Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

g.gif g.gif nu kad man tavo veidas šiltesnis nei M.Streep. Vat dabar palyginus tai ji man tokia blyškesnė, šaltesnė atrodo nei tu. Nors iš manęs žinovė, tai tas pats kaip iš ožio pieno gaut, taip kad pagalvės gali neskandint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 29, 22:00)
g.gif  g.gif nu kad man tavo veidas šiltesnis nei M.Streep. Vat dabar palyginus tai ji man tokia blyškesnė, šaltesnė atrodo nei tu. Nors iš manęs žinovė, tai tas pats kaip iš ožio pieno gaut, taip kad pagalvės gali neskandint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O čia rugpjūtis, aš gal prabalsiu per žiemą! lotuliukas.gif

Juokauju, bala nematė, nors su šita striuke ir šiemet valkiojausi. A šo. Gera striukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 29, 20:49)
lotuliukas.gif su zvimbesiu, kaip per "formulę" lotuliukas.gif

Nu Mute, nu žėk. Čia sena foto, pernykštė, dabar plaukai ilgesni, bet spalvos tos. Ar daug man iki JOS? biggrin.gif
Papildyta:
Dabar ana pasakys, kad maždaug kaip iki mėnulio, ir eisiu paverkt į pagalvę lotuliukas.gif

Pritariu Mute, tu šiltesnė už Meril Streep. Tose nuotraukose, kur ji šviesiais plaukais, galėtų būti ir vasara, galbūt ta ryškiausia, cool summer, su per daug nugeltonintais plaukais. Svarsatnt teoriškai, jeigu ji ne žiema, o numigravusi, tuomet sėkmingai į žiemą gali migruoti iš pavasario, nuėmusi šiltumą, arba iš vasaros, pridėjusi daugiau ryškumo. Ir, manau, kad jos atvejis būtent pastarasis, nes kitose nuotraukose ji nėra tokia ryški, kaip "Pradoje".
Atsakyti
O tu man pasakyk, kaip realiai nusiimt šiltumą? Man vieną kartą gyvenime yra pavykę nuimti šiltumą - kai vaikystėj graužiau parkerį ir išsiterliojau rašalu lūpas. Močiutė liepė nusipraust, ir nepamenu kodėl reikėjo tai daryti ne po kranu, bet kriauklėj bliūde - man atrodo, šilto vandens nebuvo, ir močiutė man šilto įpylė, nu kad vaikas nenušaltų biggrin.gif Bleee, o aš ten tipo prausiausi, bet truputukas melsvos spalvos ant viso veido nugulė ir visumoj veidelis gerokai prašaltėjo laugh.gif

Tiesa, močiutė pamačius mane stvėrė už karšienės ir atplovė žmoniškai, iki padoraus šiltumo biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu sujuokinai ir sumastyk taip lotuliukas.gif tai gal vėl rašalą panaudok jei taip nori pašaltėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 29, 22:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu sujuokinai ir sumastyk taip lotuliukas.gif  tai gal vėl rašalą panaudok jei taip nori pašaltėt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir teisingai, juk įmanoma. veidas su rašalu, akis pasididnt su linzėm, išr štai jums prašom biggrin.gif
user posted image

Koks tipas gaunasi? Oda tikrai šalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 29, 21:28)
O tu man pasakyk, kaip realiai nusiimt šiltumą? Man vieną kartą gyvenime yra pavykę nuimti šiltumą - kai vaikystėj graužiau parkerį ir išsiterliojau rašalu lūpas. Močiutė liepė nusipraust, ir nepamenu kodėl reikėjo tai daryti ne po kranu, bet kriauklėj bliūde - man atrodo, šilto vandens nebuvo, ir močiutė man šilto įpylė, nu kad vaikas nenušaltų biggrin.gif Bleee, o aš ten tipo  prausiausi, bet truputukas melsvos spalvos ant viso veido nugulė ir visumoj veidelis gerokai prašaltėjo laugh.gif

Tiesa, močiutė pamačius mane stvėrė už karšienės ir atplovė žmoniškai, iki padoraus šiltumo biggrin.gif

lotuliukas.gif Na jeigu be rašalo, tuomet šaltu atspalviu nudažyti plaukus (Streep išbalino, bet šalti rusvi plaukai ir toje pirmoje foto, kur su chaki marškiniais) ir atitinkamas makiažas. Jeigu akys lieka šiltos, bala nematė, nes, kiek pamenu, bendram šiltumui/šaltumui pakanka dviejų veiksnių.

Nors manau, jeigu pavasaris neįdegęs, tada oda gali būti laikoma bent jau neutralia, ir galėtų užtekti "atšaldyti" plaukus. Tai va, Noa, jokių soliariumų, plaukus juodai, o dar geriau - ir lęšius iš to video, ir galėsi su savo juoda striuke varyt visa tobulai harmoningai pagrabinė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 29, 21:52)

Koks tipas gaunasi? Oda tikrai šalta biggrin.gif

Tai kad šita mėlyna ar tik ne šilta, iš rudens paletės? Ir kontrasto mažoka, oi mažoka. Šitaip į kokį soft autumn numigruot gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 29, 23:00)
lotuliukas.gif Na jeigu be rašalo, tuomet šaltu atspalviu nudažyti plaukus (Streep išbalino, bet šalti rusvi plaukai ir toje pirmoje foto, kur su chaki marškiniais) ir atitinkamas makiažas. Jeigu akys lieka šiltos, bala nematė, nes, kiek pamenu, bendram šiltumui/šaltumui pakanka dviejų veiksnių.

Nors manau, jeigu pavasaris neįdegęs, tada oda gali būti laikoma bent jau neutralia, ir galėtų užtekti "atšaldyti" plaukus. Tai va, Noa, jokių soliariumų, plaukus juodai, o dar geriau - ir lęšius iš to video, ir galėsi su savo juoda striuke varyt visa tobulai harmoningai pagrabinė  biggrin.gif
Papildyta:
Tai kad šita mėlyna ar tik ne šilta, iš rudens paletės? Ir kontrasto mažoka, oi mažoka. Šitaip į kokį soft autumn numigruot gali  g.gif

Nu dabar tu pasakyk, kad mėlyna ir iš pavasario paletės, šilta, akys šiltos, kontrasto nulis, light spring ir ne kitaip, imk persiką ir neraudok lotuliukas.gif

Tai aš su linzėm mėlynom akis galiu lengvai atsišaldyt. Ir fig iš manęs bus per žiema. Mano akys mažos, niekas ir nepastebės lotuliukas.gif

Ir mano oda būtent kad neutrali. Tose tavo paletėse, kur visi gyrė, parašyta. Ot biggrin.gif

Aš po teisybei su ta striuke ir taip vaikščioju lotuliukas.gif O ji man patogi, ta ką biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,

o tai žėkit, jei dark winter tamsias plaukais žaliom akim (hazel) pražyla, ir nusidažo platinine spalva plaukus, ji gali išlikti dark winter? (klausiu tik teoriškai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 09 30, 09:01)
labas rytas,

o tai žėkit, jei dark winter tamsias plaukais žaliom akim (hazel) pražyla, ir nusidažo platinine spalva plaukus, ji gali išlikti dark winter? (klausiu tik teoriškai smile.gif)

Nu tai žėk gi, Streep baltais plaukais - žiema. Reiškia, gali.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 30, 00:06)
Nu dabar tu pasakyk, kad mėlyna ir iš pavasario paletės, šilta, akys šiltos, kontrasto nulis, light spring ir ne kitaip, imk persiką ir neraudok lotuliukas.gif

Tai aš su linzėm mėlynom akis galiu lengvai atsišaldyt. Ir fig iš manęs bus per žiema. Mano akys mažos, niekas ir nepastebės lotuliukas.gif

Ir mano oda būtent kad neutrali. Tose tavo paletėse, kur visi gyrė, parašyta. Ot biggrin.gif

Aš po teisybei su ta striuke ir taip vaikščioju lotuliukas.gif O ji man patogi, ta ką biggrin.gif  biggrin.gif

tai pasirink mėlyną iš žiemos paletės mirksiukas.gif lotuliukas.gif o aš ir turiu rūbų, kurie visai ne pagal mano paletę, ir dar kiti beveik nauji ir patinkantys, tai negi man dabar mest lauk juos g.gif ir nešioju kol nusibos arba kai pamažu rasiu kuo juos pakesit, nes taip iš karto pakeist pusę garderobo tai kišenė neišneša schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 10:53)
tai pasirink mėlyną iš žiemos paletės mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Daugiau rašalo lotuliukas.gif
Atsakyti