Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Ledum @ 2013 11 04, 13:22)
Noa, aš negaliu visai, net atskirai nei juodos nei baltos.  verysad.gif

Nu. O LinaGustė žiema, ji gali biggrin.gif Bet kad dark, tai geriau atskirai, o ne kartu biggrin.gif

Aš irgi negaliu, bet man pofig. Įsidedu spalvotas linzes, pereinu į Bright spring, ir ką noriu, tą darau biggrin.gif
Atsakyti
Ledum, aš asmeniškai dažnai raudonas ir violetines susimaišau. Be to, ir žalios man kiek žiemiškesnės geriau ir labai slidi riba atskirti kur šilta žalia ir kur jau ne be.
Atsakyti
vienur pataria ant spalvų susirašyt tinka, gal būt, netinka... ir kur daugiausia tinkamų tas tipas ir bus.
Pavyzdys
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Tiesa kodėl prie papildomų rudens spalvų navy pavaizduota kaip royal blue??? nežinau blush2.gif nes prie žiemos normali navy pavaizduota
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 04, 14:20)
A kas čia sakė, kad fuksija bright springui - ne? biggrin.gif

kazkur buvau skaicius, ir dar cia buvau ikelus, kaip atskirti ar esi BW ar BS ir ten teste buvo kad jei fuksija tinka, tai esi BW. BS teste buvo kitokios spalvos, lygtai ir oranzine, bet be fuksijos, nors BS paletej taip pat yra fuksija. ir suprask dabar kaip nori g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:24)

Manyciau kad ir oranzine tinka, tiesiog ne ta konkreti oranzine (turiu omeny ta kur prie veido prisidejus), ta tai man kazkokia rudeniska. unsure.gif Arba pavasariui su rudens itaka. As apie tokia oranzine kalbu:
user posted image
Beje, ta oranzine palaidinuke kur esat apsirengusi cia yra ta pati kur prie veido pridejus?

Kalbant apie rozine, ji labai tinka bright spring
user posted image

tokios oranzines kur idejai pvz, man tinka, turiu viena megstuka panasu i 33 spalva. Ta spalva man labiau panasi i ugnies spalva, tokia raudonai oranzine. O sita oranzine kur apsirengus tai ne ta pati kur prie veido. Ta prie veido yra ryskesne, o kur apsivilkus tai blankesne
Papildyta:

[/B]bytte[B] o pavasario neturi tokios paletes, kur suzymetos spalvos taip butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 04, 16:13)
vienur pataria ant spalvų susirašyt tinka, gal būt, netinka... ir kur daugiausia tinkamų tas tipas ir bus.

4u.gif Labai faina šita paletė.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 04, 13:20)
Papildyta:
user posted image

va kaip tik panasu ruzava salika nusipirkau, kaip light summer,gal spalva net siltesne. nu tinka man. Bet gal tik man taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
pavasario spalvos (reikėtų suprast - tinka visiems pavasariams...)
...toliau papildomos spalvos:
pavasariams su vasaros įtaka, kitaip dar light spring'ams;
pavasariams su rudens įtaka, kitaip dar warm arba true;
... ir su žiemos įtaka, kitaip bright arba clear (čia man tokia įdomi, bent jau aš pas save matau ne visai tai kas užrašyta blush2.gif

taigi mielosios pavasarinukės nėr fuksijos pas jumi, pas jumi arbūzinė biggrin.gif , o oranžinė irgi pavasarių tokia sakytau greifruto minkštimo spalvos, ji spalviniame rate kaip raudonai oranžinė vadinama.

Toliau...
vasaros spalvos ir papildymui:
su pavasario įtaka, kitaip light
su žiemos įtaka, kitaip cool arba true
su rudens įtaka, kitaip soft.

rudens spalvos:
su vasaros įtaka, kitaip soft
su pavasario įtaka, kitaip warm arba true
su žiemos įtaka, kitaip deep arba dark

žiemos spalvos:
su rudens įtaka, kitaip deep arba dark
su pavasario įtaka, kitaip bright arba clear
su vasaros įtaka, kitaip true arba cool.

Mano monitorius rodo kiek kitokias spalvas, nei prieš tai kur kėliau jau aprašinėtas, bet čia originalesnės turėtų būt... vat dar dėl perdavimo kartais paletės labai skiriasi (na čia kodėl dark ir deep skiriasi, prie to pačio ką ir kitos merginos jau minėjo)
Atsakyti
O čia radau į normalę spalvinę sistemą pervesta sezono spalvinius tipus, nelabai suprantu, kur dingo pure, o paaiškinimo nėr, bet visgi:
user posted image
Dar makiažo...
user posted image

user posted image

Aha lūpdažius tai sakyčiau ne į temą matau, bet pagal pavadinimus spalvų suvokiu, kad ne tai matau, ką turėčiau, nes pink mocha matau kaip dusty lavander

Aha rudeniams net keturis variantus duoda žandams pasigražint... o pavasarius nuskriaudė išvis.
Pagal ružą - aš pavasaris, jai žiūrėt ką siūlo kaip pavadinimą pink mocha lūpdažius - man tink, tai irgi pavasaris cool.gif

ir testavimo spalvos, dar tokių nebuvo
eilės tvarka kurios negadina vaizdo: rudeniui - vasarai- pavasariui - žiemai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 05, 11:00)
Aha rudeniams net keturis variantus duoda žandams pasigražint... o pavasarius nuskriaudė išvis.
Pagal ružą - aš pavasaris, jai žiūrėt ką siūlo kaip pavadinimą pink mocha lūpdažius - man tink, tai irgi pavasaris cool.gif

Tai saliut biggrin.gif Skambėk, pavasarėli biggrin.gif

Da pasiunta jie su tokiom spalvom, kuo norėsiu, tuo ir dažysiuosi biggrin.gif Kosmetikoj iš šitų jų 2 plėmų gali gautis bent 300 skirtingų spalvų, faktūrų skaistalų, mano žandams užteks iki pensijos ir dar anūkams paliksiu biggrin.gif

Su lūpdažiais tai sakyčiau, kad nusipezėjo. Tiksliau, nenusipezėjo gal, bet paveiksliukus sublūdijo. Tai rudeniai dabar turi vaikščiot geltonom lūpom, ar kaip? biggrin.gif Paprastai durnystes siūlo pavasariams, te, rudeniai, ir jūs turėkitės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 lapkričio 2013 - 10:12
Toliau nervinuos...
paveikslėlis Mary Kay lūpdažių pagal sezoną... Sherr Blush lūpdažį turėjau ir labai džiaugiausi, bo retas kuris odos spalvos tinka doh.gif
user posted image

...ir kur man dabar eit verysad.gif , negi į pavasarį... bet man netinka pavasarinė raudona santa2.gif
Atsakyti
Ateik į light springus, pašėlsim, įvesim juodą lotuliukas.gif

Bet realiai tai aš turiu tą Shell, na ne jį patį, o nes Mary Kay pakęst negaliu, o analogišką Clinique. Aš jį net kažkiek naudojau, kol maniau, kad gal aš jau tapau vasara. Bet kai persitestavau, nusispjoviau ir pasidėjau, ir nežinau, ką su juo daryt, naudoto lūpdažio nė atiduosi kam, o išmest gaila laugh.gif

Netinka jis man absoliučiai.

Kaip pavasaris, niekad neimčiau ir nepirkčiau:
1 eilė: 1, 4
2 eilė: 1
3 eilė: gerai
4 eilė: dėl 2 abejoju, bet turiu tokių atspalvių. Ne lūpdažiuose biggrin.gif Įsabačinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 lapkričio 2013 - 10:23
QUOTE(Noa @ 2013 11 05, 10:21)
Ateik į light springus, pašėlsim, įvesim juodą lotuliukas.gif

Bet realiai tai aš turiu tą Shell, na ne jį patį, o nes Mary Kay pakęst negaliu, o analogišką Clinique. Aš jį net kažkiek naudojau, kol maniau, kad gal aš jau tapau vasara. Bet kai persitestavau, nusispjoviau ir pasidėjau, ir nežinau, ką su juo daryt, naudoto lūpdažio nė atiduosi kam, o išmest gaila laugh.gif

Netinka jis man absoliučiai.

Kaip pavasaris, niekad neimčiau ir nepirkčiau:
1 eilė: 1, 4
2 eilė: 1
3 eilė: gerai
4 eilė: dėl 2 abejoju, bet turiu tokių atspalvių. Ne lūpdažiuose biggrin.gif Įsabačinu biggrin.gif

O man kaip tik tinka 1 - 4 pirmoje eilėje, bei 1 antroje... dėl kitų nesu bandžius, bet manau kad Mango tango tikrai netiktų.
Gaunas balamūtija žmogus bereikalo...
Atsakyti