Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 10 03, 17:07)
tai man siųsti kitą? smile.gif

As galvoju, kad tiks sita. smile.gif
Atsakyti

Galvoju reikia parašyt, kad po to namų darbų neišsiųstumėt daryt biggrin.gif seku temą nuolat, skaitau/peržiūriu skaitinius/žiūrinius, tik parašyt kažkaip laiko pritrūksta.

Rezgu mintį autoportretui, turiu keletą idėjų, reikia tik iki galo sugeneruot cool.gif

Beje einu jau į fotografijos mokslus, pradėjom paskaitų ciklą Contextual & Cultural Referencing ir kitą - Ideas Generation and Development. Visai įdomu ir pats dėstymas labai skiriasi nuo LT ir bendra atmosfera. Vakar išsiuntė fotografuoti į miestą po teorinės dalies. Žodžiu, jaučiuosi kaip kitas žmogus, pailsiu nuo vaikų, pabūnu tarp žmonių ir kaifuoju nuo centrinio Londono. Tikiuosi kažkokių miesto kadrų atnešti, kai jau tik bus kas rodomo bigsmile.gif kol kas gaunam užduotis, kurias atliekam sketchbook'uose, įdomu ax.gif
Ryt keliausiu į Photographic Techniques paskaitas.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 10 03, 19:47)
Beje einu jau į fotografijos mokslus, pradėjom paskaitų ciklą  Contextual & Cultural Referencing ir kitą - Ideas Generation and Development. Visai įdomu ir pats dėstymas labai skiriasi nuo LT ir bendra atmosfera. Vakar išsiuntė fotografuoti į miestą po teorinės dalies. Žodžiu, jaučiuosi kaip kitas žmogus, pailsiu nuo vaikų, pabūnu tarp žmonių ir kaifuoju nuo centrinio Londono. Tikiuosi kažkokių miesto kadrų atnešti, kai jau tik bus kas rodomo bigsmile.gif kol kas gaunam užduotis, kurias atliekam sketchbook'uose, įdomu ax.gif
Ryt keliausiu į Photographic Techniques paskaitas.

Kaip faina thumbup.gif bigsmile.gif
Lauksim naujų vaizdų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 03 spalio 2013 - 19:30
QUOTE(Ka @ 2013 10 03, 18:06)
As galvoju, kad tiks sita. smile.gif

Nu tai gerai, nes kažin ar ką nors gero dar turėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniai: sovietinės fotografijos šedevrai
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 04, 07:36)

Fainas ryto davinukas smile.gif Michailovskio albumą namuos turiu. Gulbės pralinksmino.
Atsakyti
Sveiki. Gal yra čia kas nros pas mumi, kad galėtų cdr failą konvertuoti į ...tiff?
Atsakyti
Aš galiu padėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pataisytas 2 ND.

f/5,6 ISO 640
user posted image
f/13 ISO 3200
user posted image
f/20 ISO 6400
user posted image
Atsakyti
Mėlynake, TAIP wink.gif Man viskas gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 10 04, 13:16)
Mėlynake, TAIP wink.gif Man viskas gerai atrodo.

Labai ačiū 4u.gif

Laukiu dar essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 10 04, 13:19)
Laukiu dar  essen.gif

Taip smile.gif
Atsakyti