QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 13:40)
*Atvirai pasakius, man tos deep autumn spalvos jai visai gerai atrodo Išskyrus tą priešpaskutinę geltoną O dėl pirmos tai ten foto kažkokia...
**Ir iš tų žiemos spalvų kelmas žino, kai kur labai baisios foto tiesiog. Tarkim, ta fuksija - tokiu kiekiu gal ir ne itin, bet jei kaip akcentas, kiekis nedidelis, kokie ten krašteliai ar apvadėliai - tai gal būtų visai ir nieko?
Arba ta raudona. Gal ir gerai būtų kiek šaltesnė, bet man akių nebraižo.
***Man pačiai, tarkim, lašišinė spalva skaitosi labai tinkanti, bet su tokiu jos kiekiu, manau, atrodyčiau kaip Paršiukas Čiukas
****O kokia iš jos vasara, jeigu netinka melsvos spalvos, kurios yra kiekvienos vasaros must - have?
*****Aš pirmiausia ją pamačius pagalvojau apie rudenį, nes jai visai nieko atrodo tokios visos mūtnos persikinės, kas žiemai kaip ir neturėtų tikti. Bet Inc užkaukė, kad negali būt O jinai yra rudenų ekspertė, su jos nuomone dera skaitytis
**Ir iš tų žiemos spalvų kelmas žino, kai kur labai baisios foto tiesiog. Tarkim, ta fuksija - tokiu kiekiu gal ir ne itin, bet jei kaip akcentas, kiekis nedidelis, kokie ten krašteliai ar apvadėliai - tai gal būtų visai ir nieko?
Arba ta raudona. Gal ir gerai būtų kiek šaltesnė, bet man akių nebraižo.
***Man pačiai, tarkim, lašišinė spalva skaitosi labai tinkanti, bet su tokiu jos kiekiu, manau, atrodyčiau kaip Paršiukas Čiukas
****O kokia iš jos vasara, jeigu netinka melsvos spalvos, kurios yra kiekvienos vasaros must - have?
*****Aš pirmiausia ją pamačius pagalvojau apie rudenį, nes jai visai nieko atrodo tokios visos mūtnos persikinės, kas žiemai kaip ir neturėtų tikti. Bet Inc užkaukė, kad negali būt O jinai yra rudenų ekspertė, su jos nuomone dera skaitytis
*Man jai deep autumn spalvos tai ne.
**Jei būtų deep autumn nesinorėtų šaltesnės raudonos.
***Ar bandei?
****Kur Lina Gustė fotkinasi nelabai cool summer žydros, gal per ekraną man taip atrodo.
Gal ir tikrai Lina Gustė Dark autumn, ten yra pakankamai lengvų persikiškai rausvų, su kuriom ji atrodo visai nieko ir nėra tų ryžų kurios kitiems rudeniams puikiai sueina. Be to Dark autumn yra pakankamai tų pačių spalvyčių kaip ir Cool summer.