Nu va pridėjau savo senųjų fotosesijų
My Webpage
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 05, 16:37)
Ir dar pridėk, ką tau anos sakė
Papildyta:
Nu man tai pavasaris per mano monitorių. Aišku, variantas antribinis, kaip aš, bet mano monitorius rodo pavasarį
Gal. Iš pirmo žvilgsnio Tingiu gilintis
Tik per šią nuorodą vėl nerodo. Reikia eit per seną
[quote=Noa,2013 11 05, 17:28]Ir dar pridėk, ką tau anos sakė
Papildyta:
Nu man tai pavasaris per mano monitorių. Aišku, variantas antribinis, kaip aš, bet mano monitorius rodo pavasarį
My Webpage
Papildyta:
My Webpage
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 05, 17:45)
Visos neteko zado
Aina as lieku prie nuomones kad esat light spring arba galbut soft autumn.
O is ko sprendziat kad galetumet buti vasara? Atmetant sterotipus, kalbant grynai apie jus.
Aš žadą tekau, pasisakiau pirmoj žinutėj, kad mano suvokimu, light springas kaip nuluptas ir nienafig ieškot šiknoj vinių
Aga, ir aš lieku prie nuomonės, jog Aina1979 yra spring. Ir man labiausiai į light spring panašu, bet dar šmėstelėjo mintis, kad true spring
QUOTE(Noa @ 2013 11 05, 13:59)
Lietuviai aplamai visi lightai, kol vaikai
Nu kažkaip nepasakytau kad jau dauguma light'tai, tokių visiškų pukių mažuma. Pagal tamsumą vidutiniai... tskant šatenai visokie... taip sakytum soft'ai, kai visokiom mažai tepliom spalvom aprengti, bet kai kokį rūbą ryškesnį uždeda - iškart į pavasarius tempia. Nu ir kaip kas... juk su tokio tamsumo plaukais gali į visus pavasario potipius papult O dar tos kiepkos plaukimo visos pavasarinių spalvų žiūru jų nebjauroja... nors Meilutytei ta zeliona kepuraitė, jau tu mač. Ana iš tų visiškų lightų.
O dėl tų gintarų... a tikrais gintariniais karoliais puošdavosi? Ne prie Smetonos išpopuliarino tą dalyką? Jai kokį amuletą iš gintaro pasikabindavo, tai anas gi ne dėl puošnumo... o karolius tai ma rots importavus devėjo - stiklinius... bent jau tame pagoniškame laikotarpyje, ir vėliau tautinis kostiumas su visokiais raudonais karolais vaizduojamas...
Manęs nieks neįtikins kad aina1979 gali būt vasara , man ji pavasaris... nu tik sakytau tokis light/warm... imant šviesias warm pavasario paletės spalvas ir šiltas light'to... nu ir iš bėdos soft autumn, kai norisi ramybės. Bet iš to kampo žiūrint gaunas light'as, nes šviesus ir šiltas
Papildyta:
Vuo kokis grožis... kaip suprantu aukštaičių aprėdas?
Ar tu manai, kad aukštaičiai taip antakius pešiodavo?
Ne, jei leisite, aš taip nesirengsiu, jei jau į senovę, tai paprašyčiau iš tų laikų, kai jau džinsai buvo A to šitą visą kol išsilyginčiau - metai praeitų
Nors realiai tai daug gražiau atrodo, negu tos karūnėlės. Karūnėlės - visiškas briedas, pamenu, kažkada mačiau su ta karūnėle ir tautiniais rūbais kažkokio choro dalyvę - seną pensinio amžiaus bobą... Amžina mergelė *****
Ne, jei leisite, aš taip nesirengsiu, jei jau į senovę, tai paprašyčiau iš tų laikų, kai jau džinsai buvo A to šitą visą kol išsilyginčiau - metai praeitų
Nors realiai tai daug gražiau atrodo, negu tos karūnėlės. Karūnėlės - visiškas briedas, pamenu, kažkada mačiau su ta karūnėle ir tautiniais rūbais kažkokio choro dalyvę - seną pensinio amžiaus bobą... Amžina mergelė *****
Ačiū merginoms už komentarus. Tai kaip NOA sakė, nėr ko čia vinių ieškot šiknoj...Viskas aišku.Atstoju supratau, kad šiltas tipas
Hiver aš galvojau, kad mano oda šalta, todėl vis galvodavau apie vasarą.
Tik nesupratau kodėl minėjot, kad žado netekot? A čia ne apie mane? A dėl to , kad baisi fizionomija ?Nu blyn, kad pačiai fotkinantis arba be špakliaus kitaip nesigauna. Nepaslėpsi tikro veido
Tik nesupratau kodėl minėjot, kad žado netekot? A čia ne apie mane? A dėl to , kad baisi fizionomija ?Nu blyn, kad pačiai fotkinantis arba be špakliaus kitaip nesigauna. Nepaslėpsi tikro veido
QUOTE(Noa @ 2013 11 07, 08:53)
tik vieną matei
Nu gi į spalvas žiūrėk - imi ir aprengi inc ... , o tau tai reik kokį salotinį paieškot, su geltonais apvadais
QUOTE(bytte @ 2013 11 07, 10:20)
tik vieną matei
Nu gi į spalvas žiūrėk - imi ir aprengi inc ... , o tau tai reik kokį salotinį paieškot, su geltonais apvadais
***** Ir su karūnėle trijų aukštų
Jau jei ŠITO nesirengsiu, tai jau salotinio!!!
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 07, 10:16)
Salta oda man atrodo pas light spring ir pas soft autumn gali but, jis juk maisytas
As gi pajuokavau, tiesiog toks susidare ispudis kad zmogus nuotraukas idejo o visos bac i krumus, vienintele Noa pasisake. Bet cia saviironija, juk daznai taip buna kad neuzsuki i tema tai ir nepamatai.
O jus grazi ir be spakliaus tik patarciau fotografuojantis nusisypsot, nors trupuciuka.
QUOTE(bytte @ 2013 11 07, 09:39)
O dėl tų gintarų... a tikrais gintariniais karoliais puošdavosi? Ne prie Smetonos išpopuliarino tą dalyką? Jai kokį amuletą iš gintaro pasikabindavo, tai anas gi ne dėl puošnumo... o karolius tai ma rots importavus devėjo - stiklinius... bent jau tame pagoniškame laikotarpyje, ir vėliau tautinis kostiumas su visokiais raudonais karolais vaizduojamas...
Gintariniai daugiau nuo XX a. atejo, iki tol dominavo stikliniai.
Galbut. Nors aukstaiciu dazniau languoti sijonai. Ir tas nuometas daznas ant galvos kaip Povilioniene dedasi.
Va aukstaitiskas, cia su kepurele
Nuotraukos is sio blogo http://toskscrap.blo...-kostiumas.html
Aukstaitisku tautiniu sijonu rastai:
kazin koks cia spalvinis tipas?
Zemaitija
nuotraukos is cia http://www.tautiniai...t/galerija.html
ten dar yra ir Klaipedos krasto, dzukiski ir suvalkietiski kostiumai.
QUOTE(Noa @ 2013 11 07, 09:53)
Jo, karuneles ant pagyvenusiu nekaip ziurisi, bet ir naturalu - is tikruju jos budavo skirtos tik jaunoms netekejusioms merginoms, o istekejusios turedavo visokiom skarom gobtis.