Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 09 28, 21:00)
Mintis!!!
Nu o gal ir neisiu, gal savaiminio įdegio užteks. Bet namie taip šalta, kad baisiai noriu į soliariumą. Soliariume šilta biggrin.gif
Nors gerai sakai, geriau norėt reikia į pirtį. Sveikiau! biggrin.gif

Šiaip tai tas įdegis tik priedas, esmė linzėse biggrin.gif
Idomu.  Mano akys tokios... Na tarp žalios ir mėlynos, link turkio. Kai įsidedu turkio linzes, jos pabrightėja. Kai įsidedu žalias, beveik nepasikeičia. O dar yra mėlynos linzės iš tų paryškinančių serijos. Su jom mano akys patamsėja ir pasidaro mėlynesnės. Kažin, kur su tokiom pereinu, ar į niekur?

Ar į light summer? Bet lyg ne, nes jos pasidaro kažkodėl tamsesnės? g.gif

o manes soliariumas visiškai netraukia, nematau nieko gero jame, net jei ir šalta schmoll.gif smile.gif Tada geriau pirtele, bet paprastai renkuosi šiltąs tapkes ir pledą smile.gif o tu akių spalvą keiti kaip chameleonas, biggrin.gif vieną dieną viena spalva, kitą diena kita spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 28, 20:58)
o manes soliariumas visiškai netraukia, nematau nieko gero jame, net jei ir šalta schmoll.gif  smile.gif  Tada geriau pirtele, bet paprastai renkuosi šiltąs tapkes ir pledą smile.gif  o tu akių spalvą keiti kaip chameleonas,  biggrin.gif vieną dieną viena spalva, kitą diena kita spalva biggrin.gif

Žinok, aš tų, kur visai pakeičia, na kur ant linzės rainelė nupaišyta, tai pakęst negaliu. Esu turėjus, bet man žiūrėt trukdo. O vaizdas toks irgi kažkoks įdomus... Toks lėlės žvilgsnis. Tai gal ant 17metės jis ir įdomiai, bet kai aš dviejų paauglių motina biggrin.gif Na gal dar visai nesupezus, bet ir ne agurkėlis biggrin.gif Tai kažkaip įtartinai atrodo. Gal kaip apsinarkašinus lotuliukas.gif

Esu kartą matavusis optikoj net alyvines. Įdomu, koks čia būtų tipas, alyvinės akys biggrin.gif Geriausiai buvo tamsiai rudos. Žvilgsnis jau ne kaip persenusios barbės, kuri širdyje forever young, o kaip huno Atilos, jo majo biggrin.gif
Taip pasižiūrėjus, girti išsiblaivo, numirėliai keliasi, o vaikai skuta ruošti pamokų zvimbdami, su užmetimais ant posūkio lotuliukas.gif

Bet aš šiaip imu tokias lengvai tonuotas, tipo:
http://www.gerilesia...kinantys-lesiai

O jie paprastai turi tris spalvas - žalią, Aqua ir Royal Blue. Tai paprastai imu Aqua ir nešioju, kol sunešioju. tada atsibosta ir vėl pereinu prie savos spalvos. Kažkada buvau ir Royal Blue įsigijus - visumoj neblogai, bet man atrodo, mane vasarina. Nes tas mano tipas toks iš esmės joks, labai neutralus, vidurkinis, man atrodo, akių spalva jį labai lengva numūtint į ką nors kitokio.

Įdomu, kas aš būčiau su akim kaip kaštonai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 rugsėjo 2013 - 22:52

nu tu matai, pasido linzes gali panaudot kaip auklėjimo priemonę lotuliukas.gif nei tau liežuvį vargint, nei nervus gadintis, užtenka tik pažiūrėt ir tvarka lotuliukas.gif gaila kad jau neber kam liept pamokų ruost, dideli maniškiai, o prieš kokius 6 metus oi kaip būtų pravertę lotuliukas.gif Esu mačius su tamsiai rudom linzėm, nu tai ką žinau, akys tai kaip tų vampyrų iš "Saulėlydis" , atrodo tuo ir užsimanys kraujo pasiurbt blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 29, 08:20)
nu tu matai, pasido linzes gali panaudot kaip auklėjimo priemonę lotuliukas.gif  nei tau liežuvį vargint, nei nervus gadintis, užtenka tik pažiūrėt ir tvarka lotuliukas.gif  gaila kad jau neber kam liept pamokų ruost, dideli maniškiai, o prieš kokius 6 metus oi kaip būtų pravertę lotuliukas.gif  Esu mačius su tamsiai rudom linzėm, nu tai ką žinau, akys tai kaip  tų vampyrų iš "Saulėlydis" , atrodo tuo ir užsimanys kraujo pasiurbt blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A to biggrin.gif
Žėkit biggrin.gif Vaizdelis biggrin.gif Linzių dėka biggrin.gif
http://www.youtube.c...7zgrJJbXQzdpCKA

Įdomu, čia skaitosi, kad jos tipas pasikeitė ar nepasikeitė? Nes ji, manau, irgi kažkoks lightas. Gal vasara smile.gif Lyg ir ne, bet atrodo galingai - žiūrėti iki galo, linzės pačiam gale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 rugsėjo 2013 - 09:44
o koks tipažas jeigu natūraliai rudos tamsios akys ir natūraliai blond plaukai, plius šviesi oda g.gif
Atsakyti
O tai šiltumas - šaltumas? Kaip aš suvokiu iš azijiečių ir negrų priskyrimo kažkokiems ten tipažams, tai rudos akys irgi šiltos ir šaltos būna?
Atsakyti
na, kad nelabai aišku tas šiltumas šaltumas
žiūrint foto tai kaip paėmus mane light summer ir uždėjus tamsiai rudas linzes lotuliukas.gif tos rudos akys link šiltesnių, bet tikrai tamsios, antakių nėr biggrin.gif pirmas dalykas ką pastebi žmoguje - tos akys
vasaros saulės šviesoje tai galima auksinių atspalvių įžiūrėt, bet jų ir pas mane galima įžiūrėt tokiom sąlygom.

kiek suprantu light sezonas nebus, dėl to stipraus akių kontrasto, vasaros cool soft gal nelabai, tai kas - true spring g.gif bet odoj yra riūžavumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 28, 11:07)
Na gerai, kad taip nori, turėkis ir tu  biggrin.gif Apskritai ko gero ta tamsi žalia su nedidelėmis modifikacijomis yra praktiškai visose paletėse.

thumbup.gif Oh, kaip aš norėjau šitų visų palečių, per google pačiai nėjo atkasti.
Ačiū, Erszebeth 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 29, 12:18)
kiek suprantu light sezonas nebus, dėl to stipraus akių kontrasto, vasaros cool soft gal nelabai, tai kas - true spring g.gif bet odoj yra riūžavumo doh.gif

Kaip Meril Streep tada gal? O kuo jinai čia buvo išvadinta? Rudeniu kažkokiu?

Nes realiai, kiek žiūriu, tie plaukai nėr toks labai svarbus elementas, greičiau pagalbinis. Oda ir akys daug svarbiau. Ir teisingai, nes plaukai gi keičiasi - kad ir žyla. Jei jie būtų labai reikalingi, ką tada plikiai darytų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 rugsėjo 2013 - 14:16
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 29, 10:59)
o koks tipažas jeigu natūraliai rudos tamsios akys ir natūraliai blond plaukai, plius šviesi oda g.gif

Aš galvojau apie tai, nes kaip tik esu turėjusi du klasiokus tokio tipo, abu ryškiai juodomis (rudomis) akimis, plaukai vaikino buvo visiškai šviesūs, balzgano šiaudo spalvos, panos - link medaus, bet spindesyje visiškai jokio auksinio atspalvio, o toks pilkšvas plieninis. Abiejų oda šviesi ir labai skaisti, dramblio kaulo gal reikėtų pavadinti, akys ryškios - tipas akivaizdžiai clear, bet kaip pavasariui - visiškai jokio šiltumo. Manau, kad jie abu buvo žiemos tipo, nepaisant, kad blondinai.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 29, 15:22)
Aš galvojau apie tai, nes kaip tik esu turėjusi du klasiokus tokio tipo, abu ryškiai juodomis (rudomis) akimis, plaukai vaikino buvo visiškai šviesūs, balzgano šiaudo spalvos, panos - link medaus, bet spindesyje visiškai jokio auksinio atspalvio, o toks pilkšvas plieninis. Abiejų oda šviesi ir labai skaisti, dramblio kaulo gal reikėtų pavadinti, akys ryškios - tipas akivaizdžiai clear, bet kaip pavasariui - visiškai jokio šiltumo. Manau, kad jie abu buvo žiemos tipo, nepaisant, kad blondinai.

Kaip Meryl Streep "Pradoj" wub.gif

user posted image
Atsakyti
Lyg ir dar nematytas paveiksliukas, apibendrinti tipai (skirta vyrams, ko norėt) su patarimais, ką nešioti, ko vengti smile.gif

user posted image
Atsakyti