Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 04, 13:11)
Pataisytas 2 ND.

kadravimai skiriasi, ir rodos tie žirniukai tuoj iš nuotraukos išbyrės smile.gif bet sakau TAIP smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif

Dėl žirniukų jo, dėliaujau aš ten juos visaip, byra jie kaip pasiutę, pakeliu juos aukščiau fonas nebetelpa į kadrą doh.gif siaubas kiek privargau. nedėkinga kompozicija su tokiais trupiniukais doh.gif

Dėl kadravimo tai reiktų sutikti, bet iš kitos pusės prie 2 ND pavyzdžio kadravimas irgi ne idealus, tai kaip ir klaidina truputį, nes gali būt nuspręsta kad tai nėra vertinama 4u.gif Šį kartą ir skirtumus didesnius paėmiau, nors ND aprašyme to taip pat nepaminėta, nors kaip suprantu gali ir kliūti vertintojoms 4u.gif

Dar kartą dėkoju 4u.gif Bandysiu judėti toliau thumbup.gif
Atsakyti
Turiu keistą klausimą, bet tikiuosi, su tuo esu susidūrusi ne aš viena blush2.gif Fotoaparate nuotrauka atrodo gyva, ryški, o kompe pilka... Atsidarius su picasa atrodo, kad ji kazkokia niuri, o atsisiunciau PS, su juo atsidarius nuotrauka joje spalvos visai kitaip atrodo, nors prie nuotraukos net neprisilieciu, kadangi dar visiskai nemoku PS naudotis blush2.gif

Čia normalu? biggrin.gif Ar tik aš viena matau tokius keistus skirtumus? biggrin.gif

Ir gal kas galit rekomenduot trumpų naudingų video iš youtube pasimokyti su PS dirbti? smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 10 03, 18:47)

Beje einu jau į fotografijos mokslus, pradėjom paskaitų ciklą  Contextual & Cultural Referencing ir kitą - Ideas Generation and Development.

kaip įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, bandžiau gėles pakankint biggrin.gif Čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 04, 08:36)

Ikvepianciais dalykais daliniesi smile.gif
Atsakyti
utiutiu, nelauket? smile.gif

einu skaityt tema ir neuzilgo bus svtg temike.
Atsakyti
Skonis ir kvapas

ne arbata turiu omeny. Nuotraukos ivariai ir placiai apimancios temas susijusias su skoniais, kvapais. neapsiribokit tik ties maistu. ar kvepalais mirksiukas.gif
Atsakyti
3 ND

200 mm
user posted image

120 mm
user posted image

75 mm
user posted image

P.S. - komisijos širdims paminkštinti parodau, kokios sudėtingos darbo sąlygos pas mane, aplink lakstant asistentams... biggrin.gif
48 mm
user posted image
(žinau, kad negalima, nemuškit sad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 04 spalio 2013 - 21:41
QUOTE(Opšra @ 2013 10 04, 22:40)
3 ND

200 mm

120 mm

75 mm

48 mm

(žinau, kad negalima, nemuškit sad.gif )

niekas cia nieko per kupras nevanoja. Mane tai ziauriai erzina ne tai, kad tu ikelei sia nuotrauka neatsiskaiciusi kitu ND, o tai, kad toje su katinu WB visiskai nusigrybaves, kai kitose jis teisingas. Tai ar fotkinta blogai, ar tiesiog nesutvarkyta post factum?
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 10 04, 22:46)
niekas cia nieko per kupras nevanoja. Mane tai ziauriai erzina ne tai, kad tu ikelei sia nuotrauka neatsiskaiciusi kitu ND, o tai, kad toje su katinu WB visiskai nusigrybaves, kai kitose jis teisingas. Tai ar fotkinta blogai, ar tiesiog nesutvarkyta post factum?

Nuotrauka su katinu daryta fotiko "lemputės" WB režimu, fotosesijos maždaug vidury. Vertinimui pateikti kadrai daryti naudojant rankinį WB, kurį nusistačiau tik jau daugmaž susitalpinusi viską padoriai į kadrą ir galutinai susistačius apšvietimą (trys skirtingi dirbtinės šviesos šaltiniai), o tai įvyko po to, kai katinas intensyviai bandė įsipaišyti į veiksmą.
Nei vienos iš pateiktų nuotrauktų niekaip neapdorojau, perkėliau tiesiai iš kortelės į flickr, o tada čia. Atsiprašau, jei erzina, norėjau tik durnu paveiksėliu nuotaiką pakelti, bet akivaizdžiai nepataikiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 10 04, 22:40)

Aš tai sakau TAIP, man visai neblogai atrodo smile.gif
Atsakyti