QUOTE(Noa @ 2013 09 28, 21:00)
Mintis!!!
Nu o gal ir neisiu, gal savaiminio įdegio užteks. Bet namie taip šalta, kad baisiai noriu į soliariumą. Soliariume šilta
Nors gerai sakai, geriau norėt reikia į pirtį. Sveikiau!
Šiaip tai tas įdegis tik priedas, esmė linzėse
Idomu. Mano akys tokios... Na tarp žalios ir mėlynos, link turkio. Kai įsidedu turkio linzes, jos pabrightėja. Kai įsidedu žalias, beveik nepasikeičia. O dar yra mėlynos linzės iš tų paryškinančių serijos. Su jom mano akys patamsėja ir pasidaro mėlynesnės. Kažin, kur su tokiom pereinu, ar į niekur?
Ar į light summer? Bet lyg ne, nes jos pasidaro kažkodėl tamsesnės?
Nu o gal ir neisiu, gal savaiminio įdegio užteks. Bet namie taip šalta, kad baisiai noriu į soliariumą. Soliariume šilta
Nors gerai sakai, geriau norėt reikia į pirtį. Sveikiau!
Šiaip tai tas įdegis tik priedas, esmė linzėse
Idomu. Mano akys tokios... Na tarp žalios ir mėlynos, link turkio. Kai įsidedu turkio linzes, jos pabrightėja. Kai įsidedu žalias, beveik nepasikeičia. O dar yra mėlynos linzės iš tų paryškinančių serijos. Su jom mano akys patamsėja ir pasidaro mėlynesnės. Kažin, kur su tokiom pereinu, ar į niekur?
Ar į light summer? Bet lyg ne, nes jos pasidaro kažkodėl tamsesnės?
o manes soliariumas visiškai netraukia, nematau nieko gero jame, net jei ir šalta Tada geriau pirtele, bet paprastai renkuosi šiltąs tapkes ir pledą o tu akių spalvą keiti kaip chameleonas, vieną dieną viena spalva, kitą diena kita spalva