Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 09 25, 15:22)

Noreciau si sezona nusipirkt koki ruba tokios zalios kaip tas zalias paltukas. Kazin kokio sezono ji? g.gif

Ir matau man labai tinkancia raudona - ta palaidinuke paslepta po raudonu su sagom megstiniu.

QUOTE(Sauluciux @ 2013 09 25, 19:22)
Sveikos merginos,
gal kuri susiduret, ar 300lt uz spalvinio tipo nustatyma yra  normalu, per mazai ar per daug? g.gif (cia vilniuje).

Su palete ar be jos?

QUOTE(bytte @ 2013 09 26, 09:51)
mano rusvos... nu tai čia kokia? šilta/šalta? vasaros ar ne?

Dar taip vadinama tan spalva (idegusio kuno, naturaliai raugintos odos). Prisimenu kuno spalvos apatiniai buna skirstomi i du atspalvius, skin (arba nude) ir tan, tai skin ant gerai idegusio kuno per bliedni, o tan pats tas. biggrin.gif
user posted image
Tai si kaip ir silta.

kakava su pienu butu prie saltesniu
user posted image

o mocha , tai balinta kava i kuria dedama kakavos arba sokolado, uztat jos spalva tokia ir yra, tarp balintos kavos ir balintos kakavos. biggrin.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 09 26, 10:22)
greičiausiai kad tinted light spring man artimiausias.Nes light kartais kaip ir per bliedna, o warm'as kaip ir per daug sodru.Tik va gaila , kad apie tą tinted mažai informacijos randu. ax.gif

Tinted turbut yra artimiausias light spring. O warm spring jau tikriausiai atitiktu toned. Galbut jus galetumet is light spring prisiderinti tamsesnes spalvas. ax.gif

Mane tai sudomino stai koks momentas:
QUOTE(Mute @ 2013 09 26, 10:49)
болотно-зеленым, цветом полыни, серо-синим, кобальтовым...

QUOTE(Mute @ 2013 09 26, 15:25)
pelkė žalios spalvos, sage, pilkai mėlynos spalvos, kobalto...

toks, kad lietuviskas vertejas (vertet su google verteju, taip?) fraze "pelyno spalva" sugebejo isversti tik i angliska "sage" kas isvertus i lietuviu kalba yra salavijas. Kai tuo tarpu pelynas angliskai yra absinthium, o salavijas rusiskai - мудрец. Ir dar kas idomiausia , kad ir pelynas ir salavijas yra labai panasios spalvos! Nors pacios zoles visai skirtingo tipo.

QUOTE(Calmness @ 2013 09 27, 07:43)
jei vasara ,pasiziurejus i tinkama spalvu palete,nei vienos megiamos spalvos  biggrin.gif

O kokios yra jusu megiamos spalvos? 4u.gif

Galit isvardinti daiktus kurie turi ta spalva, pvz.: citrina, sunokusi vysnia, rudi kastonai, rugiageles, pusies spygliai, raudonas pomidoras, slapias smelis, asfaltas, migdolu riesutai, zydras dangus, apsiniaukes dangus.... ir taip toliau, kuo daugiau jums graziu spalvu.
Kaip manot kurios is ju jums tiktu?

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 27, 23:47)
o kuo mėlynos katės lakuojasi?

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 27 rugsėjo 2013 - 23:26
QUOTE(Hiver @ 2013 09 27, 23:14)
Noreciau si sezona nusipirkt koki ruba tokios zalios kaip tas zalias paltukas. Kazin kokio sezono ji? g.gif

Mano!!!! (true spring). Bo man apskritai beveik visos žalios tinka. Dar clear spring ir true autumn. Ir, iš bėdos, soft autumn/soft bei true summer.

Nors kai geriau pažiūrėjau, tas paltukas atrodo tinkamas beveik visiems tipams, išskyrus light spring (per tamsus) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 27 rugsėjo 2013 - 23:32
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 28, 00:28)
Nors kai geriau pažiūrėjau, tas paltukas atrodo tinkamas beveik visiems tipams, išskyrus light spring (per tamsus)  g.gif

Aš tau duosiu per tamsus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 28, 09:39)
Aš tau duosiu per tamsus blink.gif

Na gerai, kad taip nori, turėkis ir tu biggrin.gif Apskritai ko gero ta tamsi žalia su nedidelėmis modifikacijomis yra praktiškai visose paletėse.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Hiver,2013 09 28, 00:14]
O kokios yra jusu megiamos spalvos? 4u.gif

Galit isvardinti daiktus kurie turi ta spalva, pvz.: citrina, sunokusi vysnia, rudi kastonai, rugiageles, pusies spygliai, raudonas pomidoras, slapias smelis, asfaltas, migdolu riesutai, zydras dangus, apsiniaukes dangus.... ir taip toliau, kuo daugiau jums graziu spalvu.
Kaip manot kurios is ju jums tiktu?

mano megiamiausios: juoda,balta,ruda,dar mint visai nieko
baisiausia spalva man asmeniskai zydra biggrin.gif
o is isvardintu rudi kastonai,kazkur i ta puse,net nzn.
tai dabar is kur zinot man kas esu ar LIGHT ar TRUE ??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 09 28, 15:08)
mano megiamiausios: juoda,balta,ruda,dar mint visai nieko
baisiausia spalva man asmeniskai zydra biggrin.gif
o is isvardintu rudi kastonai,kazkur i ta puse,net nzn.
tai dabar is kur zinot man kas esu ar LIGHT ar TRUE ??? 4u.gif

Tai kad tu žydrų daug atspalvių, ir kuris iš jų nepatinka? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 28, 12:07)
Na gerai, kad taip nori, turėkis ir tu  biggrin.gif Apskritai ko gero ta tamsi žalia su nedidelėmis modifikacijomis yra praktiškai visose paletėse.

o man ir ta žalia tokia visai nieko, tad ir su manim teks dalintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 28, 11:07)
Na gerai, kad taip nori, turėkis ir tu  biggrin.gif Apskritai ko gero ta tamsi žalia su nedidelėmis modifikacijomis yra praktiškai visose paletėse.

Ale žėk, tikrai pas daug ką. Aišku, jei tas spalvas sudėt šalia, tai jos kažkiek skirtųsi.
Bet žiūriu, kai aš pabrightėju, man tikrai tokia spalva geriau...

Šitos baisiai geros paletės.

Atsakyti

tai gal į brightus pereisi, kad tokios gražiau mirksiukas.gif Man tos paletės ir patinka, kažkaip spalvos aiškesnės nei kitų palečiu, lengviau atsirinkt eina
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 28, 18:42)
tai gal į brightus pereisi, kad tokios gražiau mirksiukas.gif  Man tos paletės ir patinka, kažkaip spalvos aiškesnės nei kitų palečiu, lengviau atsirinkt eina

O zaprosto! Du kartai į soliariumą, dirbtinis įdegis ir spalvą paryškinančios linzės. I vysks biggrin.gif
O tas linzes aš periodiškai nešioju, nes man visai gerai jos. Ne tas, kur jau ten labai, bet man užtenka tų, kur biskutuką keičia, vos vos biggrin.gif
Atsakyti
taip šitos paletės - gėris
telefone užsaugota, kai kyla abejonės atsidarau palyginimui
dažniausiai tie palyginimai ne rūbo naudai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 28, 19:51)
O zaprosto! Du kartai į soliariumą, dirbtinis įdegis ir spalvą paryškinančios linzės. I vysks biggrin.gif
O tas linzes aš periodiškai nešioju, nes man visai gerai jos. Ne tas, kur jau ten labai, bet man užtenka tų, kur biskutuką keičia, vos vos biggrin.gif

aš tai jau neičiau į soliarumą kad į kitą tipą peršokt, net ir rudens išsižadėjau dėl tų bright spalvų, pradėjo patikt man jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 28, 19:03)
taip šitos paletės - gėris
telefone užsaugota, kai kyla abejonės atsidarau palyginimui
dažniausiai tie palyginimai ne rūbo naudai biggrin.gif

Mintis!!!

QUOTE(Mute @ 2013 09 28, 19:18)
aš tai jau neičiau į soliarumą kad į kitą tipą peršokt, net ir rudens išsižadėjau dėl tų bright spalvų, pradėjo patikt man jos biggrin.gif

Nu o gal ir neisiu, gal savaiminio įdegio užteks. Bet namie taip šalta, kad baisiai noriu į soliariumą. Soliariume šilta biggrin.gif
Nors gerai sakai, geriau norėt reikia į pirtį. Sveikiau! biggrin.gif

Šiaip tai tas įdegis tik priedas, esmė linzėse biggrin.gif

Idomu. Mano akys tokios... Na tarp žalios ir mėlynos, link turkio. Kai įsidedu turkio linzes, jos pabrightėja. Kai įsidedu žalias, beveik nepasikeičia. O dar yra mėlynos linzės iš tų paryškinančių serijos. Su jom mano akys patamsėja ir pasidaro mėlynesnės. Kažin, kur su tokiom pereinu, ar į niekur?

Ar į light summer? Bet lyg ne, nes jos pasidaro kažkodėl tamsesnės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 rugsėjo 2013 - 19:01