Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Bandau iš naujo.
Manau, kad LinaGustė cool summer,nes man atrodo, kad su šitom spalvom išryškėja jos akys ir odos spalva.

Pilka
Žalia
Kita pilka
Juoda neryški
Kūno spalva
Violetinė
Ruda
Jūros spalva
Šviesiai ruda
Mėlyna

Ne žiema, nes per didelis kontrastas

Ryškiai juoda
Rūžava
Ryški mėlyna
Raudona

Ne gilus ruduo, nes deep autumn gerai atrodytų

Oranžine
Deep autumn lengva oranžinė
Rausvai oranžinė
Dar viena švelni oranžinė
Tamsi violetinė

Beja, tokį dark autumn pirmą kart matau ir radau tik dvi paletes, tai dėl šito labai nesiginčiju. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 13:12)
Nu ne, baikit su tamsinimais, tamsinti plaukų neverta, nes tamsinimas ypatingai baisiai atrodo nors kiek ataugęs.

Tai galima tamsint su augaliniais, arba nusiplaunanciais po 18 plovimu , kaip tai darau as. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 03, 13:16)
Tai ka kirpejai sakyt? biggrin.gif

Hiver klausk biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:21)
Tai galima tamsint su augaliniais, arba nusiplaunanciais po 18 plovimu , kaip tai darau as. biggrin.gif

Jei nusiplauna, tada gerai. Nes jau kiek aš tamsinau, tai bože bože doh.gif Kai užsiknisi kas savaitė šaknis dažyt - bandai spalvą atgaut, tai nuo to spalvos išėmėjo visi plaukai nukrenta nafig, ir pasibaigia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 08:31)
Atsiprašau, labai noriu įsikišti.
Mano akiai Lina Gustė Soft Summer.

QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 13:20)
Manau, kad LinaGustė cool summer

Tai vis tik, cool summer ar soft summer? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 13:25)
Hiver klausk biggrin.gif

tongue.gif as neinu pas kirpeja, perku Loreal Casting ar dazausi namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:27)
tongue.gif  as neinu pas kirpeja, perku Loreal Casting ar dazausi namie smile.gif

As tai nemoku pati dazytis blush2.gif
Lankausi pas kirpeja namuose, tai "ima" nebrangiai, uztat galiu kas menesi ar pusantro apsilankyt smile.gif sunkiausia prisiruost doh.gif tai va po paskutinio karto vyras islazdavojo, kad kam as svaistau babkes dazymui, jei nieko nesimato doh.gif nu nebutu vyras.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:27)
Tai vis tik, cool summer ar soft summer? smile.gif

doh.gif blush2.gif
Cool summer. Paveiksliuką įdėjau teisingą,o parašiau neteisingai. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 13:20)
Bandau iš naujo.
Manau, kad LinaGustė cool summer,nes man atrodo, kad su šitom spalvom išryškėja jos akys ir odos spalva.

Pilka
Žalia
Kita pilka
Juoda neryški
Kūno spalva
Violetinė
Ruda
Jūros spalva
Šviesiai ruda
Mėlyna

Ne žiema, nes per didelis kontrastas

Ryškiai juoda
Rūžava
Ryški mėlyna
Raudona

Ne gilus ruduo, nes deep autumn  gerai atrodytų

Oranžine
Deep autumn lengva oranžinė
Rausvai oranžinė
Dar viena švelni oranžinė
Tamsi violetinė

Beja, tokį dark autumn pirmą kart matau ir radau tik dvi paletes, tai dėl šito labai nesiginčiju. ax.gif

Atvirai pasakius, man tos deep autumn spalvos jai visai gerai atrodo biggrin.gif Išskyrus tą priešpaskutinę geltoną biggrin.gif O dėl pirmos tai ten foto kažkokia...

Ir iš tų žiemos spalvų kelmas žino, kai kur labai baisios foto tiesiog. Tarkim, ta fuksija - tokiu kiekiu gal ir ne itin, bet jei kaip akcentas, kiekis nedidelis, kokie ten krašteliai ar apvadėliai - tai gal būtų visai ir nieko?
Arba ta raudona. Gal ir gerai būtų kiek šaltesnė, bet man akių nebraižo.

Man pačiai, tarkim, lašišinė spalva skaitosi labai tinkanti, bet su tokiu jos kiekiu, manau, atrodyčiau kaip Paršiukas Čiukas lotuliukas.gif

O kokia iš jos vasara, jeigu netinka melsvos spalvos, kurios yra kiekvienos vasaros must - have?

Aš pirmiausia ją pamačius pagalvojau apie rudenį, nes jai visai nieko atrodo tokios visos mūtnos persikinės, kas žiemai kaip ir neturėtų tikti. Bet Inc užkaukė, kad negali būt biggrin.gif O jinai yra rudenų ekspertė, su jos nuomone dera skaitytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 lapkričio 2013 - 12:43
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 12:12)
Nu ne, baikit su tamsinimais, tamsinti plaukų neverta, nes tamsinimas ypatingai baisiai atrodo nors kiek ataugęs. Šviesesnis sklastymas prie tamsių plaukų atrodo labai nekaip biggrin.gif Atspalvį keist - viena, o tamsint - nafig biggrin.gif

Taigi LinaGustė ne blondinė, jai ir gausis tik pakeistas atspalvis biggrin.gif

Man su tamsinimu taip ir buvo. Buvau blondinė, ir sumąsčiau nusidažyt juodai. Atrodė visai gražu (pavasaris, numigravau į žiemą, nes oda beveik neįdeganti, akys ryškios). Vėliau tą juodą intuityviai pasišiltinau - dažydavau ruda, kuri ant manęs vis tiek atrodydavo kaip juoda. Bet jau šaknys, šaknys doh.gif Jau po savaitės matydavau geltonas šaknis. O paskui, gal po 10 metų tokių vargų, ėmiau pastebėti, kad jos taip nebekrenta į akis. Maniau, gal gerai atitaikiau rudus dažus, gal jie pasiplauna ties šaknim, kai mažiau toje vietoje sluoksnių, maža ką. Galų gale sugalvojau atsiaugint savus, ir ką jūs manot - nutamsėjo mano plaukai per tuos metus, spalva tapo labai įdomiai ruda su ryškiai geltonu atspalviu.

Tokie buvo natūralūs, prieš apskritai pradedant dažyti (iš tų laikų spalvotų kokybiškų nuotraukų praktiškai neturiu):

user posted image

Čia jau dažyti juodai:

user posted image

Atauginimo procesas į pabaigą, galų spalva menkai skiriasi nuo ataugusių plaukų:

user posted image

Ir čia - dabartinė natūrali spalva:

user posted image
Atsakyti
Žinai, tie tamsinti juodi visai neblogai biggrin.gif Ir natūralūs neblogai. Bet jau tie ataugę tamsūs galai tai nelabai... Gal juos kaip nors nukirpt galima? biggrin.gif

Turėjau tokios patirties, tai keikiausi labai negražiai irgi, kad juos kur galas biggrin.gif
Tik iš juodų išėjau ne galus ataugindama, o per trumpą šukuoseną lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 lapkričio 2013 - 12:46
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 03, 13:34)
As tai nemoku pati dazytis  blush2.gif
Lankausi pas kirpeja namuose, tai "ima" nebrangiai, uztat galiu kas menesi ar pusantro apsilankyt smile.gif sunkiausia prisiruost  doh.gif

tai va po paskutinio karto vyras islazdavojo, kad kam as svaistau babkes dazymui, jei nieko nesimato  doh.gif  nu nebutu vyras....  biggrin.gif

As ilga laika irgi lankiausi pas gera nebrangia kirpeja tai nesdavausi tuos pacius dazus ir ji man nudazydavo. 4u.gif

O tai kaip jeigu yra zilu plauku? Kas cia dabar? biggrin.gif Moterys gi buna eina ir uzsimaskuot ne tik spalva keist. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 lapkričio 2013 - 12:47
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 12:45)
Žinai, tie tamsinti juodi visai neblogai biggrin.gif Ir natūralūs neblogai. Bet jau tie ataugę tamsūs galai tai nelabai... Gal juos kaip nors nukirpt galima? biggrin.gif

Turėjau tokios patirties, tai keikiausi labai negražiai irgi, kad juos kur galas biggrin.gif
Tik iš juodų išėjau ne galus ataugindama, o per trumpą šukuoseną lotuliukas.gif

Tai tie galai jau praeitis. Atkentėjau biggrin.gif Nes nenorėjau ilgio atsisakyt. Kirpėja porą kartų darė perėjimus, blukino sruogom, nes kitaip būtų visai sugadinusi plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:47)
O tai kaip jeigu yra zilu plauku? Kas cia dabar?  biggrin.gif Moterys gi buna eina ir uzsimaskuot ne tik spalva keist. ax.gif

Tai va tokia maniskio logika biggrin.gif nors as tai matau ta spalva, nors ir tikrai labai naturaluai atrodo ir kontrastas visai nedidelis smile.gif
Na bet jau ir as pati kazkaip noriu kontrastingiau, kitoniskiau pasidazyt. Nes ir apskritai kokius 10 metu buvau plauku nedaziusi, tai norisi vel kazka pasibandyt smile.gif
Atsakyti