Bandau iš naujo.
Manau, kad LinaGustė cool summer,nes man atrodo, kad su šitom spalvom išryškėja jos akys ir odos spalva.
Pilka
Žalia
Kita pilka
Juoda neryški
Kūno spalva
Violetinė
Ruda
Jūros spalva
Šviesiai ruda
Mėlyna
Ne žiema, nes per didelis kontrastas
Ryškiai juoda
Rūžava
Ryški mėlyna
Raudona
Ne gilus ruduo, nes deep autumn gerai atrodytų
Oranžine
Deep autumn lengva oranžinė
Rausvai oranžinė
Dar viena švelni oranžinė
Tamsi violetinė
Beja, tokį dark autumn pirmą kart matau ir radau tik dvi paletes, tai dėl šito labai nesiginčiju.
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 13:12)
Nu ne, baikit su tamsinimais, tamsinti plaukų neverta, nes tamsinimas ypatingai baisiai atrodo nors kiek ataugęs.
Tai galima tamsint su augaliniais, arba nusiplaunanciais po 18 plovimu , kaip tai darau as.
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 03, 13:16)
Tai ka kirpejai sakyt?
Hiver klausk
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:21)
Tai galima tamsint su augaliniais, arba nusiplaunanciais po 18 plovimu , kaip tai darau as.
Jei nusiplauna, tada gerai. Nes jau kiek aš tamsinau, tai bože bože Kai užsiknisi kas savaitė šaknis dažyt - bandai spalvą atgaut, tai nuo to spalvos išėmėjo visi plaukai nukrenta nafig, ir pasibaigia
QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 08:31)
Atsiprašau, labai noriu įsikišti.
Mano akiai Lina Gustė Soft Summer.
Mano akiai Lina Gustė Soft Summer.
QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 13:20)
Manau, kad LinaGustė cool summer
Tai vis tik, cool summer ar soft summer?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 13:25)
as neinu pas kirpeja, perku Loreal Casting ar dazausi namie
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:27)
as neinu pas kirpeja, perku Loreal Casting ar dazausi namie
As tai nemoku pati dazytis
Lankausi pas kirpeja namuose, tai "ima" nebrangiai, uztat galiu kas menesi ar pusantro apsilankyt sunkiausia prisiruost tai va po paskutinio karto vyras islazdavojo, kad kam as svaistau babkes dazymui, jei nieko nesimato nu nebutu vyras....
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:27)
Tai vis tik, cool summer ar soft summer?
Cool summer. Paveiksliuką įdėjau teisingą,o parašiau neteisingai.
QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 13:20)
Bandau iš naujo.
Manau, kad LinaGustė cool summer,nes man atrodo, kad su šitom spalvom išryškėja jos akys ir odos spalva.
Pilka
Žalia
Kita pilka
Juoda neryški
Kūno spalva
Violetinė
Ruda
Jūros spalva
Šviesiai ruda
Mėlyna
Ryškiai juoda
Rūžava
Ryški mėlyna
Raudona
Oranžine
Rausvai oranžinė
Tamsi violetinė
Beja, tokį dark autumn pirmą kart matau ir radau tik dvi paletes, tai dėl šito labai nesiginčiju.
Pilka
Žalia
Kita pilka
Juoda neryški
Kūno spalva
Violetinė
Ruda
Jūros spalva
Šviesiai ruda
Mėlyna
Ryškiai juoda
Rūžava
Ryški mėlyna
Raudona
Oranžine
Rausvai oranžinė
Tamsi violetinė
Atvirai pasakius, man tos deep autumn spalvos jai visai gerai atrodo Išskyrus tą priešpaskutinę geltoną O dėl pirmos tai ten foto kažkokia...
Ir iš tų žiemos spalvų kelmas žino, kai kur labai baisios foto tiesiog. Tarkim, ta fuksija - tokiu kiekiu gal ir ne itin, bet jei kaip akcentas, kiekis nedidelis, kokie ten krašteliai ar apvadėliai - tai gal būtų visai ir nieko?
Arba ta raudona. Gal ir gerai būtų kiek šaltesnė, bet man akių nebraižo.
Man pačiai, tarkim, lašišinė spalva skaitosi labai tinkanti, bet su tokiu jos kiekiu, manau, atrodyčiau kaip Paršiukas Čiukas
O kokia iš jos vasara, jeigu netinka melsvos spalvos, kurios yra kiekvienos vasaros must - have?
Aš pirmiausia ją pamačius pagalvojau apie rudenį, nes jai visai nieko atrodo tokios visos mūtnos persikinės, kas žiemai kaip ir neturėtų tikti. Bet Inc užkaukė, kad negali būt O jinai yra rudenų ekspertė, su jos nuomone dera skaitytis
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 12:12)
Nu ne, baikit su tamsinimais, tamsinti plaukų neverta, nes tamsinimas ypatingai baisiai atrodo nors kiek ataugęs. Šviesesnis sklastymas prie tamsių plaukų atrodo labai nekaip Atspalvį keist - viena, o tamsint - nafig
Taigi LinaGustė ne blondinė, jai ir gausis tik pakeistas atspalvis
Man su tamsinimu taip ir buvo. Buvau blondinė, ir sumąsčiau nusidažyt juodai. Atrodė visai gražu (pavasaris, numigravau į žiemą, nes oda beveik neįdeganti, akys ryškios). Vėliau tą juodą intuityviai pasišiltinau - dažydavau ruda, kuri ant manęs vis tiek atrodydavo kaip juoda. Bet jau šaknys, šaknys Jau po savaitės matydavau geltonas šaknis. O paskui, gal po 10 metų tokių vargų, ėmiau pastebėti, kad jos taip nebekrenta į akis. Maniau, gal gerai atitaikiau rudus dažus, gal jie pasiplauna ties šaknim, kai mažiau toje vietoje sluoksnių, maža ką. Galų gale sugalvojau atsiaugint savus, ir ką jūs manot - nutamsėjo mano plaukai per tuos metus, spalva tapo labai įdomiai ruda su ryškiai geltonu atspalviu.
Tokie buvo natūralūs, prieš apskritai pradedant dažyti (iš tų laikų spalvotų kokybiškų nuotraukų praktiškai neturiu):
Čia jau dažyti juodai:
Atauginimo procesas į pabaigą, galų spalva menkai skiriasi nuo ataugusių plaukų:
Ir čia - dabartinė natūrali spalva:
Žinai, tie tamsinti juodi visai neblogai Ir natūralūs neblogai. Bet jau tie ataugę tamsūs galai tai nelabai... Gal juos kaip nors nukirpt galima?
Turėjau tokios patirties, tai keikiausi labai negražiai irgi, kad juos kur galas
Tik iš juodų išėjau ne galus ataugindama, o per trumpą šukuoseną
Turėjau tokios patirties, tai keikiausi labai negražiai irgi, kad juos kur galas
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 03, 13:34)
As tai nemoku pati dazytis
Lankausi pas kirpeja namuose, tai "ima" nebrangiai, uztat galiu kas menesi ar pusantro apsilankyt sunkiausia prisiruost
tai va po paskutinio karto vyras islazdavojo, kad kam as svaistau babkes dazymui, jei nieko nesimato nu nebutu vyras....
Lankausi pas kirpeja namuose, tai "ima" nebrangiai, uztat galiu kas menesi ar pusantro apsilankyt sunkiausia prisiruost
tai va po paskutinio karto vyras islazdavojo, kad kam as svaistau babkes dazymui, jei nieko nesimato nu nebutu vyras....
As ilga laika irgi lankiausi pas gera nebrangia kirpeja tai nesdavausi tuos pacius dazus ir ji man nudazydavo.
O tai kaip jeigu yra zilu plauku? Kas cia dabar? Moterys gi buna eina ir uzsimaskuot ne tik spalva keist.
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 12:45)
Žinai, tie tamsinti juodi visai neblogai Ir natūralūs neblogai. Bet jau tie ataugę tamsūs galai tai nelabai... Gal juos kaip nors nukirpt galima?
Tai tie galai jau praeitis. Atkentėjau Nes nenorėjau ilgio atsisakyt. Kirpėja porą kartų darė perėjimus, blukino sruogom, nes kitaip būtų visai sugadinusi plaukus.
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 13:47)
O tai kaip jeigu yra zilu plauku? Kas cia dabar? Moterys gi buna eina ir uzsimaskuot ne tik spalva keist.
Tai va tokia maniskio logika nors as tai matau ta spalva, nors ir tikrai labai naturaluai atrodo ir kontrastas visai nedidelis
Na bet jau ir as pati kazkaip noriu kontrastingiau, kitoniskiau pasidazyt. Nes ir apskritai kokius 10 metu buvau plauku nedaziusi, tai norisi vel kazka pasibandyt