, įdomu, bet tik tada, kai kyla koks konfliktas, tada komentarams atsidaro antrasis kvėpavimas biggrin.gif  Ach, moterys...
Sorry, jei susidarė įspūdis, kad verkšlenu ir skundžiuosi smile.gif Forumo minusai-nesimato žmogaus ir nesigirdi jo intonacijų. Bent pusę savo gyvenimo esu jau nugyvenus, tai tokie niekai seniai nebekelia didelių emocijų tongue.gif  Tiesiog atkreipiau dėmesį, kad pradinė ir labai graži, net sakyčiau "labdaringa"  temos ideja  nebeatitinka pradinių užmačių ir klaidina.

Dedikuoju smile.gif

visada reagavau ir reaguosiu į kaltinimus arogancija ir aiškinimą, kiek laiko turiu praleisti, kiek prikomentuoti ir kad turiu daryti tai, ko nenoriu arba kam neturiu laiko. vadink tai arogancija, jei nori, man tai dzin. p.s. ne Tu viena čia ne mažvaikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 spalio 2013 - 12:46
QUOTE(Maggie @ 2013 10 08, 13:34)

man ND lyg ir tinka, gerai ziurisi, bet ar matosi jo esme..? nepasakyciau. nezinau.
labai pritariu. bet, vienintele, pastebekim, kad kai ND tikrai good, jis zaibiskai susilaukia TAIP'u. viena, du, tris, keturis..

O Melynakei pasakyciau stai ka - ak, kiek dalyviu buvo, kurios perdarinejo ND ne po viena ar du kartus  mirksiukas.gif ir jos siek tiek burbejo, bet, sakyciau, suprantama. o Tu taip, is karto unsure.gif more action, less talking.

tai gal ne taip ND supratau unsure.gif kaip suprantu kuo arčiau objektą pritrauki tuo labiau fonas išsilieja.

Aš tikrai perdarinėčiau ND ir 2 ir 5 ir 10 kartų, dėl to ir buvo mano vienintelė pastaba, kad norėčiau žinoti, kas blogai ir ką reikia tvarkyti mirksiukas.gif Nei vienas mano komentaras tikrai nebuvo piktybiškas, tai greičiau prašymas įspirt į užpakalį tik pasakyt už ką 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 10 08, 12:37)
drinks_cheers.gif  Ne tik pavadinimą, bet ir aprašymą pirmame puslapyje. Būtų tema "Pažengusiems fotografams", niekas nekištų nosies ir neerzintų savo nuobodžiais ir neįdomiais, anot kažkurios, darbais bei klaidomis.  Prisijungtų tik tobulosios.  Nes dabar temoje aktyviai dalyvauja vos kelios senbuvės ir toms pačioms nebeįdomu komentuoti. Tiksliau, įdomu, bet tik tada, kai kyla koks konfliktas, tada komentarams atsidaro antrasis kvėpavimas biggrin.gif  Ach, moterys...
Sorry, jei susidarė įspūdis, kad verkšlenu ir skundžiuosi smile.gif Forumo minusai-nesimato žmogaus ir nesigirdi jo intonacijų. Bent pusę savo gyvenimo esu jau nugyvenus, tai tokie niekai seniai nebekelia didelių emocijų tongue.gif  Tiesiog atkreipiau dėmesį, kad pradinė ir labai graži, net sakyčiau "labdaringa"  temos ideja  nebeatitinka pradinių užmačių ir klaidina.

Visišai nesutinku
čia renkasi žmones kurie deda savo pastangų, kurie neklausinėja elementarių klausimų kas yra diafragma ir panašiai, nes tam panaudoja googla, ateina čia įnešdmanos savo požiūrį į darbą, pačios siekia išmokti sau ir priimamos normaliai. O kas ateina tikėdamos kad visos kas savo vargu, nemiegotom naktis, atėmusios laiką nuo šeimos puls išskėstom rankom aiškinti ir mokinti... tikrai ne čia pataikė
Maggie tikrai taip, puikus nd sulaukiau daug gerų žodžių

Atsakyti