Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 13:40)
*Atvirai pasakius, man tos deep autumn spalvos jai visai gerai atrodo biggrin.gif Išskyrus tą priešpaskutinę geltoną biggrin.gif O dėl pirmos tai ten foto kažkokia...

**Ir iš tų žiemos spalvų kelmas žino, kai kur labai baisios foto tiesiog. Tarkim, ta fuksija - tokiu kiekiu gal ir ne itin, bet jei kaip akcentas, kiekis nedidelis, kokie ten krašteliai ar apvadėliai - tai gal būtų visai ir nieko?
Arba ta raudona. Gal ir gerai būtų kiek šaltesnė, bet man akių nebraižo.

***Man pačiai, tarkim, lašišinė spalva skaitosi labai tinkanti, bet su tokiu jos kiekiu, manau, atrodyčiau kaip Paršiukas Čiukas lotuliukas.gif

****O kokia iš jos vasara, jeigu netinka melsvos spalvos, kurios yra kiekvienos vasaros must - have?

*****Aš pirmiausia ją pamačius pagalvojau apie rudenį, nes jai visai nieko atrodo tokios visos mūtnos persikinės, kas žiemai kaip ir neturėtų tikti. Bet Inc užkaukė, kad negali būt biggrin.gif O jinai yra rudenų ekspertė, su jos nuomone dera skaitytis biggrin.gif

*Man jai deep autumn spalvos tai ne. ax.gif
user posted image

**Jei būtų deep autumn nesinorėtų šaltesnės raudonos.

***Ar bandei? biggrin.gif

****Kur Lina Gustė fotkinasi nelabai cool summer žydros, gal per ekraną man taip atrodo.
mastau.gif mastau.gif mastau.gif

Gal ir tikrai Lina Gustė Dark autumn, ten yra pakankamai lengvų persikiškai rausvų, su kuriom ji atrodo visai nieko ir nėra tų ryžų kurios kitiems rudeniams puikiai sueina. biggrin.gif Be to Dark autumn yra pakankamai tų pačių spalvyčių kaip ir Cool summer. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:47)
As ilga laika irgi lankiausi pas gera nebrangia kirpeja tai nesdavausi tuos pacius dazus ir ji man nudazydavo. 4u.gif

O tai kaip jeigu yra zilu plauku? Kas cia dabar?  biggrin.gif Moterys gi buna eina ir uzsimaskuot ne tik spalva keist. ax.gif

Och tu booože, tiksliai, taigi dar yra ir ta problema, ir ji visiems užeis, anksčiau ar vėliau doh.gif

tai gal tada šviesint?

Bet tai kur jau ten šviesia mastau.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 14:16)
*Man jai deep autumn spalvos tai ne. ax.gif
user posted image

**Jei būtų deep autumn nesinorėtų šaltesnės raudonos.

***Ar bandei? biggrin.gif

****Kur Lina Gustė fotkinasi nelabai cool summer žydros, gal per ekraną man taip atrodo.
mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif

Gal ir tikrai Lina Gustė Dark autumn, ten yra pakankamai lengvų persikiškai rausvų, su kuriom ji atrodo visai nieko ir nėra tų ryžų kurios kitiems rudeniams puikiai sueina. biggrin.gif  Be to Dark autumn yra pakankamai  tų pačių spalvyčių kaip ir Cool summer. blink.gif

** Tai dėl to ir buvo iškelta versija, kad gal vis tik ir žiema mastau.gif

***Aš viską bandžiau wink.gif Savo tipą žinau jau kokius 20 metų, tai buvo laiko tongue.gif
Yra spalvos, kurios tinka, bet per didelis kiekis atrodo negerai. Šitose bendrose paletėse jos stovi kartu su visom, bet sveiki žmonės jų pagrindinei aprangai ir nenaudoja biggrin.gif BFAS jas skiria į Accents paletę, atskirai. Bet jei kas nuspręstų regntis iš savo bendros paletės ir jas imtų aktyviai naudoti, tai nežinau, ar būtų gražu smile.gif Tarkim, mano paletėj yra lašišinė, koralinė, markerinė žalia. Bet ar labai būtų gražu lašišinis paltas ir markerinės žalios kelnės, tai nesu tikra biggrin.gif O kad lašišinė skarelė ant manęs gražu, arba markeriniai žali dryžiukai ant sportinės aprangos - tas taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 lapkričio 2013 - 13:53
QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 13:16)
Gal ir tikrai Lina Gustė Dark autumn, ten yra pakankamai lengvų persikiškai rausvų, su kuriom ji atrodo visai nieko ir nėra tų ryžų kurios kitiems rudeniams puikiai sueina. biggrin.gif  Be to Dark autumn yra pakankamai  tų pačių spalvyčių kaip ir Cool summer. blink.gif

gal kompas grybauja? kaip mano kad cool summer nesiskiria kai kurios spalvos su bright spring. Juk esmė ne spalvos konkrečiai, bet serija. Nu tarkim cool summer - šaltos prislopintos, vadinasi šaltos išblukusios, ir tinka tik šaltos. Tuo tarpu deep tipai yra sodrios spalvos (gal ne taip užvadinsiu, bet turiu galvoj, kad tos spalvos kaip šlapios, pvz nudažai su guašu, kol šlapia - deep, išdžiūva - soft). Deep paletėse praktiškai visos spalvos su juodu pigmentu užmozotos, o va vasaros paletės turi ir juodo, ir balto pigmento. Vat net garstyčios deep,ų yra tiesiog į geltona juodos įmaišyta.

Šiaip tokio varianto kaip cool summer net negalima svarstyt, bo ten nėr nei vieno šilto bruožo, o LinaGuste gi turi šiltas akis, ir net mano šaltinantis kompas man jas šiltas rodo.

Dėl žydros ... nu lyg visur prie winteriu žydros įdėtos g.gif
Papildyta:
čia įdėta deep vieni ir kiti, ir kaip atskirti
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 03, 23:53)
gal kompas grybauja? kaip mano kad cool summer nesiskiria kai kurios spalvos su bright spring. Juk esmė ne spalvos konkrečiai, bet serija. Nu tarkim cool summer - šaltos prislopintos, vadinasi šaltos išblukusios, ir tinka tik šaltos. Tuo tarpu deep tipai yra sodrios spalvos (gal ne taip užvadinsiu, bet turiu galvoj, kad tos spalvos kaip šlapios, pvz nudažai su guašu, kol šlapia - deep, išdžiūva - soft). Deep paletėse praktiškai visos spalvos su juodu pigmentu užmozotos, o va vasaros paletės turi ir juodo, ir balto pigmento. Vat net garstyčios deep,ų yra tiesiog į geltona juodos įmaišyta.

Šiaip tokio varianto kaip cool summer net negalima svarstyt, bo ten nėr nei vieno šilto bruožo, o LinaGuste gi turi šiltas akis, ir net mano šaltinantis kompas man jas šiltas rodo.

Dėl žydros ... nu lyg visur prie winteriu žydros įdėtos g.gif
Papildyta:
čia įdėta deep vieni ir kiti, ir kaip atskirti

O kaip tada su Dark Autumn, ten visai kitokia paletė negu Deep autumn? ax.gif

Kokiu būdu LinaGustė buvo priskirta prie žiemų su šiltom akim? ax.gif

Man LinosGustės šaltos akys. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2013 11 04, 02:47)

Dark autumn ir yra deep autumn mirksiukas.gif Paletes kiek skirtingas pateikia skirtingi jų sudarytojai.

Kaip ir warm autumn yra true autumn.

Bright spring yra clear spring.

Ir t.t., tai tik skirtingi pavadinimai.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2013 11 04, 03:47)

Kokiu būdu LinaGustė buvo priskirta prie žiemų su šiltom akim? ax.gif

Man LinosGustės šaltos akys. ax.gif

Tai hazel akys gali būti žiemos, svarbu oda šalta ir bendras kontrastingumas.

Gi net Eva Longoria prie deep žiemos priskiria, o jos akys rudos, taigi automatiškai nešaltos:
user posted image

Ir anne Hathaway, mano suvokimu, jos akys irgi nešaltos:
user posted image

Dark ir deep yra tas pats, kaip kiškis ir zuikis biggrin.gif
Papildyta:
Man čia turbūt geriausiai aprašyta ta dark/deep winter:
http://www.truth-is-...ark-winter.html
Neleidžia įdėti tos paletės - man atrodo, ten grynai Lina Gustės spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 lapkričio 2013 - 11:08
[quote=Noa,2013 11 04, 12:06]Tai hazel akys gali būti žiemos, svarbu oda šalta ir bendras kontrastingumas.

Gi net Eva Longoria prie deep žiemos priskiria, o jos akys rudos, taigi automatiškai nešaltos:

Ir anne Hathaway, mano suvokimu, jos akys irgi nešaltos:

Dark ir deep yra tas pats, kaip kiškis ir zuikis biggrin.gif
Papildyta:
Man čia turbūt geriausiai aprašyta ta dark/deep winter:

Evą kai kur mačiau prie žiemos, bet net tavo nuorodoj prie rudenų įdėta.
http://www.truth-is-...ark-autumn.html

irnesakyk.gif Anne,tai nupudrinta baisiausiai. Nesiskaito.
Su tokiu kiekiu pudros ir aš galėčiau būt žiema. mirksiukas.gif Nors man net ranką prie jos pridėjus getona atrodo. biggrin.gif Daug pudros reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 04 lapkričio 2013 - 11:50
riba tarp deep winter ir autumn tokia mažutė, kad vos gali atskirti. aš pati dažnai susimaišiusi žiemos ką nustveriu

deep winter
user posted image

dark autumn
user posted image
dar šitą vėl mestelėsiu. bandžiau žiemos rast, bet neberandu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 04 lapkričio 2013 - 11:59
user posted image
Papildyta:
Tai aš ir sakau - juoda/balta - tik bright žiemoms, o ne visoms...
Papildyta:
user posted image

A kas čia sakė, kad fuksija bright springui - ne? biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Noa, aš negaliu visai, net atskirai nei juodos nei baltos. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 04 lapkričio 2013 - 12:28
QUOTE(Ledum @ 2013 11 04, 13:22)
Tik iš dalies pritariu.  smile.gif
user posted image
Mano plaukai nedažyti juodi. Akys labai labai panašios spalvos. Oda į  gelsvumą. Juodos negaliu užsidėt jokios, net iš bėdos. Sniego baltumo taip pat.
Kartais spalvas iš žiemų "pasiskolinu", bet tik todėl, kad rudeninės atsibodo. blush2.gif

Aš pati nusistačiau savo tipą panašiu laiku kaip Noa. Tik prisipirkus rusiškų knygų.  blush2.gif Tada dar buvo tik 4 tipai.  biggrin.gif

Nu neeeee, jei panašiu laiku, tada buvo tipų dafiga. Aš konkrečiai esu Light Coraline spring, kai tų Light springų ir kitokių pagal BFAS buvo, jų buvo gyvas velnias biggrin.gif

O tai pala, kam tu nepritari? Lina Gustė juodą nešioti gali labai gerai, net pavydu. Tai kaip ir įrodytų, kad ji ne ruduo... Ir ne vasara. Tiesa, juoda-balta jai nelabai, bet kad juoda balta tik vienintelei True winter gerai. Visiems kitiems - blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 lapkričio 2013 - 12:29
QUOTE(Noa @ 2013 11 04, 13:28)
Nu neeeee, jei panašiu laiku, tada buvo tipų dafiga. Aš konkrečiai esu Light Coraline spring, kai tų Light springų ir kitokių pagal BFAS buvo, jų buvo gyvas velnias biggrin.gif

O tai pala, kam tu nepritari? Lina Gustė juodą nešioti gali labai gerai, net pavydu. Tai kaip ir įrodytų, kad ji ne ruduo...

Mano knygos tik apie 4 rašė. lotuliukas.gif Viena knyga buvo bendrai visiems tipams, ir dar kiekvienam tipui išleista knyga ir visokių medžiagų pavyzdžių prispausdinta ,kad galima būtų iškart prisidėti. ax.gif
Kai kur skaičiau, kad deep autumn išimtinai gali juodą, bet geriau rudai juodą. bigsmile.gif
Atsakyti