Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 10 07, 12:44)
Iki šiandien gavau tik dvi nuotraukas koliažų žaidimui. Primenu, kad trečiadienis paskutinė diena registracijai.  mirksiukas.gif

Pirma karta dalyvauju koliazu zaidime smile.gif Anksciau visada galvojau, kad sunkioji dalis jau gavus nuotrauka sugalvoti pratesima, bet dabar matau, kad ir isrinkti ka siusti yra be galo sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 10 07, 12:54)
Pirma karta dalyvauju koliazu zaidime  smile.gif Anksciau visada galvojau, kad sunkioji dalis  jau gavus nuotrauka sugalvoti pratesima, bet dabar matau, kad ir isrinkti ka siusti yra be galo sunku  doh.gif

Kiekvieną dieną laužau galvą. Vis neišsirenku sad.gif
Atsakyti
Winter Garden, koks tai įtartinas tavo namų darbo pagrindas.  unsure.gif Ir šiaip, kažkaip nekyla ranka rašyti "taip, užskaityta". Lyg tvarkinga, lyg ir ne.  unsure.gif

Nesupratau. Ką reiškia "įtartinas"?... blink.gif
Atsakyti
Nelygus. smile.gif
Atsakyti
3 ND:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif 4u.gif
Aš noriu dalyvauti koliažų konkursėlyje ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 10 07, 16:53)
Sveikos smile.gif  4u.gif
Aš noriu dalyvauti koliažų konkursėlyje  ax.gif  blush2.gif

Registruojames flickre mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki šiandien gavau tik dvi nuotraukas koliažų žaidimui. Primenu, kad trečiadienis paskutinė diena registracijai.  mirksiukas.gif

Winter Garden, koks tai įtartinas tavo namų darbo pagrindas.  unsure.gif Ir šiaip, kažkaip nekyla ranka rašyti "taip, užskaityta". Lyg tvarkinga, lyg ir ne.  unsure.gif

Och kaip sunku su nuotrauka doh.gif Is archyviniu nesinori siusti, o kazko naujo neiseina "iskept", turiu pora kadru padarius, bet kad ne kazkas ypatingo g.gif
Atsakyti
Opšra, žiūrėjau žiūrėjau į Tavo dėlionę, lyg ir nieko, lyg ir nelabai. Vis tik atrodo labiau nukąsta, nei išmoningai komponuota. Gal horizontalus formatas būtų tinkamesnis... GAL, o gal ir ne wink.gif Jei kas ir erzina*, tai tik padegęs plotas tarp apatinės ir vidurinės knygos. Sakyk, kodėl ėmeisi pusinių kompozicijų (jau antrame ND)? Vertinu Tavo pastangas ieškoti įdomesnių sprendimų, bet šįkart man kažko trūksta, kad viskas atsistotų į savo vietas. Geriausias apibūdinimas - keista. Bet keista tiek, kad man nesusigroja. Nežinau, tai > Tavo ar > mano problema smile.gif Bet "taip" pasilieku kišenėje.
P.S. Dėl asistento* nesimušiu biggrin.gif, nepiktnaudžiaujant galima ir tuos užkulisius parodyti, ne kareivinės juk čia (labiau - sugriežtinto režimo kolonija biggrin.gif).

Winter Garden, fonas blogas tuo, kad absoliučiai užgožia vaizduojamuosius objektus, tiesiog juos praryja smile.gif, o ir nesisieja su jais niekuo... Siūlau bandyti dar kartą smile.gif

Gotte, patiko Tavo šiandieniniai.

Apturejau itin spalvingą savaitgalį Baltarusijoje. Minsko nac. bibliotekoje net aptikau veikiančią A.Aleksandravičiaus parodą, gaila, bet jos beveik neapžiūrėjau, laikas spaudė, reikėjo tekinom grįžti į autobusą. Mačiau daug nuostabių, fantastiškų kadrų, kurių dėl baisaus lėkimo nerealizavau, arba mačiau tik pro lekiančio autobuso langą. Praktiškai nieko fotografinio neatsivežiau. Bet daug įstabių detalių užfiksavau galvoje. Ir esu įsitikinusi, kad jas pastebėjau tik todėl, kad pastaruoju metu esu apsėsta fotografijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 07 spalio 2013 - 19:16
QUOTE(gizzy @ 2013 10 07, 16:04)
Registruojames flickre  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
bet man tas pasikeitęs Flickr doh.gif
nesusigaudau jame blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 10 07, 15:09)

2ND, 2-as bandymas
F8
user posted image

F13
user posted image

F22
user posted image

Atsakyti
O kaip būtų gerai, kad albumas būtų atverstas. Tada jis susigrotų su fone esančiu augalu. smile.gif Skirtumai matosi.
Atsakyti