Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Kiek kitokios paletės:

Pavasaris

user posted image

Vasara

user posted image

Ruduo

user posted image

Žiema

user posted image
Atsakyti
Pirma paletė, ta su diedais, kažkokia durna. O šita - visa apdulkėjus. Man monitorių nusišluostyt, ar ką? biggrin.gif
Atsakyti
Dar dėl odos atspalvio paklausiu smile.gif Tai jei pagal kreminę pudrą tikrinti, tai aišku, ant veido tepti? Ir žiūrėti, kuri mažiausiai "matosi"?
*****, kaip nervina mane fotikas doh.gif Niekaip nesigauna tikroviškų nuotraukų padaryti. Spalvas iškraipo doh.gif Jei kokia šaltesnė spalva - pašaltina visą vaizdelį, o jei šiltą spalvą prisidedu, tai pašiltina, paraudonina doh.gif Kaip benustatinėčiau - rezultatas panašus schmoll.gif Tai kaip man tą tipą nusistatyt tiksliai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 29 rugsėjo 2013 - 17:01

Kažkokios netikros ir man tos paletės, visos tokios purvinos ir tamsios, bright tipams visai nerasta spalvų g.gif
o Meril Streep ar tk ne žiema yra?
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 29, 17:08)
Kažkokios netikros ir man tos paletės, visos tokios purvinos ir tamsios, bright tipams visai nerasta spalvų g.gif
o Meril Streep ar tk ne žiema yra?

Dėl įvairovės įdėjau, šiaip pavasaris nuo rudens ir varasa nuo žiemos pagal jas beveik nesiskiria biggrin.gif

Aha, Meril Streep priskiriama prie žiemų.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 29, 18:00)
Dar dėl odos atspalvio paklausiu smile.gif Tai jei pagal kreminę pudrą tikrinti, tai aišku, ant veido tepti? Ir žiūrėti, kuri mažiausiai "matosi"?

Geriau ant kaklo. Ant veido, būna, kraujagyslės prasimuša ir nušaltina visą vaizdą. O ant kaklo jokių kraujagyslių nėra smile.gif

Ideali krempudra - kai veidas toks pats, kaip kaklas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 29, 18:23)
Dėl įvairovės įdėjau, šiaip pavasaris nuo rudens ir varasa nuo žiemos pagal jas beveik nesiskiria  biggrin.gif

Aha, Meril Streep priskiriama prie žiemų.

O visada ar tik "Pradoj"?

Ir prie kurios žiemos? Dark?
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 29, 19:00)
*****, kaip nervina mane fotikas  doh.gif  Niekaip nesigauna tikroviškų nuotraukų padaryti. Spalvas iškraipo  doh.gif  Jei kokia šaltesnė spalva - pašaltina visą vaizdelį, o jei šiltą spalvą prisidedu, tai pašiltina, paraudonina  doh.gif  Kaip benustatinėčiau - rezultatas panašus  schmoll.gif  Tai kaip man tą tipą nusistatyt tiksliai sad.gif

Pasiskaityk čia, gal bus aiškiau.Ten toliau yra nurodytos spalvos, pagal kurias galima atrinkt šaltas ar šiltas tipas esi ir panašiai
http://www.thechicfa...analysis-2.html
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 29, 19:42)
O visada ar tik "Pradoj"?

Ir prie kurios žiemos? Dark?

radau kad ji yra Cool winter tipo
http://alookinthemir...p/#.UkhMDz9mPAA
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 29, 18:51)
radau kad ji yra Cool winter tipo

Tam filme.
O gyvenime?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Niekaip nesuvokiu, per kur jinai gali būti cool winter.

Tai gal ir aš galiu? Su to anom linzėm? biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif nu tik ir ieškai spagos kaip prie juodos spalvos prasmukt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man pirmoj foto tai ji panaši į žiemą g.gif o kitose, tai juk žinai aktoriai, nusigrimuoja ir nusidažo plaukus pagal vaidmenį tai ir nebesuprasi kas yra is tikro. O Pradoj tai ji tikra žiema, kažin jei nebūtų žiema ar būtų jai pavykę taip nusigrimuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 29, 19:56)
O Pradoj tai ji tikra žiema, kažin jei nebūtų žiema ar būtų jai pavykę taip nusigrimuot g.gif

Laikykim tai atviru klausimu. Gal kas žino, jei ji nebūtų tikra žiema, ar pavyktų? O jei pavyktų, tada kaip? lotuliukas.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar jau duris atlapot prašai, ir tada jau tiesiu taikymu lėksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 29, 21:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ar jau duris atlapot prašai, ir tada jau tiesiu taikymu lėksi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif su zvimbesiu, kaip per "formulę" lotuliukas.gif

Nu Mute, nu žėk. Čia sena foto, pernykštė, dabar plaukai ilgesni, bet spalvos tos. Ar daug man iki JOS? biggrin.gif
Papildyta:
Dabar ana pasakys, kad maždaug kaip iki mėnulio, ir eisiu paverkt į pagalvę lotuliukas.gif
Atsakyti