Opšra, žiūrėjau žiūrėjau į Tavo dėlionę, lyg ir nieko, lyg ir nelabai. Vis tik atrodo labiau nukąsta, nei išmoningai komponuota. Gal horizontalus formatas būtų tinkamesnis... GAL, o gal ir ne
Jei kas ir erzina*, tai tik padegęs plotas tarp apatinės ir vidurinės knygos. Sakyk, kodėl ėmeisi pusinių kompozicijų (jau antrame ND)? Vertinu Tavo pastangas ieškoti įdomesnių sprendimų, bet šįkart man kažko trūksta, kad viskas atsistotų į savo vietas. Geriausias apibūdinimas - keista. Bet keista tiek, kad man nesusigroja. Nežinau, tai > Tavo ar > mano problema
Bet "taip" pasilieku kišenėje.
P.S. Dėl asistento* nesimušiu
, nepiktnaudžiaujant galima ir tuos užkulisius parodyti, ne kareivinės juk čia (labiau - sugriežtinto režimo kolonija
).
Winter Garden, fonas blogas tuo, kad absoliučiai užgožia vaizduojamuosius objektus, tiesiog juos praryja
, o ir nesisieja su jais niekuo... Siūlau bandyti dar kartą
Gotte, patiko Tavo šiandieniniai.
Apturejau itin spalvingą savaitgalį Baltarusijoje. Minsko nac. bibliotekoje net aptikau veikiančią A.Aleksandravičiaus parodą, gaila, bet jos beveik neapžiūrėjau, laikas spaudė, reikėjo tekinom grįžti į autobusą. Mačiau daug nuostabių, fantastiškų kadrų, kurių dėl baisaus lėkimo nerealizavau, arba mačiau tik pro lekiančio autobuso langą. Praktiškai nieko fotografinio neatsivežiau. Bet daug įstabių detalių užfiksavau galvoje. Ir esu įsitikinusi, kad jas pastebėjau tik todėl, kad pastaruoju metu esu apsėsta fotografijos