Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 09 27, 11:15)
Aš spausdinausi iš galadarling puslapio, gavosi ax.gif . Nesigauna tos kur perpaveiksluotos, o kitos tai turi gi gautis... dabar vis planuoju platesnės spalvų gamos atsispausdint (šita, kur paskutinė įdėta, matyt netinka, nes tokia lyg skanuota atrodo g.gif ).
Spausdinau kaip nuotrauką, ant foto popieriaus, labai išdidinau ir dalimis. Daviau mamai, kad žinotų kokių spalvų mažiams rūbus pirkt, bet nebeturi jau tų popierukų, pametė. Bet ir nebereik jau jų, nes gana greit įsikirto kas ir prie ko, ir net kur nebuvo spalvos paletėj atitaiko. Reik tik tokį vizualinį vaizdinį matyt susidaryt, paskui problemų nebekyla. Juoba kad visi sutinkam kad mūsuose taip toč toč atitaikyt spalvų rūbams vis vien nepavyks.  4u.gif

galadarling kažką su spalvų analize turi?

iš nuotraukų taip šuds, bet ir iš internetinių spalvų palečių nebūtinai gausis, spausdinant viskas virsta į cmyk spalvų formatą, o paveikslėliai būna dažniau kitokiais formatais rgb tarkim, tai beverčiant susigadina spalvos, yra atspalviai, kurie visai neatsikuria.
Žodž dar nesu tiek dizainerė, kad mokėčiau išspręsti tokius dalykus, bet kadangi spalvos domina ir aprangoj ir apskritai tai laiko klausimas gal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 27 rugsėjo 2013 - 11:37
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 27, 10:42)
amerikietiškas kalnas biggrin.gif

aha biggrin.gif
o pasirodo, mano paltas, kurį šiandien išsirtaukiau - to amerikeitiško kalno spalvos doh.gif įsigijau jį pavasarį, kai maniau, kad esu ruduo. Tai užsivyniojau šiandien juodą šaliką, vistiek teks rudenį su juo atvaikščiot. Spalva tai graži. Ale sako, netinka smile.gif

daba pažėjau, gal paltas tamsėlesnis, plytinis toks, ale vistiek panašus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pear: 27 rugsėjo 2013 - 11:50
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 11:14)
ale greitumas koks, iš kart už litų biggrin.gif  o jei klaidingai nustatei? biggrin.gif

O kas sakė, kad su garantijom? Čia gi ne kraujo grupė, grantijų nėr. Už kliento spalvinius pokyčius neatsakom... Pats pažaliuos, paskui ateis akių draskyt biggrin.gif
Chvatit čia chaliava užsiiminėt lotuliukas.gif

QUOTE(Calmness @ 2013 09 27, 12:19)
Skaiciau,kad man netinka juoda ,raudona,oranzine,o sioj paletej yra raudona g.gif

Blin, mergos, nu. Darykit spalvų testus, nu biggrin.gif Kaip galima sakyt - žmogui netinka raudona arba mėlyna? Gi tų raudonų marios. Vien barščių kiek atspalvių! biggrin.gif Pomidoro raudona visai netinka, taip. O tokia padulkėjus aviečių - visai gerai tinka. O ta ten tokia arčiau koralo gal... Atrodo raudona pati viena, kol raudonesnio šalia nėra biggrin.gif

Be to, light summer ant ribos su pavasariu. Jai daugiau šilumos leidžiama, negu kitoms.
Atsakyti
bet ne perdaug, jau turbūt minėjau, kad bandau sudrožti camel ploščių
visokiais šalikais didžiausiais viršų maskuodama, nes jei jį gryną apsirengti, tai vientisas blyškus lietinis, jau plaukų spalvą į visišką nieką paverčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 27, 13:22)
bet ne perdaug, jau turbūt minėjau, kad bandau sudrožti camel ploščių
visokiais šalikais didžiausiais viršų maskuodama, nes jei jį gryną apsirengti, tai vientisas blyškus lietinis, jau plaukų spalvą į visišką nieką paverčia doh.gif

Lietinis lotuliukas.gif Kaip gražiai pasakyta ir apibūdinta spalva bei kontrastingumas lotuliukas.gif Va, kaip reikia sakyt. O aš - vištašūdis, vištašūdis lotuliukas.gif
Gyveni ir mokaisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 09 26, 15:37)
noreciau,kad man nustatytumet spalvini tipa  biggrin.gif (plaukai dazyti,naturalus ties saknimis,pilki kazkokie)
http://www.part.lt/p...1f99bdf7758.jpg

Spėju, kad cool (true) summer (light nebus dėl tamsios ataugančių plaukų spalvos, soft nebus dėl šaltumo ir pakankamo ryškumo). Tokia vasara su žiemos įtaka.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 27, 20:57)
Spėju, kad cool (true) summer (light nebus dėl tamsios ataugančių plaukų spalvos, soft nebus dėl šaltumo ir pakankamo ryškumo).

Bus irnesakyk.gif
Pas mane tokie patys, tik akys šiltesnės smile.gif
Atsakyti

manau turėtų su spalvom prasitestuot kuri vasara yra, bus aiškiau:)
Atsakyti
O kaip su spalvom prasitestuot KURI vasara?
Vat ar vasara ar pavasaris - tai jo. O kuri vasara?
Kokios spalvos būtų?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 27, 22:49)
O kaip su spalvom prasitestuot KURI vasara?
Vat ar vasara ar pavasaris - tai jo. O kuri vasara?
Kokios spalvos būtų?

mano galva, tai atsirinkt spalvas pagal paletes, nes kad ir vasara būtų, tai visvien jos kažkiek skiriasi manau g.gif
atradau kaip atskirt pagal spalvas BW ir BS, reiks prasitestuot, o tai ir neaišku į kurį tipa traukiu labiau g.gif

user posted image
http://www.thechicfa....com/clear.html
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 25, 06:08)
g.gif  Hiver, pasidairyk tam albumuke , man neaisku kaip su oranžine, bordo ir violetiniais atspalviais, kaip man su jom g.gif  Pas CS nėra bordo ir violetinė yra šviesesnė. Pas CW nėra oranžinės.

Ten kur 3-ia nuotrauka tai oranzine kazkaip neipatingai. Labai graziai tinka salotine 5 nuotraukoj. melynos visos neblogai. 14 sviesiai rozine labai graziai, o 15 kazkaip nebe taip, man kazkaip lyg ir sendina... g.gif derinyje su juoda 16 geriau, bet tik delto kad derinys su juoda. Raudonos 17, 18 graziai, 19 jau nebe. Grazu derinys zydra-gelsva 21 nuotrauka. O 23 jau anksciau minejau kad labai graziai jums. 24, 25 zydros graziai, ypac 25. 28 oranzine man nelabai. Su akiu spalva derinys neblogas, bet nei prie odos atspalvio nei prie antakiu, plauku nesiziuri. Geriau zvalgytis i oranzines link raudono koralo, artimesnes 17 nr. 29 violetine irgi ypatingai neziba. 30 rozine graziai, o 31 nuostabiai. Pastebejau kad jus puosia blizgios medziagos.
Zodziu, mano nuomone spalvos zvaigzdes ant jusu - 5, 17, 23 ir 31. 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 25, 08:13)
O kaip gerai atrodytų (pasižiūrėjau į savo nagų laką, tinkantį tik man prie dūšios, o ne prie paletės) tamsios baklažaninės spalvos sofa su bordo žvilgesiu bigsmile.gif

o as nusipirkau melynosios kates laka, va, nail.gif cool vasaroms tikras geris. biggrin.gif Nors vasara nesiojau ir visokius robin egs, geltonus bei persikinius su salotiniais. blush2.gif Dar koks pakabukas ar apyranke i tema ir voila. smile.gif

QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 25, 08:33)
O kaip nusistatyti odos spalvos atspalvi? Na pagal veido oda man sunku, nes ji gi po vasaros ir idegusi kazkiek. Nezinau as, ivory ji pas mane, ar beige kokia tais  doh.gif

As tai su pudrom nusistatineju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 27, 23:37)
o as nusipirkau melynosios kates laka, va, nail.gif cool vasaroms tikras geris. biggrin.gif

Ir madingas jisai...
O va ką reiškia naktis, aš gi sėdžiu, dirbu, o per pertraukėles įlendu pakaitom čia arba į FB, arba dar kur, smegeninę pravėsint. FB ką tik kalbėjau apie kates. Prieš tai skaičiau lietuvės blogerės blogą, ten apie chanel nagų lakus. Tai čia perskaičius nuoširdžiai susimąsčiau - o kuo mėlynos katės lakuojasi? lotuliukas.gif
Matyt, smegeninei reikia atvėsti labiau lotuliukas.gif
Atsakyti